اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال در برقراری lcd 2x16 با at91sam7x

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اشکال در برقراری lcd 2x16 با at91sam7x

سلام میخواستم بدونم که
    1: مهمه که پایه های lcd به کدوم پایه های میکرو وصل بشه؟
    2: من از at91sam7x ستفاده می کنم و با IAR کد مینویسم وقتی دستور puts استفاده می کنم درست اجرا می شه ولی اگر putsf استفاده کنم جمله ای روی lcd نمایش داده نمیشه یا یکی در میون کلمات حذف میشه ازطرفی دستور gotoxy هم درست اجرا نمیشه اگر میتونید لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ : اشکال در برقراری lcd 2x16 با at91sam7x

نوشته اصلی توسط ImanH
    سلام میخواستم بدونم که
    1: مهمه که پایه های lcd به کدوم پایه های میکرو وصل بشه؟
    2: من از at91sam7x ستفاده می کنم و با IAR کد مینویسم وقتی دستور puts استفاده می کنم درست اجرا می شه ولی اگر putsf استفاده کنم جمله ای روی lcd نمایش داده نمیشه یا یکی در میون کلمات حذف میشه ازطرفی دستور gotoxy هم درست اجرا نمیشه اگر میتونید لطفا راهنمایی کنید ممنون
    نه مهم نیست به کدوم پایه وصل بشن فقط باید تعریف های نرم افزاری با سیم بندی سخت افزاریتون درست باشه
    من با keil کار کردم درست کار میکرده
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اشکال در برقراری lcd 2x16 با at91sam7x

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
      نه مهم نیست به کدوم پایه وصل بشن فقط باید تعریف های نرم افزاری با سیم بندی سخت افزاریتون درست باشه
      من با keil کار کردم درست کار میکرده
      مشکل اینجاست که وقتی از دستور gotoxy , putsf استفاده میکنم درست کار نمی کنه !!!! ولی اگر puts استفاده کنم درست کار میکنه این یعنی اینکه سیم بندی و معرفی پایه ها درسته ولی نمیشه از putsf استفاده کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X