کسی منبعی برای مجموعه دستورات اسمبلی پردازنده arm داره ؟
بهتره بگی کدوم میکرو رو باهاش کار میکنی تا بچه ها بدونن
من خودم نمیدونم ولی میدونم حتما باید میکروش مشخص باشه چون ی سری تفاوتا داره
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
برای کدوم خانواده میخوای؟ مثلا برای CortexM0 این دوتا لینک خیلی خوب هست:
http://hossein1387.persiangig.com/The_Definitive_Guide_to_the_ARM_Cortex-M.pdf
http://hossein1387.persiangig.com/DUI0662B_cortex_m0p_r0p1_dgug.pdf
هر شرکتی واسه پردازنده/میکروکنترلری که طراحی میکنه یه Programming Manual هم ارائه میده(مخصوص اسمبلی). واسه پردازنده/میکروکنترلری که می خوایید گوگل کنید پیدا میکنید. اگه نتونستید اسم پردازنده/میکروکنترلری که دارید رو بگید تا براتون گوگل کنم و بذارم.
بیشتر دنبال اینم که دستورات مشترک بین کل خانواده ارم رو بدونم
و بعد برم دنبال اپ کداش
اپ کد های دستورات مشترک در پردازنده arm فکر کنم توی همه شرکت هایی که از این پردازنده استفاده میکنن یکی باشه
یک سوال مگه شرکت هایی که حق استفاده arm رو میخرن میتونن توی ساختار سخت افزاری و اصلی پردازنده تغییر بدن؟ .. من فکر میکردن اونا فقط یک سری ماژول به این پردازنده اضافه میکنن و اونو با توجه به کاری که ازش انتظار دارن ابدیت میکنن ..مثلا میکروکنترلر arm میسازن و... اگر این درست باشه op-code ها یکیه ولی خب شاید هر شرکتی اسمبلر یا کامپایلر خودش رو طراحی کنه به خواطر کپی رایت ...
یک سوال مگه شرکت هایی که حق استفاده arm رو میخرن میتونن توی ساختار سخت افزاری و اصلی پردازنده تغییر بدن؟ .. من فکر میکردن اونا فقط یک سری ماژول به این پردازنده اضافه میکنن و اونو با توجه به کاری که ازش انتظار دارن ابدیت میکنن ..مثلا میکروکنترلر arm میسازن و... اگر این درست باشه op-code ها یکیه ولی خب شاید هر شرکتی اسمبلر یا کامپایلر خودش رو طراحی کنه به خواطر کپی رایت ...
بستگی به نوع خریدشون داره. در واقع بعضی ها می تونن و بعضی ها هم نه.
نگیم ماژول، بگیم پریفرال بهتره(اینجا بخاطر اینکه SoC مطرح هست).
هر شرکتی واسه پردازنده/میکروکنترلری که طراحی میکنه یه Programming Manual هم ارائه میده(مخصوص اسمبلی). واسه پردازنده/میکروکنترلری که می خوایید گوگل کنید پیدا میکنید. اگه نتونستید اسم پردازنده/میکروکنترلری که دارید رو بگید تا براتون گوگل کنم و بذارم.
به هیچ عنوان. تنها منبع شرکت arm نه شرکت سازنده دستورات cm3 شرکت NXP هیچ تفاوتی با شرکت ST نداره
سلام
کسی منبعی برای مجموعه دستورات اسمبلی پردازنده arm داره ؟
سایت ARM مفصل قرار داده
از جمله ی رفتگان این راه دراز
باز آمده ای کو که به ما گوید راز
هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
چیزی نگذاری که نمی آیی باز
به هیچ عنوان. تنها منبع شرکت arm نه شرکت سازنده دستورات cm3 شرکت NXP هیچ تفاوتی با شرکت ST نداره
به هیچ عنوان چی؟ oo:
ما که چیزی نگفتیم. گفتم خودشون بررسی کنن. کی حرف از Cortex-M3 زد! این رفیقمون هنوز هیچی نگفته. فقط گفته ARM!
البته بهتره به رفیقمون بگیم که کم و زیاد دارن و تفاوت احتمالش خیلی کمه(هنوز هم نمیشه با قاطعیت حرف زد). مثلا Cortex-M4 چند پ-کد کمتر از Cortex-M4F داره(بخاطر واحد floating-point). یا سری های مثلا M0 یا M1 نسبت به بقیه سری ها پ-کد کمتری دارن.
توی کتاب جوزف یو یک فصل مربوط به دستورات اسمبلی اسمبلی قرار داده . کتاب هم PDF داره و هم ترجمه فارسی(البته فقط درباره خانواده کرتکس M3 صحبت شده در کتاب) . البته همونطور که اساتید فرمودند در خانواده های هم نام دستورات یکی هست ( مثلا خانواده CM3 هموطور که فرمودند در دستورات اسمبلی بین محصولات NXP و ST تفاوتی نیست )
دیدگاه