اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کامپیوتر جیبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کامپیوتر جیبی

سلام دوستان در این تایپ قراره یه کامپیوتر ساده بسازیم
    لطفا در مورد موضوعی غیر این بحث نکنید
    خوب بهتره بریم سر اصل مطلب :
    من قصد دارم با یه ایسی ارم7 ویه n96و....
    یه دستگاهی بسازم که انواع فایل های پر کاربرد پشتیبانی کنه دارای مرور گر باشه و....
    برای شروع نیاز به یه سیستم عامل دارم که من می خوام از RTX استفاده کنم ...
    برای اغاز پروژه یه نظر سنجی ترتیب می دم و کسانی که واقعا می تونن کمک کنند یه پیام بفرستند و بگن که تو کدوم بخش می تونند کمک کنند(لطفا در همین تایپ)
    منتظر کمک های شما هستیم
    آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
    https://adlanpaya.ir/

پاسخ : ساخت کامپیوتر جیبی

میگم به این فکر کردی که باید برای خوندن هر فایل ی برنامه خیلی مفصل بنویسی. فایلایی مثل عکس BMP و متن ساده txt خیلی راحته خوندنشون ولی ی فایل jpeg خودش باید DCT اینورس و کلی کار دیگه انجام بدی.
    با RTX بعید میدونم بشه همه این کارار رو کرد
    ی میکرو انتخاب کن که بتونی روش مثلا Linux بریزی و بعد خیلی از این دنگ و فنگا رو نخواهی داشت
    فک کنم lpc1788 گزینه خوبی باشه
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

چرا میخای اینکارو بکنی؟ از نظر قیمت میخای کمتر در بیاری یا تجربه؟ بنظرم این پروژه ها اول خیلی جذاب و ساده میاد ولی در عمل مشکلاتی پیش میاد که تا برطرف کردنش پیرمیشه آدم

دیدگاه

سلام دوستا از راهنمایی شما ممنون اولا چون من اینا از قبل داشت دوما این سیستم عاملی که میگی روی at91sam7x256 نصب میشه این کار و برای تجربه یاد گیری و.. انجام میدم :read: :read: :read: :read: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
        آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
        https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr68
          سلام دوستا از راهنمایی شما ممنون اولا چون من اینا از قبل داشت دوما این سیستم عاملی که میگی روی at91sam7x256 نصب میشه این کار و برای تجربه یاد گیری و.. انجام میدم :read: :read: :read: :read: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
          لینوکس رو شنیدم روی هر چیزی میشه ران کرد (البته فقط ی جا خوندمااااا) ولی با AT91SAM7 خیلی نمیتونی مانور بدی
          اگه برای تجربه هست کار خوبه میتونی بری جلو و کار کنی باهاش
          زندگی یعنی امید و حرکت
          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت کامپیوتر جیبی

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
            لینوکس رو شنیدم روی هر چیزی میشه ران کرد (البته فقط ی جا خوندمااااا) ولی با AT91SAM7 خیلی نمیتونی مانور بدی
            اگه برای تجربه هست کار خوبه میتونی بری جلو و کار کنی باهاش
            linux رو روی هسته های cortex a و arm9 به بالا میشه نصب کرد gpu,mpu و ... داره که هسته های arm7 و cortexm این قسمت هارو ندارن.فقط alu یا حداکثر fpu دارن.روی این میکرو ها حداکثر بشه uclinux رو اجرا کرد.که اونم نیاز به ram و flash خارجی داره که بعید میدونم به پای های یک میکرو مثل x256 کفاف بده. در ضمن خیلی ها این مسیر رو شروع کردن اما واقعا کار راحتی نیست و نتونستن. برای اینکه بتونی اینکارو بکنی لازم استاد مسلم c++ باشی تا تا حدودی از core uc linux سر در بیاری مگرنه نمیتونی روی میکرو پورتش کنی

دیدگاه

کار بسیار جالبیه.
              حتی میتونین برای شروع از سیستم عامل ucLinux استفاده کنید و روش یک GUI آماده نصب کنید!
              تازه روی LPC1788 هم نصب میشه نمونش توی سایت های مختلف هست.(کافیه سرچ کنید)
              فقط این کار وقت و حوصله ی بسیار زیادی می طلبه.
              میتونین برای شروع اول بخش های مختلف رو راه اندازی کنید و در نهایت وسیله ی نهایی رو بسازین. این جوری احتمال به مشکل خوردن هم بسیار کمه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X