اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اگه با jlink مشکل دارید حتما بخونید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اگه با jlink مشکل دارید حتما بخونید

سلام اگه نمی تونین jlink رو راه اندازی کنید به متن زیر که تجربه ای از خود منه توجه کنین:
    ابتدا که پروگرمر رو به کامپوتر یا لپ تاپ وصل می کنین چراغ jlink شروع به چشمک زدن می کنه ؛ حالا با نصب کردن نرم افزار jflash یا همون j-link می تونید jlink رو به کامپیوتر بشناسونید ، خوب حالا می گید این نرم افزار رو از کجا دانلود کنیم ؟؟؟ منم میگم این نرم افزار رو هم میتونید در سی دی خود جی لینک و هم بر روی خود سایت eca در قسمت فروش پروگرمر jlink و یا از خود سایت segger دانلود کنید که اون هم لینکش توی سایت eca هست . حالا ممکنه که بگید خیلی خوب آقا من این نرم افزار رو نصب کردم پس چرا شناخته نمیشه؟؟ خیلی خوب من میگم خیلی خوب هیچ مشکلی نداره خودتون میتونید وارد device manager بشید و اون رو به این ادرس اپدیت کنید
    C:\Program Files\SEGGER\JLinkARM_V478j\USBDriver\x86
    البته یادتون باشه این برای 32 بیته اگه کامپیوترتون 64 بیته باید اون یکی فایل رو انتخاب کنید
    حالا باز هم این کار رو کردید درست نشد؟؟؟ تو این مرحله باید خودتون رو کنترل کنید چون می دونم اعصابتون رو خیلی خورد کرده یه نفس عمیق و ادامه...
    در این مرحله شما باید کابل پروگرمر رو حتما عوض کنید حتما حتما ، حتی اگه مطمىن باشید که سالمه و داره کار می کنه چون مشکل اصلی و دقیق من هم همین بود ،چی بود؟؟ کابل رو به پروگرمر وصل کرده بودم چراغ چشمک می زد من فکر کردم کابل حتما سالمه و مقاومت می کردم و هی می گفتم کابل سالمه تا این که بعد از این که یه کابل دیگه رو وصل کردم چی شد؟؟؟ اقا در عرض 3 4 ثانیه مثل چی کار کرد و درست شد!!!! خلاصه این قده ناراحت شدم که چرا این همه وقتم رو به خاطر یه عوض کردن کابل ساده از دست دادم!!!!!!!!!!!!!! بقیه موارد رو هم میتونید در سایت ببینید.
    باز هم سوال داشتین بپرسین شاید بتونم کمکتون کنم
    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
    ------------------------------------------------------------ - - -
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

پاسخ : اگه با jlink مشکل دارید حتما بخونید

وقتی کابل خراب باشه در خود کیل در target برید utilities گزینه setting بزنید تب debug مشکل داشته باشه جیلینگ نمی شناسه .
    فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
    فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X