اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی بوت شدن سیستم عامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونگی بوت شدن سیستم عامل

نوشته اصلی توسط mahdi8866
    سلام مهندسا
    لطفا بگید که یه برنامه معمولی که قراره رایت کنمش رو ناند فلش روش فرق میکنه با سیستم عاملی که قراره رایتش کنیم تو ناند فلش؟
    منظورم اینه که یه برنامه معمولی چشمک زن رو بخوام بریزم رو ناند فلش اجرا میکنه ؟ منظورم فقط فایل bin برنامه رو رایت یا بریزم تو ناند فلش کافیه؟ یا چیزهای دیگه ای هم میخواد؟
    اول شما بگو برد داری یا داری آمار میگیری
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام مهندس
      برد رو دادم 3 یا 4 روزه برام میزنن این pcb رو که یکی از بچه ها طراحی کرده که تو همین سایت اپش کرده با پروتل هم هست و میکرو هم at91sam9260 رو هم پاساژ عباسیان گرفتم و ناند و اس دی رم هم که از یه برد در اوردم از اونجایی که فعلا درامدی ندارم مجبورم خودم برد رو بسازم تا ارزون در بیاد
      هدف من فعلا راه اندازی برنامه های معمولی مثل راه اندازی السی دی n96 هست منظورم بدون سیستم عامله حالا میخوام یه برنامه چشمک زن رو بریزم تو ناند فلش هیچ اطلاعاتی ندارم داره تحقیق میکنم که 3 یا 4 روز دیگه که برد اماده شد دیگه مشکلی نداشته باشم چون شنیدم دردسر داره ایا درست؟
      ممنون میشم کمک کنید
      امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8866
        سلام مهندس
        برد رو دادم 3 یا 4 روزه برام میزنن این pcb رو که یکی از بچه ها طراحی کرده که تو همین سایت اپش کرده با پروتل هم هست و میکرو هم at91sam9260 رو هم پاساژ عباسیان گرفتم و ناند و اس دی رم هم که از یه برد در اوردم از اونجایی که فعلا درامدی ندارم مجبورم خودم برد رو بسازم تا ارزون در بیاد
        هدف من فعلا راه اندازی برنامه های معمولی مثل راه اندازی السی دی n96 هست منظورم بدون سیستم عامله حالا میخوام یه برنامه چشمک زن رو بریزم تو ناند فلش هیچ اطلاعاتی ندارم داره تحقیق میکنم که 3 یا 4 روز دیگه که برد اماده شد دیگه مشکلی نداشته باشم چون شنیدم دردسر داره ایا درست؟
        ممنون میشم کمک کنید
        میشه لینکش رو قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم؟

دیدگاه

سلام مهندس بفرما
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84112.0
          امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

این کاری که شما گفتید رو تا حالا تست نکردم ولی AT91Bootstrap فکر میکنم باید باشه چون با توجه اطلاعاتی که من از AT91Bootstrap کلا کارش اینه که دنبال یه برنامه تو NAND,SerialFlash میگرده و بعد اون برنامه رد صورت پیدا کردن توی SRAM لود میکنه ، ریختن AT91Bootstrap وقت زیادی نمیگیره کار سختی نیست شاید تو 30 ثانیه میشه ریخت تو میکرو ولی اینکه اون فایل bin رو کجای نندفلش باید بریزی من فکر میکنم این مهم باشه که با استفاده از ادرس هایی که الان لینوکس از این ادرس ها بوت میشه ، میشه از این ادرس ها برای اون فایل bin هم استفاده کرد
            کلا سرچ تو گوگل میتونه خیلی کمکت کنه چیزی نیست که نشه چرا چون لینوکس هم درواقع یه برنامه مثل چشمک زن ولی خیلی بزرگ تر از اون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X