اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با ARM - با کدام میکرو شروع کنیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با ARM - با کدام میکرو شروع کنیم

برای کار با آرم هایی که میتونن os بوت کنند حتما نیاز دانش خیلی زیادی برای کار با رجیستر ها نیست
    مثلا همین رسپبری پایی که فروشگاهم ذاره کلی کتابخونه برای کار با مثلا gpio,uart و...
    براش وجود داره.

دیدگاه

اگر قرار باشه کارهای ساده بکنم و کارهای پردازشی نکنم خوب باهمون avr کار میکردم
      من میخوام بتونم کارهای پردازش تصویر انجام بدم و کارهای سنگین دیگر , برای این کارها سری AT91 (با توجه به این که یه کتاب ازش دارم ) می تونه کار منو راه بیاندازه یا نه تا 50 مگا هم فرکانس کاریشه .
      ولی من یه بار خوندم که LPC ها فرکانس کاریشون 75 به بالاست . ولی کتاب از اینها ندیدم . ولی یه کتابی فکر کنم ای سی آ داره ولی نمیدونم سی دیه یا کتابه یا هردوشه .
      سپاس اگر بیشتر راهنمایی کنید .
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
        اگر قرار باشه کارهای ساده بکنم و کارهای پردازشی نکنم خوب باهمون avr کار میکردم
        من میخوام بتونم کارهای پردازش تصویر انجام بدم و کارهای سنگین دیگر , برای این کارها سری AT91 (با توجه به این که یه کتاب ازش دارم ) می تونه کار منو راه بیاندازه یا نه تا 50 مگا هم فرکانس کاریشه .
        ولی من یه بار خوندم که LPC ها فرکانس کاریشون 75 به بالاست . ولی کتاب از اینها ندیدم . ولی یه کتابی فکر کنم ای سی آ داره ولی نمیدونم سی دیه یا کتابه یا هردوشه .
        سپاس اگر بیشتر راهنمایی کنید .
        خب . حالا که دایره سوالتون کوچکتر شد جواب دقیق تری میشه داد .
        ببینید فرض کنید قراره تعداد زیادی پروسس رو هندل کنید .تعداد زیادی سنسور بعلاوه پروتکل های ارتباطی صنعتی , مطمئن باشید AVR هیچ کاری ازش برنمیاد . در این موارد معمولا طراحان سیستم رو به میکروهای قوی تر میارند . OS هایی هم برای پورت کردن روی ARM هایی مثل سری های آرم 7 و کورتکس m3 توسعه داده شدند که میتونند بصورت مولتی تسکینگ عملیات پردازش رو انجام بدند . بقول یکی از دوستان مثلا 60 تا سنسور رو به صورت همزمان پایش کنید و همزمان به موتورها یا هیتر هایی دستور بدید .کاری که AVR نمیتونه انجام بده .

اینم بگم که کسی که رانندگی وانتو بلده الزاما رانندگی کامیون رو بلد نیست . میشه گفت برنامه نویسی برای آرم 7 و کورتکس m3 بحثش از برنامه نویسی برای کورتکس A7 و برنامه نویسی تحت ویندوز و اندروید جداست و تقریبا خیلی بی ربط هستند!
        و این مسئله که یک برد بخریم و همه کاری باهاش بکنیم ( هم برنامه نویسی سطح پایین و ور رفتن با رجیستر ها رو انجام بدیم و هم روش اندروید و لینوکس پورت کنیم و برنامه نویسی کنیم ) زیاد مرسوم نیست .(لااقل من تا حالا ندیدم همچین چیزیو)

دیدگاه

پس طبق گفته ی شما آرم سری at91 زیاد فرقی با lpc ها نمی کنه هر کدوم رو یاد بگیریم کار مارو راه می اندازه .
          مثلا یک نفر یک برنامه ی گرافیکی می نویسه و اینو میخواد توی ارم بریزه و توی ال سی دی رنگیش نشان بده و با پورت هاش کار کنه . قسمت کار کردن با پورت یک برنامه نویسی است و قسمت برنامه گرافیکی یک برنامه نویسی دیگر میخواد . آیا منظورتون این بود .
          نمیشه os هارو بیشتر توضیح دهید هنوز متوجه os ها نشده ام ببخشید من ادم باهوشی نیستم .

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
            پس طبق گفته ی شما آرم سری at91 زیاد فرقی با lpc ها نمی کنه هر کدوم رو یاد بگیریم کار مارو راه می اندازه .
            مثلا یک نفر یک برنامه ی گرافیکی می نویسه و اینو میخواد توی ارم بریزه و توی ال سی دی رنگیش نشان بده و با پورت هاش کار کنه . قسمت کار کردن با پورت یک برنامه نویسی است و قسمت برنامه گرافیکی یک برنامه نویسی دیگر میخواد . آیا منظورتون این بود .
            نمیشه os هارو بیشتر توضیح دهید هنوز متوجه os ها نشده ام ببخشید من ادم باهوشی نیستم .
            بنظر من سلیقه اییه . البته قیمت میکرو و سرعت پردازشش و یکسری عوامل دیگه تعیین کننده هستند . اما من فعلا که فقط با lpc کار کردم . و نظری درباره سری at91 ندارم .

منظورمم چیزی که شما فرمودید نبود . صحبت درباره os بود . عرض کردم برنامه نویسی برای بورد های کورتکس A7 یک برنامه نویسی سطح بالاست . مثلا توی محیط ویژوال استودیو یا QT برای این بردها برنامه مینویسید و کامپایل میکنید و بقیه ماجرا ... و کلا متوجه نمیشید چه اتفاقی در زیر لایه میفته و در سخت افزار چه خبره !
            اما در آرم 7 یا کورتکس M3 شما برنامه ای که مینویسید بکلی با برنامه نوشته شده توسط ویژوال استودیو فرق داره . شما برای این میکرو ها برنامه ای سطح پایین مینویسید . مستقیما با رجیسترها سرو کار دارید و خودتون زمان بندی اجرای برنامه رو به دست میگیرید .
            وقتی شما برنامه ای برای LCD مینویسید باید خودتون داخل برنامه محل هر پیکسل و هر کاراکتر رو مشخص کنید خودتون دیتا ها رو بفرستید به LCD خودتون ریفرش کنید LCD رو و ... ( خدارو شکر کتابخونه های LCD توسعه داده شده اند که کار کمی ساده تر شده اما عملا همه این کار ها رو انجام میدید) . اما در یک برد پیشرفته مثلا شما تابع نمایش تصویر رو Call میکنید و اون خودش مدیریت نمایش رو بر عهده میگیره (مثل چیزی که الان پای کامپیوتر انجام میدید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
              . OS هایی هم برای پورت کردن روی ARM هایی مثل سری های آرم 7 و کورتکس m3 توسعه داده شدند که میتونند بصورت مولتی تسکینگ عملیات پردازش رو انجام بدند
              اینم بگم که کسی که رانندگی وانتو بلده الزاما رانندگی کامیون رو بلد نیست . میشه گفت برنامه نویسی برای آرم 7 و کورتکس m3 بحثش از برنامه نویسی برای کورتکس A7 و برنامه نویسی تحت ویندوز و اندروید جداست و تقریبا خیلی بی ربط هستند!
              پس طبق گفته ی شما اگر ما at91 یا lpc کار کنیم می تونیم توسعه بدهیم تا کار a7 رو هم انجام بدهیم . یا نه ؟
              آیا میتونیم با at91 یا lpc یک ال سی دی 7 اینچ رنگی رو راه اندازی کنیم ؟

دیدگاه

اساتید عزیز سلام
                من مدتیه avr کار میکنم با بسکام و کلی کارها هم کردم باهاش، اما تمایل دارم که برم سراغ میکرو های به روزتر و بالاتر. اما دوتا مسئله دارم. اولی اینکه نمیدونم سراغ کدوم نوع از میکرو ها برم و دومی اینکه واسه شروع از کدوم هدربورد های فروشگاه استفاده کنم که هم برای الانم خوب باشه و هم آینده؟
                ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
                مرسی
                تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                  اساتید عزیز سلام
                  من مدتیه avr کار میکنم با بسکام و کلی کارها هم کردم باهاش، اما تمایل دارم که برم سراغ میکرو های به روزتر و بالاتر. اما دوتا مسئله دارم. اولی اینکه نمیدونم سراغ کدوم نوع از میکرو ها برم و دومی اینکه واسه شروع از کدوم هدربورد های فروشگاه استفاده کنم که هم برای الانم خوب باشه و هم آینده؟
                  ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
                  مرسی
                  اساتید راهنمایی نمی کنین؟
                  تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

سلام,به نظر من حتما باید c بلد باشی و بسکام رو به کل فراموش کن.من خودم با AT91sam7x256 شروع کردم که هدر بردشم هم تو محصولات eca وجود داره.میتونی برد آموزشیش هم بخری ولی به نظر من این کارو نکنی بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یک ایرانی
                      سلام,به نظر من حتما باید c بلد باشی و بسکام رو به کل فراموش کن.من خودم با AT91sam7x256 شروع کردم که هدر بردشم هم تو محصولات eca وجود داره.میتونی برد آموزشیش هم بخری ولی به نظر من این کارو نکنی بهتره.
                      سلام
                      فرمایشتون صحیحه، حتما باید برم سراغ C اما انتخاب میکرو و هدر بورد و بورد آموزشیش خودش معضلی شده برام! oo: میخوام یه چیز درست و درمون انتخاب کنم که بعدها از انتخابش پشیمون نشم و چیز کاملی باشه، اما موندم چی...
                      تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                        سلام
                        فرمایشتون صحیحه، حتما باید برم سراغ C اما انتخاب میکرو و هدر بورد و بورد آموزشیش خودش معضلی شده برام! oo: میخوام یه چیز درست و درمون انتخاب کنم که بعدها از انتخابش پشیمون نشم و چیز کاملی باشه، اما موندم چی...
                        lpc1768
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          lpc1768
                          متشکر از راهنماییتون
                          جسارتا از بین هدربورد های زیر کدومشون بهتره؟ ممکنه مختصرا ارجهیتشون و دلیل انتخابتونو بگین؟ میخوام بین این دو میکرو یه مقایسه ساده بکنم.
                          http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%...cortex-m3.html
                          http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%...cortex-m3.html
                          ممنون
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

ببین اگر با هیدر برد 60 تومنی کار کنی از هر برد آموزشی بهتره . کارت سخت میشه عوضش بیشتر ورزیده میشی .

من بشخصه به فیلیپس علاقه خاصی دارم .البته اول به تگزاس بعد به فیلیپس .داکیومنت های تگزاس عالی برای خودش. ولی در نبود تگزاس فیلیپس رو انتخاب می کنم .مثلا دیتا شیت 1768 رو که میخونی انگار یک رمان میخونی .ساده روان و عالی .

البته من تبلیغ فیلیپس رو الکی نمی کنم چون ذینفع هستم چون پسر دایی من تو فیلیپس کار میکنه . :biggrin:

در ضمن اتو هاش هم عالیه . خواستی اتو بخری مستقیم برو سراغ فیلیپس :mrgreen:.
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

این تاپیک می تونه کمکت کنه مهندس

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61078.0

دیدگاه

اگه من بجای شما باشم از arm سری stm استفاده میکنم.
                                برای شروع میتونین از stm32f103ret استفاده کنید که هدر بردش هم از بقیه فک کنم ارزونتر باشه . امکاناتش هم که عالیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X