اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
    یعنی قیمتش از N96 چینی ها کمتره؟!!!
    احتمالا آره. چیزی که مهمه اینه که کیفییتش از این چینی ها خیلی بیشتره! مثلا اگه گفته های فروشگاه رو سوتی در نظر نگیریم :mrgreen: و بگیم مثلا واسه LCD رنگی 3.2 اینچ 240x320 پیکسل باشه ولی اگه دقت کنی این نمایشگر در حالی که 2 اینچ هستش ولی 240x320 پیکسل هستش. پس کیفیتش خیلی بالاست. لینک برای دو منبع:

Nokia 5000

LCD رنگی 3.2 اینچ بدون تاچ

یکی از دلایلی که من شدیدا معتاد شدم به نمایشگر گوشی های گلاکسی همینه که کیفیتش وسوسه کننده هستش! مثلا ببینید،سایز نمایشگر 5.1 اینچ هستش(همون سایزی که واسه بیشتر کارهای امبدد عالی هستش چون وقتی نمایشگر رنگی میزاری واسه یه وسیله باید چیزایی که می خوای خوب نمایش داده بشه که این سایز تقریبا بهترینه!) و میزان پیکسل ها 1920×1080 هستش!!!! یعنی چگالی پیکسل ها نسبت به صفحه تقریبا 432 (DPI) هستش!(چیزی حدود دوبرابر کیفیت گوشی های دیگه) تازه از کیفیت رنگ و نورش + تعداد رنگ هاش + زاویه نمایش فوق العاده بالاش نباید غافل بود! @-)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220,

نوشته اصلی توسط میلاد فزونی
      آقا شرمنده خیلی مزاحمت شدم.احتمالا این آخرین سئواله.
      من هفته ای دو روز دامغانم.میشه لطف کنی آدرس موبایل فروشی شاهرود رو بدی ؟
      معامله پایا پای.چندتا سوکت با pcb عوض؟چون وسایلش رو ندارم خیلی وقتم رو میپیره.من شاهرودم اوکی بود پیام بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        احتمالا آره. چیزی که مهمه اینه که کیفییتش از این چینی ها خیلی بیشتره! مثلا اگه گفته های فروشگاه رو سوتی در نظر نگیریم :mrgreen: و بگیم مثلا واسه LCD رنگی 3.2 اینچ 240x320 پیکسل باشه ولی اگه دقت کنی این نمایشگر در حالی که 2 اینچ هستش ولی 240x320 پیکسل هستش. پس کیفیتش خیلی بالاست. لینک برای دو منبع:

Nokia 5000

LCD رنگی 3.2 اینچ بدون تاچ
        البته LCD Nokia N78 سایزش 2.4 اینچ هستش. و در تایید شما باید بگم بسیار هم با کیفیته.

یکی از دلایلی که من شدیدا معتاد شدم به نمایشگر گوشی های گلاکسی همینه که کیفیتش وسوسه کننده هستش! مثلا ببینید،سایز نمایشگر 5.1 اینچ هستش(همون سایزی که واسه بیشتر کارهای امبدد عالی هستش چون وقتی نمایشگر رنگی میزاری واسه یه وسیله باید چیزایی که می خوای خوب نمایش داده بشه که این سایز تقریبا بهترینه!) و میزان پیکسل ها 1920×1080 هستش!!!! یعنی چگالی پیکسل ها نسبت به صفحه تقریبا 432 (DPI) هستش!(چیزی حدود دوبرابر کیفیت گوشی های دیگه) تازه از کیفیت رنگ و نورش + تعداد رنگ هاش + زاویه نمایش فوق العاده بالاش نباید غافل بود! @-)
        آقا اینجا یه سوالی واسم پیش میاد.ممنون میشم با توجه به اینکه در این زمینه کار میکنید جواب بدین.
        این گوشی گلاکسی که میگین با توجه به امکاناتی که داره بعید میدونم مثل گوشی های چینی یا نوکیا N78 یا گوشی های رده میانی برای LCD کنترلر داشته باشه.
        یعنی با عقل ناقص من جور در نمیاد که یه کنترلر LCD بتونه از پس فریم ریت بازی های HD بر بیاد.
        یعنی نتیجه میگیریم که خود CPU یا در واقع GPU این کارو انجام میده.
        بهتر بگم یعنی سیگنال های همزمانی افقی و عمودی توسط بخش GPU گوشی تولید میشه.حالا دادن اطلاعات رنگ به پیکسل ها هم که تو در توی همین سیگنال ها انجام میشه.
        یعنی اینجوری نیست که یه دستور برای LCD بفرستیم بره به سطر مورد نظر, بعد یه دستور دیگه و ستون مورد نظر, بعد هم اطلاعات رنگ رو بدیم.
        در کل راه انداختن همچین LCD ای با کیفیت بالا, مثل اتصال ARM به مانیتور و ایجاد رزولیشن بالا هستش و داستان زیاد داره.

آقا اینا همش اطلاعات ناقص من بود.اگه اشتباهه خوشحال میشم راهنمایی کنین.یعنی در واقع منتظر راهنماییتون هستم.آخه منم مثل خودت عمریه اسیر LCD هستم.

با تشکر

انسان شکست نمی خورد بلکه ناامید می شود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000,

نوشته اصلی توسط D.S
          معامله پایا پای.چندتا سوکت با pcb عوض؟چون وسایلش رو ندارم خیلی وقتم رو میپیره.من شاهرودم اوکی بود پیام بده
          آقا PCB رو که لینک دادم.(فقط الان ده باره که میخوام تبدیل Gerber به Eagle رو دانلود کنم اما وسط کار قطع میشه)بعدشم از هرجایی که باشی کافیه PCB رو ایمیل بزنی تهران اونا هم بعد ساخت برات میفرستن البته فکر کنم همین سایت هم همین کار رو انجام میده. قطعاتشم که همه رو جوان داره که اونم میتونی اینترنتی بخری.بازم فکر کنم قطعات رو هم فروشگاه سایت داشته باشه.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

آقا من همینجوری یه کامنت تو صفحه ی این آقای Andy Brown گذاشتم.دیدم بنده خدا اومده جواب داده.
            سوالم در مورد کنترلر LCD نوکیا N78 بود که اونم گفتش کنترلرش MC2PA8201 هستش و خودشم این LCD رو راه اندازی کرده.
            (البته اینا LCD های مشابه هم هستن : N82,N77, N78, N79, E66, E52, E75 and 6210S)

اینم لینکش : http://andybrown.me.uk/wk/2012/08/19/nokia-n82-arduino/

شما میدونی این کانکتوری که روی برد استفاده میشه و به کانکتور LCD متصل میشه رو باید از کجا گیر بیارم ؟
            واسه ساخت ماژول های LCD سایت از همین کانکتور ها استفاده میکنید ؟
            اقا ایشون که گفته تجربه ی کار با 78 رو نداره و گفته که خودتون گوگل کنید و مقایسه کنید و فقط احتمال میده همون کنترلر 82 باشه! این کنترلر هم شماره کنترلر 82 هست که بهتون گفته!
            ا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

نوشته اصلی توسط voyager2020
              اقا ایشون که گفته تجربه ی کار با 78 رو نداره و گفته که خودتون گوگل کنید و مقایسه کنید و فقط احتمال میده همون کنترلر 82 باشه! این کنترلر هم شماره کنترلر 82 هست که بهتون گفته!
              ا
              البته بیشتر منظوم جوابهاش به دیگران بود.و سوال اول خودم و یکمی هم متنم حالت طنز داشت. :mrgreen:
              بعد سئوال دومم هم رفتم شماتیک N78 رو دانلود کردم و دیدم بخش Display اون هیچ فرقی با N82 نداره.(فکر کنم یکی دوتا از سیگنالها اسمش فرق میکنه) که البته با توجه به تاریخ عرضه گوشیها یعنی N82 و N78 مطمئن شدم که تو بخش LCD یکی هستن.(اینم از همون سایته یاد گرفتم)
              البته یه سایت روسی هم بود که روی این نکته که این LCD ها یکی هستن تاکید داشت.

در مورد کنترلر هم من اشتباها تو پستم بجای N82 نوشتم N78 که الان درست میکنم.(از بس تو فکر این LCD بودم)ممنون از تذکرتون.

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

پس سرعت نمایش هر فریم فکر کنم با آرم در حد فاجعه باشه!

دیدگاه

البته LCD Nokia N78 سایزش 2.4 اینچ هستش. و در تایید شما باید بگم بسیار هم با کیفیته.
                  من به اون چیکار دارم! لینک صفحه ای که شما گذاشتین نشون میداد یکی از گوشی های ساپورت کننده Nokia 5000 هستش که اطلاعات رو بر اساسش نوشتم. اگه هم منظورتون نمایشگرهای چینیه که به نظرم کیفیت خیلی خوبی ندارن.
                  آقا اینجا یه سوالی واسم پیش میاد.ممنون میشم با توجه به اینکه در این زمینه کار میکنید جواب بدین.
                  این گوشی گلاکسی که میگین با توجه به امکاناتی که داره بعید میدونم مثل گوشی های چینی یا نوکیا N78 یا گوشی های رده میانی برای LCD کنترلر داشته باشه.
                  یعنی با عقل ناقص من جور در نمیاد که یه کنترلر LCD بتونه از پس فریم ریت بازی های HD بر بیاد.
                  یعنی نتیجه میگیریم که خود CPU یا در واقع GPU این کارو انجام میده.
                  بهتر بگم یعنی سیگنال های همزمانی افقی و عمودی توسط بخش GPU گوشی تولید میشه.حالا دادن اطلاعات رنگ به پیکسل ها هم که تو در توی همین سیگنال ها انجام میشه.
                  یعنی اینجوری نیست که یه دستور برای LCD بفرستیم بره به سطر مورد نظر, بعد یه دستور دیگه و ستون مورد نظر, بعد هم اطلاعات رنگ رو بدیم.
                  در کل راه انداختن همچین LCD ای با کیفیت بالا, مثل اتصال ARM به مانیتور و ایجاد رزولیشن بالا هستش و داستان زیاد داره.

آقا اینا همش اطلاعات ناقص من بود.اگه اشتباهه خوشحال میشم راهنمایی کنین.یعنی در واقع منتظر راهنماییتون هستم.آخه منم مثل خودت عمریه اسیر LCD هستم.
                  آره، بخاطر همینه که من یه پام توی بخش FPGA هم هست! :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                    پس سرعت نمایش هر فریم فکر کنم با آرم در حد فاجعه باشه!
                    باید بررسی بشه که دقیقا چه نوعی هست و چیا داره و نداره. این لینک یه سری چیزا رو روشن میکنه.
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7408#msg487408

دیدگاه

باید بررسی بشه که دقیقا چه نوعی هست و چیا داره و نداره. این لینک یه سری چیزا رو روشن میکنه.
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7408#msg487408
                      آقا همین LCD گلکسی که میخوای راش بندازی, تونستی Pinout یا چیز خاصی ازش پیدا کنی ؟
                      ممنون میشم اینجا مطرح کنی.

دیدم بحث LCD داغه گفتم اینم اینجا بگم.
                      چند روز پیش یکی از دوستان تبلت چینی PIERRE CARDIN داشت که LCD شکست.وقتی برد برای تعمیرات طرف با تعویض LCD و یه سری نرم افزار و قاب و از این چیزا 120 تومن ازش گرفت.
                      یعنی قیمت خود LCD فکر کنم حدود 60 یا 70 بوده و رزولیشن هم 800x480 هست.
                      در ضمن کیفیت LCD هم بد نیست.
                      کسی در مورد این LCD ها اطلاعاتی نداره ؟

دیدگاه

آقا همین LCD گلکسی که میخوای راش بندازی, تونستی Pinout یا چیز خاصی ازش پیدا کنی ؟
                        ممنون میشم اینجا مطرح کنی.

دیدم بحث LCD داغه گفتم اینم اینجا بگم.
                        چند روز پیش یکی از دوستان تبلت چینی PIERRE CARDIN داشت که LCD شکست.وقتی برد برای تعمیرات طرف با تعویض LCD و یه سری نرم افزار و قاب و از این چیزا 120 تومن ازش گرفت.
                        یعنی قیمت خود LCD فکر کنم حدود 60 یا 70 بوده و رزولیشن هم 800x480 هست.
                        در ضمن کیفیت LCD هم بد نیست.
                        کسی در مورد این LCD ها اطلاعاتی نداره ؟
                        بله، یه سری چیزا گیر آوردم. البته من فکر نمیکنم با داشتن مثلا یه لاجیک آنالیزر هک کردن یه نمایشگر کاری داشته باشه. برای نمونه ببین توی این لینک نمایشگر ipad رو هک کرده و ازش استفاده هم میکنه(یه عنوان مانیتور یه کامپیوتر!):

http://emerythacks.blogspot.ca/2013/...lcd-to-pc.html

http://emerythacks.blogspot.ca/2013/...continues.html

اتفاقا منم یه تبلت پییر کاردین دارم که رزولیشنش هنوز بیشتره. این تبلت من یه GPU هم داره.

دیدگاه

خب برادر بیزحمت اطلاعاتت رو بزار ما هم استفاده کنیم.لطفا

اتفاقا منم یه تبلت پییر کاردین دارم که رزولیشنش هنوز بیشتره. این تبلت من یه GPU هم داره.
                          آقا توی سایت Amazon داشتم دنبال LCD های هفت اینچی میگشتم(آخه واسه یه پروژه به شدت نیاز دارم ولی از اونجا که قیمت تموم شدش مهمه باید حداکثر تا 70 باشه)که به همین LCD هفت اینچی فروشگاه سایت برخوردم.

اما نکته ی مهم :

یه بنده خدایی اومده کامنت گذاشته : من LCD تبلت دخترم شکسته و این رو خریدم و زدم جاش , داره کار میکنه . خیلی هم طرف راضی بوده.

حالا تحلیل خودم : :mrgreen:
                          با توجه به رزولیشن LCD و نگاه به کامنت های دیگه احتمال 99% طرف از این تبلت چینی ها داشته.

به نظر شما میشه یه LCD تبلت چینی خرید و با دیتاشیت LCD فروشگاه سایت راه اندازیش کرد ؟

لینک Amazon :
                          http://www.amazon.com/display-AT070TN90-compatible-AT070TN92-Thickness/dp/B00CMHWF9S

لینک فروشگاه سایت :
                          http://eshop.eca.ir/lcd/1794-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-lcd-7-inch-%D9%85%D8%AF%D9%84-at070tn92-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-innolux.html

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

خب برادر بیزحمت اطلاعاتت رو بزار ما هم استفاده کنیم.لطفا

آقا توی سایت Amazon داشتم دنبال LCD های هفت اینچی میگشتم(آخه واسه یه پروژه به شدت نیاز دارم ولی از اونجا که قیمت تموم شدش مهمه باید حداکثر تا 70 باشه)که به همین LCD هفت اینچی فروشگاه سایت برخوردم.

اما نکته ی مهم :

یه بنده خدایی اومده کامنت گذاشته : من LCD تبلت دخترم شکسته و این رو خریدم و زدم جاش , داره کار میکنه . خیلی هم طرف راضی بوده.

حالا تحلیل خودم : :mrgreen:
                            با توجه به رزولیشن LCD و نگاه به کامنت های دیگه احتمال 99% طرف از این تبلت چینی ها داشته.

به نظر شما میشه یه LCD تبلت چینی خرید و با دیتاشیت LCD فروشگاه سایت راه اندازیش کرد ؟

لینک Amazon :
                            http://www.amazon.com/display-AT070TN90-compatible-AT070TN92-Thickness/dp/B00CMHWF9S

لینک فروشگاه سایت :
                            http://eshop.eca.ir/lcd/1794-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-lcd-7-inch-%D9%85%D8%AF%D9%84-at070tn92-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-innolux.html
                            چشم، به شرط اینکه اگه شما هم زودتر از ما وارد عمل شدی و به نتیجه رسیدی اطلاعاتت رو اینجا قرار بدی. Ok؟
                            این pinout مربوط به گوشی SAMSUNG S III GT-I9300 هستش. این خروجی سوکت رو بردش هستش(روی برد گوشی نه کابل فلت نمایشگر):

دیگه فکر کنم فقط کافیه که با یه لاجیک آنالیزر پین ها رو اصطلاحا استراق سمع بکنی تا بدونی دقیقا چطوری نمایشگر مقداردهی اولیه میشه و روش اطلاعات قرار داده میشه. اینا کافیه؟ فکر کنم در عرض 1 روز یا شاید هم چند ساعت کار می بره(باید روی یه گوشی سالم این بررسی رو انجام بدی).

کجای اون کامنت نوشته شکسته و من عوضش کردم؟ فقط نوشته تعویضش که کردم مثل روز اولش هستش. همین جوری نمیشه یه نمایشگر رو جای یکی دیگه مورد استفاده قرار داد!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

[color=brown][b]

کجای اون کامنت نوشته شکسته و من عوضش کردم؟ فقط نوشته تعویضش که کردم مثل روز اولش هستش. همین جوری نمیشه یه نمایشگر رو جای یکی دیگه مورد استفاده قرار داد!
                              بابا چقد تو ترجمه سخت میگیری, حالا یا شکسته یا خراب شده که نیاز به تعویض داشته.

مهم اینه که از همین LCD فروشگاه سایت رو تبلته جواب گرفته و میگه مثل اورجینالش شده.
                              حالا یا از اول هکمین LCD روش بوده یا نه.

اما یه نکته مهم که تو لینک هک کردن LCD آیپد که گذاشته بودی, به چشمم خورد این بود که نوشته بود PINOUT این LCD بر اساس LCD های تجاری هست(یا یه همچین چیزی).
                              خب این نکته مهمیه (بازم میگم اگه درست متوجه شده باشم) یعنی Pinout همین LCD سایت با LCD های تبلت های 7 اینچی 800x480 ممکنه یکسان باشه و چون اینجا دیگه بحث کنترلر واسه LCD مطرح نیست احتمالا جواب میده.

اما در مورد گلکسی :
                              بخش سختش پیدا کردن یه قربانیه که حاضر بشه گوشیش رو در اختیار آدم بزاره. :mrgreen:

ولی بازم چشم اگه موردی پیدا کردم همین جا میگم.

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی LCD 240x320 Nokia 2730, 5000, 2730, 5130, 5220, 7100

سلام
                                کسی تونست ال سی دی نوکیا 2730 را راه اندازی کنه؟
                                مهم نیست که کجایی هستی، چه رنگی هستی، به چه زبونی حرف می زنی. مهم اینه که انسان باشی.
                                http://baranelec.mihanblog.com/
                                آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X