سلام
راستش من چند وقت پیش با یه سری کد هایی برخورد کردم که هنوز هم موندم کارش چیه و چی کار می کنه (در کتابخونه ال سی دی ) . اومدم از شما دوستان بپرسم
اولیش این هست که برای rs ال سی دی هست این شکلک های =| برای چیه و هم چنین : و...
در این کد هم که ... اون قسمتی که offset توش هست برای چیه؟ و هم چنین باز هم =| چیه و چی کار می کنه و اون u32 data برای تعریف متغیر 32 بیتی هست؟ یا اینتیجر 32 بیتی؟؟؟ و...
دوستای عزیز اگه کمی توضیح بدین خیلی محبت کردین
ممنون
راستش من چند وقت پیش با یه سری کد هایی برخورد کردم که هنوز هم موندم کارش چیه و چی کار می کنه (در کتابخونه ال سی دی ) . اومدم از شما دوستان بپرسم
اولیش این هست که برای rs ال سی دی هست این شکلک های =| برای چیه و هم چنین : و...
کد:
#define LCD_RS(x) ((x) ? (CONTROL_GPIO_SET |= PIN_RS) : (CONTROL_GPIO_CLR |= PIN_RS));
کد:
static __inline unsigned char lcd_send (unsigned short byte) { u32 data ; DATA_MSB_Nibble_GPIO->FIODIR |= (0xff<<LCD_MSB_Nibble_OFFSET); DATA_LSB_Nibble_GPIO->FIODIR |= (0xff<<LCD_LSB_Nibble_OFFSET); data = (byte>>8)&0xff; DATA_MSB_Nibble_GPIO->FIOCLR |= (0xff<<LCD_MSB_Nibble_OFFSET); DATA_MSB_Nibble_GPIO->FIOSET |= data<<LCD_MSB_Nibble_OFFSET; wait(); data = byte & 0xff; DATA_LSB_Nibble_GPIO->FIOCLR |= (0xff<<LCD_LSB_Nibble_OFFSET); DATA_LSB_Nibble_GPIO->FIOSET |= data<<LCD_LSB_Nibble_OFFSET; wait(); return(1); }
ممنون
دیدگاه