اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با ARM - با کدام میکرو شروع کنیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با ARM - با کدام میکرو شروع کنیم

سلام
    آقا گرفتم بالاخره
    برد آموزشی LPC1768 همین سایت رو گرفتم البته از جمهوری، پاساژ امجد به قیمت 215 هزار تومن. LCD گرافیکی تاچ هم روش بود.

CD ش رو نگاه کردم چیز خاصی نداشت، کتابچه راهنماش 2 صفحه بود ! سمپل هاش هم انگار 2 تا بود فقط. حالا بعدا سر فرصت دوباره بررسی می کنم. فعلاً یه چند روزی وقت نمیکنم باهاش کار کنم.

از دوستان هم ممنونم بابت راهنمایی هاشون.

دیدگاه

دوست عزیزم ehbas من با AVR زیاد کار کردم و الان به این نتیجه رسیدم که ARM بهتره :cry2:
      البته چون به روزتره و سرعتش بالاتره مگر نه AVR برای شروع خیلی خیلی عالیه مخصوصا در درک مطالب و ریزه کاریا ولی توصیه من به شما اینه که همون ARM از همه بهتره و فقط شما ابتدا یک سری از برنامه های ساده رو با ARM کار کن بعد که چم و خم کار دستت اومد برو رو مبحثی مثله سیستم عامل و اینجور چیزا چون اگه یه راست بخوایی بری رو این مطالب زوم کنی مطمئن باش شدیدا از این میکرو دل زده میشی و میزاریش کنار البته این پروسه به قول دوستای عزیزمون که تجربه بیشتری دارن زمان بره و به قول معروف گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی ، مدت زمانشم به پشتکار خودتون بستگی داره
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehbas
        سلام
        آقا گرفتم بالاخره
        برد آموزشی LPC1768 همین سایت رو گرفتم البته از جمهوری، پاساژ امجد به قیمت 215 هزار تومن. LCD گرافیکی تاچ هم روش بود.

CD ش رو نگاه کردم چیز خاصی نداشت، کتابچه راهنماش 2 صفحه بود ! سمپل هاش هم انگار 2 تا بود فقط. حالا بعدا سر فرصت دوباره بررسی می کنم. فعلاً یه چند روزی وقت نمیکنم باهاش کار کنم.

از دوستان هم ممنونم بابت راهنمایی هاشون.
        تعداد پروژه ها خیلی بیشتر از این حرفاست ! انجمن مخصوص به این برد هم زده شده که هم مثالهای جدید گذاشته میشند وهم پشتیبانی فنی میشه
        به سفارشمون هم یک کتاب برا 1768 چاپ شده که تو کل بازار هست
        لطفا اینجوری نگید که هیچی نداره! بسیار براش زحمت کشیده شده. این شمایید که باید از امکانات ایجاد شده استفاده خوبی بکنید.
        جلد بعدی کتاب هم زیر چاپ هست
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehbas
          کتابچه راهنماش 2 صفحه بود ! سمپل هاش هم انگار 2 تا بود فقط.
          دوست عزیز دفترچه راهنماش در مورد نکات استفاده و جامپرهاست
          در مورد سمپل ها هم فکر می کنم شما داخل پوشه سمپل رفتید، اونا 2 تا پوشه هستش، یکی برای بوت لودر اونیکی برای جیتگ. هر قسمت برای راه اندازی سمپل داره، یه سری پروژه هم وجود داره
          برای شروع هم می تونید از همین کتاب Arm آقای خوش باطن شروع کنید، کتاب خوبی هستش و سریع می تونید راه بیفتید

نوشته اصلی توسط x.m.k
          دوست عزیر، خیلی عذز می خوام، ولی این برد رو به شما انداختن
          و این عزیزمون که انجمن رو با چاله میدون اشتباه گرفتن
          عزیزم اینجا نه جای اینجور صحبت کردنه، نه تبلیغات وب سایت های دیگه!
          قبل از اینکه شما زحمت بکشید عکس بردتون رو بزارید، تمامی سورسهای این برد داخل انجمن بصورت رایگان برای استفاده همه گذاشته شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.m.k
            به هرحال اگه شما می خواین مانع از ادامه روند ما در وبسایتتون بشین، مانعی قرار ندادیم.
            کاری با اهداف و طرز فکر شما ندارم
            توی پستهاتون هم اگر لطف بکنید و فقط مطالب علمی بزارید، همه ممنون و متشکر میشن از شما
            ولی اگر سعی کنید نصفه مطلب رو بزارید و بعد دعوت کنید برای ادامه به سایتتون برید، این برای ما یعنی تبلیغ! تبلغ یک وب سایت هم در صورت تکرار یعنی فیلتر شدن.
            وظیفه من بود بهتون اطلاع بدم، ادامه راه با شماست، می تونیم همکاری داشته باشیم و همه کاربران از اطلاعات شما استفاده بکنند
            یا اینکه ....

دیدگاه

دوست عزیز lpc1768 رو بخوبی میشه روش لینوکس نصب کرد بشرطی که یک سیستم مدیریت حافظه بهش اضافه کنی. همچنین با یک رم 10 مگا بایتی.
              تمام چیزی که یک میکرو نیاز داره داشتن یک امولاتوره و حافظه ای که بشه از روش خوند و تو رم ریخت. اگه اینارو داشته باشی حتی میتونی با ای وی آر های هشت بیتی اوبونتو نصب کنی!
              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

چقدر زشته آدم یه جایی بره مهمونی(یا مهمون باشه) ولی همه جور حرف تند و زشت بزنه به صاحب خونه!!!!(قابل توجه بعضی کاربرای سایت که مثلا با مدیرای سایت دارن حرف میزنن!!)

نوشته اصلی توسط masoud 578
                دوست عزیز lpc1768 رو بخوبی میشه روش لینوکس نصب کرد بشرطی که یک سیستم مدیریت حافظه بهش اضافه کنی. همچنین با یک رم 10 مگا بایتی.
                تمام چیزی که یک میکرو نیاز داره داشتن یک امولاتوره و حافظه ای که بشه از روش خوند و تو رم ریخت. اگه اینارو داشته باشی حتی میتونی با ای وی آر های هشت بیتی اوبونتو نصب کنی!
                من لینوکس دیدم بدون نیاز به مدیریت حافظه. اتفاقا خیلی هم مشهوره.
                آره، فردا همین موقع میاد بالا. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                  چقدر زشته آدم یه جایی بره مهمونی(یا مهمون باشه) ولی همه جور حرف تند و زشت بزنه به صاحب خونه!!!!(قابل توجه بعضی کاربرای سایت که مثلا با مدیرای سایت دارن حرف میزنن!!)
                  این حرفشون درسته
                  بعضیا معلوم نیست طلب باباشون رو دارن یا چیز دیگه
                  مگه کسی با شما مشکلی داشته که اومدین و هر چی دلتون میخاد میگین
                  شما میتونی برد تولید کن و هر قیمتی که دوست داری بفروش
                  با بقیه چیکار داری
                  حتی یه برد هم تولید نکردی که بگی خبری هست
                  زندگی یعنی امید و حرکت
                  کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                  سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                  برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                  به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin

من لینوکس دیدم بدون نیاز به مدیریت حافظه. اتفاقا خیلی هم مشهوره.
                    آره، فردا همین موقع میاد بالا. :biggrin:
                    :nerd: :nice:
                    اما از شوخی گذشته همینی هم که میگی واقعا وجود داره اما استفاده اش برمیگرده به دهه نود که سیستم های امبدد توانایی تامین سیکل ماشین لازم برای رفرش بی وقفه بیتهای RAM رو نداشتن. اون موقع به این دیستریبیوشن ها non-MMU میگفتن. که قالبا هسته free BSD روشون سوار بوده. اما حالا حتی با داشتن 20mhz میشه اوبونتو رو بوت کرد. اونم با یک پردازنده هشت بیتی. من این پروژه رو چند وقت پیش راه اندازی کردم اما من از یک سیستم عامل مینیمال تر (arch) استفاده کردم
                    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

سلام
                      منم قبلا با avr کار کردمو هنوزم دارم کار میکنم.
                      یه چند هفته ای بود روی pic تحقیق کردمو شروع به یاد گرفتنشم کردم، برنامه باهاش نوشتمو توشبیه سازیا رانشونم کردم ولی عملی کار نکردم باهاش
                      امروز سر یه قضایایی متوجه شدم راهو اشتباه رفتمو در کنار avr میبایست برم سراغ آرم ویا حتی fpga.
                      پاسخای دوستان به این موضوعوهم همشو خوندم
                      با این تفاصیر دوستان به من هم پیشنهاد میکنند که با lpc1768 کارمو شروع کنم؟

دیدگاه

میکروکنترلر فقط ARM
                        و
                        در کنارش FPGA رو یاد بگیری عالیه از همه بهترن
                        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                        [hr]

دیدگاه

سلام به همگی
                          عجب تاپیک به کجا ها که نمیره

در مورد سمپل ها من اشتباه کردم نمونه های زیادی توی CD همراه برد بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahram1
                            با این تفاصیر دوستان به من هم پیشنهاد میکنند که با lpc1768 کارمو شروع کنم؟
                            سلام
                            این که چه کار کنید بستگی داره چه کاری می خواهید انجام دهید
                            ولی اگر می خواهید میکرو کنترلر کار کنید برای شروع 1768 خوبه و البته 1788
                            فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                            فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                            فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                            فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شروع کار با ARM - با کدام میکرو شروع ک

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                              به نظر من کسی بخاد آرم کار کنه میتونه یراست بیاد سراغش و اصلا AVR کار نکنه
                              حالا بحث سیستم عامل یه چیز دیگست ولی خود آرم رو راحت میتونه کار کنه
                              من چند نفری رو بدون AVR راه انداختم و با آرم کار کردن و بدم نبودن
                              ببخشید یعنی ارم توی سیستم عامل های مختلف فرق می کنه
                              یعنی اونی که توی ویندوز 8 و 7 کار میکنه باید ارمی که کار میکنه فرق کنه مثلا باید با چه ارمی کار کنه ؟
                              راستی من مطالب رو خوندم گیج شدم در کل چند نوع ارم وجود داره فرکانس کاری کدوم یکی بیشتره . کار کردن با کدوم یکی راحتتره .
                              چرا یکی از دوستان نوشته بود lpc بهتر از at91 می باشد مگه فرکانس کاری اینها به چه شکله ؟
                              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
                                ببخشید یعنی ارم توی سیستم عامل های مختلف فرق می کنه
                                یعنی اونی که توی ویندوز 8 و 7 کار میکنه باید ارمی که کار میکنه فرق کنه مثلا باید با چه ارمی کار کنه ؟
                                راستی من مطالب رو خوندم گیج شدم در کل چند نوع ارم وجود داره فرکانس کاری کدوم یکی بیشتره . کار کردن با کدوم یکی راحتتره .
                                چرا یکی از دوستان نوشته بود lpc بهتر از at91 می باشد مگه فرکانس کاری اینها به چه شکله ؟
                                نه آقا منظورشون این نبود .
                                فرض کنید با پولتون میتونید یک وانت بخرید یا یک سواری !کدومو میخرید؟ معلومه , اگر میخواهید بار ببرید وانت میخرید اگر میخواهید مسافر ببرید یا مسافرت برید و ... سواری میخرید ! قضیه میکرو های ARM هم همینه . شما هدفتون چیه؟!اگر میخواهید کارهای ساده یا کمی پیچیده انجام بدید مثلا موتوری راه بندازید یا کنترل وسیله خونگی رو بدست بگیرید یا از این تیپ کارها به سراغ میکرویی میرید که احتیاج به OS نداشته باشه . با چند خط کد نویسی به پایه ها دستورات لازم رو میدید و تمام . اگر کارهای حساس تری دارید و حس میکنید باید سیستم عاملی مثل لینوکس یا ویندوز یا اندروید رو استفاده کنید و در سطح بالا برنامه بنویسید (فرضا دستگاهتون احتیاج به پردازش تصویر و صوت داشته باشه)به سراغ دسته دیگری از میکرو ها میرید که توانایی نصب OS هایی مثل ویندوز یا لینوکس رو داشته باشه .
                                همه چیز بسته به کاری که شما میکنید هست .
                                اینکه چند مدل ARM داریم فکر کنم چند هزارتایی باشه . اما توی بازار ایران از خانواده های تولیدی اتمل و NXP و ST بیشتر استقبال شده .و اینها هم باز خودشون خانواده هایی دارند که مثلا LCD رو ساپورت کنند یا نه . یا USB داشته باشند یا نه . یا اینکه با چه سرعتی کار کنند چه پورتهایی داشته باشند و ... و در رنج قیمتی گسترده از 7 8 هزار تومان تا ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X