اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب arm مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب arm مناسب

با سلام به همه دوستان . یک سوال داشتم من یک سیستم کنترل پاور دارم که شرکت سازنده اون آومده از میکروی 16 بیتی msp داخلش استفاده کرده حالا چون تو ایران این میکرو زیاد استفاده نشده و پروگرامرش هم گیر نمیات من میخاستم یه arm جایگزین کنم به نظر شما آیا این کار منطقی است و آیا sam یا lpc یا st (چون بردم برد صنعتی هست ) کدوم مناسب تر هست و چون خودم avr کار کردم و مسلط هستم کدوم یک رو پیشنهاد میدید مرسی

پاسخ : انتخاب arm مناسب

خوب باید دید چکاری دارد انجام میدهد
    فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
    فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

همه میکروکنترلرهای ARM صنعتی هستند.
      پیشنهادم اینه که با STM32 شروع کنید..
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

درود
        البته LPC1768 هم بد نیست.
        تو این سایت هم مثال زیاد هست براش.
        یه نگاهی بهش بنداز.
        انسان شکست نمی خورد بلکه ناامید می شود

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان مهندس عزیز
          من میخوام ی پروژه صنعتی شروع کنم که تو این پروژه قراره ی دیتای انالوگ رو از ی سنسور LVDT دریافت کنم و اونو پردازش کنم :read: و اطلاعاتی رو نمایش بدم چنتا فرمول هم این وسط ها هست که باید لحاظ بشه :read: ( فرمول ها مربوط به محاسبه تنش هست )
          حالا چنتا سوال داشتم
          1- این پروژه قبلا حدود 20سال پیش انجام شده (توسط ی شرکت ایرانی) که اومدن دیتا رو به صورت انالوگ با اسلات ISA وارد کامپیوتر کردند و با C++ برنامه نوشتن که این دیتا رو پردازش کنه! حالا شما جای من باشید همین روش رو دنبال میکنید یا نه میاین با میکرو این پردازش رو انجام میدید بعد اطلاعات آماده شده رو تو PC نمایش میدید (حالا یا با PC یا GLCD یا TFT.... اطلاعات رو نمایش بدید :read
          2-بنظر شما تو این پروژه که برای صنعت هست برم سراغ PIC یا نه برم با ARM کار کنم؟ کدوم سری؟( هیچ محدودیتی هم ندارم از نظر تامین قطعه) اینو بخاطر این گفتم چون تو ARM میشه با USB راحت تر با PC در ارتباط بود.
          3- اگر روش دیگه ای به نظرتون میرسه ممنون میشوم بفرمایید
          آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

سلام
            خودتونم فرمودید 20 سال پیش!
            الان نگاه کنید کارتون را میکرو کنترلر با سرعتی که دارند راه می اندازند و امکاناتی که می خواهید را داره که دیگه نخواهید از مانیتورینگ و پردازش کامپیوتر استفاده کنید
            و گر نه اگه سرعتش برای کارتون کمه که از پردازنده ها استفاده کنید مثل کوبی و Radxa Rock و BeagleBone و ...
            فقط به مسئله صنعتی بودنش که فرمودید توجه کنید
            حالا این وسط usb چه کار انجام میده وقتی یه میکرو arm یا یه پردازنده همه کاراشو انجام میده!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
              سلام
              خودتونم فرمودید 20 سال پیش!
              الان نگاه کنید کارتون را میکرو کنترلر با سرعتی که دارند راه می اندازند و امکاناتی که می خواهید را داره که دیگه نخواهید از مانیتورینگ و پردازش کامپیوتر استفاده کنید
              و گر نه اگه سرعتش برای کارتون کمه که از پردازنده ها استفاده کنید مثل کوبی و Radxa Rock و BeagleBone و ...
              فقط به مسئله صنعتی بودنش که فرمودید توجه کنید
              حالا این وسط usb چه کار انجام میده وقتی یه میکرو arm یا یه پردازنده همه کاراشو انجام میده!؟
              ممنون از جوابتون
              منظورم این بود که مثلا اگر کارفرما خواست اطلاعات به pc ارسال بشه با usb این کار انجام بگیره
              دیگه مجبورم طبق سیاست های شرکت کار کنم شاید بگن رو اسلات PCI کار کنم!!!
              متاسفانه مدیر ما فقط مکانیک بلده و از این چیز ها زیاد سر رشته نداره!!! :biggrin:
              آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza8888
                دیگه مجبورم طبق سیاست های شرکت کار کنم شاید بگن رو اسلات PCI کار کنم!!!
                شما یه قوطی درست کن و این چیزایی که می خواهید باشه را بذارید توش و خروجیش را بدید بیرون. دیگه به مدیرتون بگید چیکار داره اون تو چیه! :biggrin:
                نوشته اصلی توسط Reza8888
                متاسفانه مدیر ما فقط مکانیک بلده و از این چیز ها زیاد سر رشته نداره!!! :biggrin:
                :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...