اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع arm

با سلام خدمت همه دوستان
    من میخواستم arm شروع کنم یه راهنمایی میخواستم که کدوم ic بهتره و چه کتابی میتونه بیشتر کمکو کنه واین که چه بردی مناسبه واسه شروع کار :rolleyes:

پاسخ : شروع arm

نوشته اصلی توسط asmira
    با سلام خدمت همه دوستان
    من میخواستم arm شروع کنم یه راهنمایی میخواستم که کدوم ic بهتره و چه کتابی میتونه بیشتر کمکو کنه واین که چه بردی مناسبه واسه شروع کار :rolleyes:
    این سوال شما رو خیلیا تو انجمن پرسیدن و حساااااااااابی روش بحث شده.
    به طور خلاصه پیشنهاد من این هست که بری سراغ LPC و STM32 و برای شروع و یاد گیری هم خیلی خودتو درگیر کتاب نکن. شما هدر بردای فروشگاه رو بخر بعد برنامه نمونه رو بگیر و روش بریز و اجرا کن و بعد شروع که به تحلیل کدش و ی جورایی مهندسی معکوس بزن. باید عادت کنی با دیتا شیت کار کنی. اکثر کتابا هم فقط دیتا شیت رو ترجمه کردن.
    هر سوالی هم داشتی توی انجمن بپرس من و بقیه دوستان هر چی بلد باشیم دریغ نمیکنیم
    موفق باشی
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون .اما تو انتخاب برد حسابی سردرگمم تنوع خیلی زیاد واقعا نمیدونم کدوم بهتر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asmira
        خیلی ممنون از راهنماییتون .اما تو انتخاب برد حسابی سردرگمم تنوع خیلی زیاد واقعا نمیدونم کدوم بهتر...
        برو به سمت STM32
        جدیدا تو کارای صنعتی خیلی استفاده میشه. برد جدید هم که فروشگاه زده خیلی کامله
        از Rohalamin در مورد STM32 میتونی بیشتر کمک بگیری
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X