اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای راه اندازی دوربین به روش های مختلف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای راه اندازی دوربین به روش های مختلف

سلام
    من می خواستم از یک دوربین به عنوان مثلا دوربین مدار بسته استفاده کنم حالا سوالم اینجاست که من می خوام هم بشه روی تلویزیون نمایش داد هم بشه روی ال سی دی همین سایت حالا با استفاده از arm یا avr فرقی نمی کنه ولی روی این دوتا بشه نمایش داد من توی فروشگاه همین سایت یک دوربین رو دیدم که بیشتر میشد با میکرو ، کنترلش کرد ولی در فروشگاه دیگه ای دوربینی به نام دوربین بیسیمی نامی وجود داشت که مستقیم به تلویزیون وصل میشد برد 50 متر و...
    حالا می خواستم شما راهنمایی بفرمایید کدوم دوربین رو بگیرم روش تغییرات بدم تا هر دو روش اعمال بشه بهتره؟؟ و این که چطوری میشه اینکار رو کرد؟؟؟
    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
    ------------------------------------------------------------ - - -
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

پاسخ : کمک برای راه اندازی دوربین به روش های مختلف

آسون ترین راه، راهه حل اوله. یعنی با دوربین بیسیم و تلویزیون. ولی اگه بخواین دوربین مداربسته بسازین که نخست کارخودتون باشه بعد بتونه ضبط کنه اونم رو MMC و یا حتی هارددیسک، و کم هزینه باشه، باید برین سراغ راه حل دوم. اگه سرتون زیاد شلوغ نیست، برید سراغ همین راه. چون به نظر من پروژه جالبی هست.

دیدگاه

ممنون از پاسختون ولی من هیچ اطلاعاتی راجع به راه اندازی این دوربین ها ندارم ،و می خواستم این دوربین سایت رو به تلویزیون متصل کنم یا مثلا دوربین بیسیم برای تلویزیون رو به میکروکنترلر ،یه همچین کارایی
      اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
      پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
      ------------------------------------------------------------ - - -
      صبرت که تمام شد نرو!
      "معرفت"
      تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

کتابخونه همین دوربین تو سایت هست. تو قسمت برنامه ها نمونه برا 1768. ولی اگه بخواین رو تلویزبون نمایش بدین باید تو اینترنت یه سرچی بزنین. پروژه های زیادی با این کار(البته بیشترم با AVR) انجام شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
          آسون ترین راه، راهه حل اوله. یعنی با دوربین بیسیم و تلویزیون. ولی اگه بخواین دوربین مداربسته بسازین که نخست کارخودتون باشه بعد بتونه ضبط کنه اونم رو MMC و یا حتی هارددیسک، و کم هزینه باشه، باید برین سراغ راه حل دوم. اگه سرتون زیاد شلوغ نیست، برید سراغ همین راه. چون به نظر من پروژه جالبی هست.
          ببخشید منم دنبال یه همچین مداری هستم ک بشه از دوربین مدار بسته فیلم ضبط کنه و رو تلویزیون نمایش بده
          میشه کمکم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X