اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما از کدام یک از برد های Arm فروشگاه استفاده می کنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شما از کدام یک از برد های Arm فروشگاه استفاده می کنید؟

باسلام و تشکر از ارسال گزینه برد موردنظر شما
    همون طور که می بینید این نظرسنجی برای همه باز گذاشته شده تا از تعداد کاربران هر برد همه ما گاه بشیم در ضمن هر کس می خواد میتونه در مورد بردی که داره توضیح بده و یا اشکالاتش رو و محسناتش رو بیان کنه
    ممنون از همکاری شما

اضافه شده در تاریخ :
    خیلی خوب همون طور که می بینید اول من خودم شروع می کنم
    من از برد lpc1768 اموزشی فروشگاه استفاده می کنم به نظرم برد خوبیه مخصوصا فیبر مدار چاپیش از کیفیت بالایی برخورداره ولی مثلا این برد ال سی دی های کاراکتری و گرافیکی رو جواب نداد که به نظرم از کتابخونش شاید باشه . همین. چیز دیگه ای به ذهنم نرسید
    1,547
    AT91SAM7S64 Header Board
    0%
    517
    برد کاربردی صنعتی Tiny210V2 Cortex-A8 به همراه "LCD7 و تاچ خازنی
    0%
    352
    برد کاربردی صنعتی FS-S5PV210 Cortex-A8
    0%
    244
    برد آموزشی حرفه ای NXP LPC1768 Cortex-M3 Rev.B
    0%
    133
    STM32F103RET6 Header Board
    0%
    117
    برد کاربردی صنعتی S3C6410-ARM11
    0%
    33
    Mini6410 ARM11 Board
    0%
    27
    LPC2368 Header Board
    0%
    25
    LPC1768 Cortex-M3 Header Board
    0%
    5
    برد mini2440 به همراه "LCD 3.5 پک اوریجینال
    0%
    28
    AT91SAM7S256 Header Board
    0%
    16
    AT91SAM7X256 Header Board
    0%
    23
    LPC1343 Header Board (برد راه انداز LPC1343)
    0%
    11
    Beaglebone Black BB-Black TI Cortex-A8 AM3359
    0%
    8
    برد آموزشی حرفه ای AT91SAM7X256
    0%
    8
    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
    ------------------------------------------------------------ - - -
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

پاسخ : شما از کدام یک از برد های Arm فروشگاه استفاده می کنید؟

نوشته اصلی توسط elec200
    خیلی خوب همون طور که می بینید اول من خودم شروع می کنم
    من از برد lpc1768 اموزشی فروشگاه استفاده می کنم به نظرم برد خوبیه مخصوصا فیبر مدار چاپیش از کیفیت بالایی برخورداره ولی مثلا این برد ال سی دی های کاراکتری و گرافیکی رو جواب نداد که به نظرم از کتابخونش شاید باشه هم چنین سیم این برد برای jlink جواب نمی ده !! با samba کار می کنه ها !!در کل خودمم نمی دونم چرا اینطوریه همین. چیز دیگه ای به ذهنم نرسید
    گزینه هیچکدام رو نزاشتی که :mrgreen:من از هیچکدام استفاده میکنم :icon_razz:
    ببین همه برد اوزشی ها رو من دیدم نه فقط همین سایت!همشون دست وپای ادمو میبندن.من یک ماه دیگه واسه خودمو میسازم.
    راستی این قضیه جیلینک چیه؟یکم بیشتر توضیح میدی :nerd:
    در مورد ال سی دی هم کاربر اروین میگه واسه منم کار نمیکنه :cry:
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

گزینه " همه " رو هم کم داره!! :biggrin:

شکر خدا از همشون راضیم و نمی دونم کلا هدف شما از زدن این تاپیک چیه
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

سلام دوباره در جواب کاربر گرامی ah rad باید بگم که چون هدف این تاپیک امار گیری از تعداد افرادی که با یکسری از برد ها کار می کنند است پس گزینه هیچ کدام نمی تواند پاسخ درست و کامل باشد و همانطور که از موضوع تاپیک می بینید منظور انتخاب بردی که شما با ان کار می کنید است!!!!
        و گزینه همه هم که :angry:
        اولا من نمی دونم ما انسان ها چرا دوست داریم هر کی هر کاری که می کنه ایراد بگیریم؟!!!!!!!!!!!!!!!!
        البته من هم بگم که خودم هم جز همون دسته هستم ها :nice: :nice: ولی نکنید این کار رو، بعدا یکی می اد شبکه 5 می گه "دیدی چی کا کردی؟؟" :icon_razz:
        پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
        صبرت که تمام شد نرو!
        "معرفت"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec200
          سلام دوباره در جواب کاربر گرامی ah rad باید بگم که چون هدف این تاپیک امار گیری از تعداد افرادی که با یکسری از برد ها کار می کنند است پس گزینه هیچ کدام نمی تواند پاسخ درست و کامل باشد و همانطور که از موضوع تاپیک می بینید منظور انتخاب بردی که شما با ان کار می کنید است!!!!
          و گزینه همه هم که :angry:
          اولا من نمی دونم ما انسان ها چرا دوست داریم هر کی هر کاری که می کنه ایراد بگیریم؟!!!!!!!!!!!!!!!!
          البته من هم بگم که خودم هم جز همون دسته هستم ها :nice: :nice: ولی نکنید این کار رو، بعدا یکی می اد شبکه 5 می گه "دیدی چی کا کردی؟؟" :icon_razz:
          برادر نزن سرتو به دیوار کوتا بیا..
          خب من جدی گفتم یه زمانی با یکی که چه عرض کنم با خیلی هاش کار کرده بودم.
          امکان زدن گزینه ها با هم نبود منم گفتم همه :biggrin:

در مورد پست اولت هم نمی دونم چطور برد با جیلینک پروگرم نمیشه یه جورایی محاله.
          احتمالا یه کاری کردی که این مشکل پیش اومده.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

سلام
            دوستان گفتند یه کم دامنه کارو وسیع می کردید که لازم نباشه گزینه هیچکدام را اضافه کنید :biggrin:
            و اینکه برای مایه دارا! گزینه همه هم باید میذاشتید
            ولی از اینها گذشته من با بردهای زیر کار کردم و در هر مورد با عکسش مواردی که باهاش مواجه شدم را میگم
            1- با برد LPC1768 Cortex-M3 Rev.B هم کار کردم :

آمکانات اموزشی مختلف روی این برد قرار گرفته. برای کار آموزشی هدرش قابل جدا شدنه . مواردی هم که باهاش مواجه شدم زدم این تایپیک قبلا:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82678.0
            و اینکه پایه های دوربین فکر کنم با پایه های lcd یکی بود و نمی دونم اگه بخواهیم دو تاش با هم کار کنیم چطور میشه. و یه مقدار تداخل پایه وقتی چند کار قرار انجام بدیم بیشتر احساس کردم وجود داشت که این مقتضیات همه بردهای آموزشی هست. دیگه با ال سی دی کاراکتری و .. تست نکردم ببینم چطوریه ....
            2- با برد lpc1768 WB هم کمی بیشتر از یه کم کار کردم:

این هم برد کاملیه. چند تا TFT LCD در سایزهای 3.3 و 4 و 5 و 7 را ساپورت میکنه و غیر از یه مدار آمپیلی فایر برای تقویت یک خروجی دیجیتال به انالوگ(که به جاش خروجی mp3 player داره) چیزی ندیدم کم داشته باشه. موردی که تا الان مواجه شدم سمپل lcd 4 که داره باید کاملتر بشه
            3- در آخر با برد لندتایگر هم قراره وقت کردم برای کاری روش کار کنم:

این برد هم فقط چند تا امکانات کمتر داره از برد wb داره
            در کل زیاد بحث سختی نیست انتخاب برد. بستگی به اینکه چه کاری می خواهید انجام دهید و آیا سخت افزارهای روی برد می تواند این کار را انجام دهد و اینکه چقدر می خواهید هزینه کنید و اینکه چه بردهایی در دسترس است و ....
            و اینکه از کدام خوشتان اومده میشه بعد انجام چند کار
            فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
            فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
            فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
            فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

ممنون از پاسختون و معرفی برد هایی که با اون کار کردین
              این طور که معلومه به نظر می رسه شما کارخونه ای چیزی دارین :smile: این همه برد رو باهاش کار کردین به نظرم فقط میکروی این برد ها و یک سری امکانات جزیی اون فرق داشته باشه برای حرفه ای شدن یکیش هم کافیه
              در ضمن من هم می خوام با یکی از برد هایی که باهاش کار کردم رو یه توضیح مختصر بدم
              یکیش که ال پی سی کار باهاش رو تازه شروع کردم و تجربیات بیشتر در اینده خدمت شما دوستان بیان میشه
              دومیش هم که برد سیم 908 بود که به نظرم واقعا این برد برای افراد مبتدی خیلی عالی و می تونن به سادگی از پسش بر بیان.
              باز هم منتظر پاسخ دوستان هستیم
              در ضمن یکی از اثار معرفی برد ها میتونه هم فکری بین اعضایی که برد یکسان دارن رو ایجاد کنه.
              باز هم از همکاری همه دوستانی که نظر دادن پاسخ دادن و یا نظر و پاسخ خواهند داد هم تشکر صمیمانه ای دارم
              صبرت که تمام شد نرو!
              "معرفت"

دیدگاه

سلام جناب mzarkoob خیل عالی.
                فقط یک سوال داشتم برد دومی lpc1768 WB رو از کجا تهیه کردید یه چیز دیگست...
                Someone who can change the world
                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                  فقط یک سوال داشتم برد دومی lpc1768 WB رو از کجا تهیه کردید یه چیز دیگست...
                  بله برد wb از کاملی فکر نکنم چیزی کم داشته باشه.
                  کافیه گوگل کنید : برد lpc1768 WB
                  فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                  فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                  فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                  فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

چرا برد رسپبری پای رو به فروشگاه نمیارید؟
                    respberry pi
                    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
                      respberry pi
                      این بردی که میگید چی هست
                      کجا دیدن؟
                      توی فروشگاه یادمه ی بخش بود برای سفارش محصول
                      برید اونجا سفارش بدین تا اقدام کنن
                      بعید میدونم اینجا به جایی برسه چون جاش توی فروشگاهه
                      زندگی یعنی امید و حرکت
                      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
                        respberry pi
                        متاسفانه با وجود اینکه دو برد بیگل و رسپری بهترین ها توی دنیا هستن ولی فروشگاه فقط بیگل رو آورده. البته قطعا با یه تفحص میشه فهمید که بیگل بهترینه ولی یه سری ویژگی ها خاص رسپری هم باعث شده که با بیگل شونه به شونه باشه.(ارزونی و منابع خوب مثل بیگل. البته پردازنده و اینچیزاش به بیگل نمیرسه ولی بازم واسه خودش یه کلاس هستش)(البته مسائل فروشگاه به من ربطی نداره و اینا فقط یه یادآوری هستش! مسولای اینجر می فهمن که خودشون چیکار میکنن)
                        نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                        این بردی که میگید چی هست
                        کجا دیدن؟
                        توی فروشگاه یادمه ی بخش بود برای سفارش محصول
                        برید اونجا سفارش بدین تا اقدام کنن
                        بعید میدونم اینجا به جایی برسه چون جاش توی فروشگاهه
                        بعضی فروشگاه ها دارن. این برد مشهوره واسه مقاصد آموزشی و کارهای سرعت بالا که به اندازه یه کارت عابر بانک هستش.(یه برد انگلیسی خوب!)

پ.ن: این نظرسنجی کلی عیب داره! استارتر کلی کورتکس رو کنار هم گذاشته که بی معنی کرده تاپیکو! البته از استارتر معلومه که می خواسته سوالش رو واسه Cortex-M بپرسه ولی انگار ناخواسته کورتکس های دیگه رو هم قاطی کرده باهاش. این اشتباهه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                          متاسفانه با وجود اینکه دو برد بیگل و رسپری بهترین ها توی دنیا هستن ولی فروشگاه فقط بیگل رو آورده. البته قطعا با یه تفحص میشه فهمید که بیگل بهترینه ولی یه سری ویژگی ها خاص رسپری هم باعث شده که با بیگل شونه به شونه باشه.(ارزونی و منابع خوب مثل بیگل. البته پردازنده و اینچیزاش به بیگل نمیرسه ولی بازم واسه خودش یه کلاس هستش)(البته مسائل فروشگاه به من ربطی نداره و اینا فقط یه یادآوری هستش! مسولای اینجر می فهمن که خودشون چیکار میکنن)بعضی فروشگاه ها دارن. این برد مشهوره واسه مقاصد آموزشی و کارهای سرعت بالا که به اندازه یه کارت عابر بانک هستش.(یه برد انگلیسی خوب!)

پ.ن: این نظرسنجی کلی عیب داره! استارتر کلی کورتکس رو کنار هم گذاشته که بی معنی کرده تاپیکو! البته از استارتر معلومه که می خواسته سوالش رو واسه Cortex-M بپرسه ولی انگار ناخواسته کورتکس های دیگه رو هم قاطی کرده باهاش. این اشتباهه.
                          سلام جناب rohalamin
                          همونطوری که سخنان شما پیداست می فرمایید این تاپیک مشکل داره خیلی خوب باهم به حل مشکلات می پردازیم
                          اولا که شما فرمودین برای طرح سوال این تاپیک ایجاد شده که کاملا برداشت شما غیر منصفانه است چون من هیچ قصدی جز بیان ویژگی های این برد و... رو نداشتم که اگر شما رو ناراحت می کنه خیلی خوب اون قسمت رو حذف کردم :twisted:
                          دوما شما فرمودین یک سری cortex m ها با هم قاطی شدن در حالی که من قصدم جدا سازی atmel , cortex نبود و عینا و دقیقا سر تیتر برد ها و هدر برد های مربوط به ارم فروشگاه رو copy و paste کردم تا هیچ غلط املایی هم پیش نیاد . هدف من هم بیشتر اشنا شدن تمام دوستان با طرفداران برد های فروشگاه هست .
                          همون طور هم که می بینید نتایج رو اشکارا هم گذاشتم
                          اگه باز هم به موردی برخوردین بفرمایید اصلاح بشه
                          ممنون
                          صبرت که تمام شد نرو!
                          "معرفت"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec200
                            سلام جناب rohalamin
                            همونطوری که سخنان شما پیداست می فرمایید این تاپیک مشکل داره خیلی خوب باهم به حل مشکلات می پردازیم
                            اولا که شما فرمودین برای طرح سوال این تاپیک ایجاد شده که کاملا برداشت شما غیر منصفانه است چون من هیچ قصدی جز بیان ویژگی های این برد و... رو نداشتم که اگر شما رو ناراحت می کنه خیلی خوب اون قسمت رو حذف کردم :twisted:
                            دوما شما فرمودین یک سری cortex m ها با هم قاطی شدن در حالی که من قصدم جدا سازی atmel , cortex نبود و عینا و دقیقا سر تیتر برد ها و هدر برد های مربوط به ارم فروشگاه رو copy و paste کردم تا هیچ غلط املایی هم پیش نیاد . هدف من هم بیشتر اشنا شدن تمام دوستان با طرفداران برد های فروشگاه هست .
                            همون طور هم که می بینید نتایج رو اشکارا هم گذاشتم
                            اگه باز هم به موردی برخوردین بفرمایید اصلاح بشه
                            ممنون
                            نه برار من! :nerd: ناراحتی چیه.(اصلا مگه من چیکارم. فقط نظر خودم رو توی یه فروم آزاد گفتم)
                            من میگم اینجوری نمیشه مقایسه کرد. خب معلومه کاربرای Cortex-A کمتر از Cortex-M هستن. ولی الان میگین می خوایین آمارشون رو دربیارید که دیگه هیچ. موردی نداره.

دیدگاه

فقط 2 روز مونده رای گیری بسته بشه لطفا مشارکت فرمایید
                              باتشکر
                              صبرت که تمام شد نرو!
                              "معرفت"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X