پایه های PIO تا چه مسافتی به خوبی کار می کنن
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد پایه های PIO
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد پایه های PIO
منظور شما GPIO هستش؟
بستگی به خیلی چیزا داره! مثلا اون مسافت شما با چه کابل یا سیمی باشه. تازه این مهمه که شما واسه چه کاری می خوایید!(که مثلا تا چه حد کفاف میده)
تازه اگه SET/RESET شما سریع باشه یعنی بشه به عنوان سیگنال در نظرش گرفت به قول aliila به فرکانسش هم بستگی داره.
دیدگاه
-
بافر باعث میشه سیستم میکرو از باس ها جدا بشه و معمولا بافر ها قابلیت جریان دهی بهتری دارند و باس پایدار تری ایجاد میکنند.
یک کار دیگری که بعضی بافر ها میکنند افزایش سطح ولتاژ برای نویز گیری کمتر خط هست.
خیلی از برد های خارجی را نگاه کنید پایه های اصلی مستقیم بیرون نمیآیند و معمولا بافر می شوند به خصوص ای سی های حساس به دلیل اینکه ممکن است با تماس دست هم آسیب ببینند معمولا بافر قرار داده میشود و بافر ها توانایی تحمل الکترواستاتیک بیشتری دارند.
{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
-
سلام و خسته نباشید .ببخشید منم یک سوال راجع به pio داشتم.گفتم اینجا مطرح کنم تا یک تاپیک کاملتری بشه.
اینکه وقتی با adc arm کار میکنیم حداکثر ولتاژ که به adc میدیم چقدره؟3.3 هست یا مثل avr 5 هست؟
توی datasheet x256 نوشته 3.3 ولی توی انجمن سرچ کردم یکی گفته بود با 5v هم میشه!!!!!! یکم سردرگم شدم .ممنون میشم جوابمو بدید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hero.seller17ممنون.پس واسه ی سنسور هایی که خروجی 5 ولت میدن چه کار کنیم؟
بهترین راه هم بافر کردن با op-amp هستش(بهره 2/3).
ADC input voltage level shifting 5V to 3.3V??
دیدگاه
-
یه چیزی توی شبکه های PLC خونده بودم که وقتی فاصله زیاد میشه باید از ریپیتر استفاده کنیم. کار ریپیتر اینه که میاد سیگنال رو میگیره و تقویت میکنه و بعدشم ارسال. فک کنم همین بافر رو شما وسط راه قرار بدی عین همون ریپیترها عمل میکنه. قیمت چندانی هم نداره و حدود 500 تومنن.زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
دیدگاه
دیدگاه