اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش دما روی GLCD با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمایش دما روی GLCD با ARM

سلام دوستان

من واسه پروژه ای قراره دما رو با ی سنسوری بگیرم ( که نمیدونم از کجا میاد!!!)
    خروجی این سنسور به این ترتیب هست که به ازای هر درجه 1 میلی ولت خروجی اون تغییر میکنه!!!( چند دفعه با مولتی متر تست کردم تو 20 درجه 20 میلی و تو 30 درجه 30 میلی ولت داشت)
    حالا میخوام این دما رو روی GLCD نمایش بدم و قراره که از ARM استفاده کنم مثلا LPC1768

چون برد رو قراره SMD بزنم
    1- از چه میکرویی استفاده کنم؟
    2- چجوری In Circuit Programmable باشه؟
    3- کسی شماتیک یا برنامه ای که خودش تست کرده باشه داره که در اختیار من هم قرار بده
    4- من تا حالا با AVR ,8051 ,PIC کار کردم ولی با ARM هنوز کار نکردم
    آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم
  • ۶۵۲٬۰۰۰ ریال ۴۵۶٬۴۰۰ ریال
    ۳۰۵٬۰۰۰ ریال ۲۱۳٬۵۰۰ ریال
    ۷۲٬۸۰۰ ریال ۳۶٬۴۰۰ ریال
    ۳۸۳٬۰۰۰ ریال ۳۰۶٬۴۰۰ ریال
    ۸۵٬۹۰۰ ریال ۶۸٬۷۲۰ ریال
    ۸۸۹٬۰۰۰ ریال ۷۱۱٬۲۰۰ ریال
    ۱٬۷۴۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۲۱۸٬۰۰۰ ریال

پاسخ : نمایش دما روی GLCD با ARM

شماتیک هدربورد 1768 از همین سایت بگیر. تو شماتیک نحوه وصل کردن پایه ها به بوت لودر یا پروگرمر جی لینک کشیده شده.

دیدگاه

سلام،
      برای شروع کار با آرم اگه با LPC1768 شروع کنی خیلی بهتره... چون منبابع آموزشیش نسبت به بقیه ی آی سی ها بیشتره..
      Help Keil کلی شماتیک از انواع آی سی های ARM داره. از اونا هم میتونی ایده بگیری... البته باید PCB رو خودت بزنی..
      اگر هم که Header Board 1768 فروشگاه ECA رو بگیری هم که کارت خیلی راحت تره.. قیمتش با اینکه خودت یه برد بزنی تقریبا یکی در میاد... :bye :bye :bye
      البته تمامی بردها صرفا جنبه آموزشی دارن. اگه بخوای تو پروژه هات از ARM استفاده کنی خودت باید یه برد مخصوص پروژت بزنی..
      راحت نوشتیم بابا نان داد،
      بی آنکه بدانیم بابا چه سخت برای نان همه ی جوانیش را داد !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 20hunter
        سلام دوستان

من واسه پروژه ای قراره دما رو با ی سنسوری بگیرم ( که نمیدونم از کجا میاد!!!)
        خروجی این سنسور به این ترتیب هست که به ازای هر درجه 1 میلی ولت خروجی اون تغییر میکنه!!!( چند دفعه با مولتی متر تست کردم تو 20 درجه 20 میلی و تو 30 درجه 30 میلی ولت داشت)
        حالا میخوام این دما رو روی GLCD نمایش بدم و قراره که از ARM استفاده کنم مثلا LPC1768

چون برد رو قراره SMD بزنم
        1- از چه میکرویی استفاده کنم؟
        2- چجوری In Circuit Programmable باشه؟
        3- کسی شماتیک یا برنامه ای که خودش تست کرده باشه داره که در اختیار من هم قرار بده
        4- من تا حالا با AVR ,8051 ,PIC کار کردم ولی با ARM هنوز کار نکردم
        با توجه به توضیحاتی که برای سنسورت گفتی فک کنم LM35 داری استفاده میکنی و نیاز به یک ADC داری
        اگه میخای درگیر SMD نشی ی هدر برد بخر و روی دوتا بردبورد سوارش کن ی LCD هم همین طور و سنسورتم راحت بهش متصل کن و نحوه راه اندازی ADC و GLCD هم توی برنامه های نمونه برد آموزشی هست
        موفق باشید
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نمایش دما روی GLCD با ARM

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
          با توجه به توضیحاتی که برای سنسورت گفتی فک کنم LM35 داری استفاده میکنی و نیاز به یک ADC داری
          اگه میخای درگیر SMD نشی ی هدر برد بخر و روی دوتا بردبورد سوارش کن ی LCD هم همین طور و سنسورتم راحت بهش متصل کن و نحوه راه اندازی ADC و GLCD هم توی برنامه های نمونه برد آموزشی هست
          موفق باشید
          سنسور که من استفاده میکنم ی سنسور پیزو هست که ی مدار واسط داره که خروجیش رو تبدیل به ولتاژ میکنه ( زیاد فرصت نشده برم سراغ مدار واسطش)
          چون قراره این برد روی ی دستگاهی نصب کنم نمیشه از هدر برد استفاده کنم چون جای پیچ و مهره داره ( اگر میشد که خیلی عالی بود)
          اگر ممکنه لینکش رو قرار بدید
          آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نمایش دما روی GLCD با ARM

نوشته اصلی توسط 20hunter
            سنسور که من استفاده میکنم ی سنسور پیزو هست که ی مدار واسط داره که خروجیش رو تبدیل به ولتاژ میکنه ( زیاد فرصت نشده برم سراغ مدار واسطش)
            چون قراره این برد روی ی دستگاهی نصب کنم نمیشه از هدر برد استفاده کنم چون جای پیچ و مهره داره ( اگر میشد که خیلی عالی بود)
            اگر ممکنه لینکش رو قرار بدید
            G-LCD
            ADC
            زندگی یعنی امید و حرکت
            کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
            سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
            برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
            به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

LM35 و LM335 و امثال اینها، به ازای هر درجه دما 10mV تغییرات دارند.
              من دماسنج زیاد بستم. کاری نداره. اول محدوده کمترین و بیشترین دمای مورد نیاز رو مشخص کن. بعدش با یه تقویت کننده معمولی مثلاً LM358 چند برابر بهش گین بده و با یه پتانسیومتر مولتی ترن هم آفست رو کم و زیاد کن تا بِرسی به یه سیگنال تر و تمیز حدود 0 تا 3.3 ولت.
              کار با میکروکنترلر و پروگرام کردنش و A/D و GLCD و بقیه قصه ها هم که بگردی توی فروم هست.
              بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...