سلام من با بورد آموزشی lpc1768 ساعت داخلی میکرو رو راه انداختم و ساعت رو بهم نمایش میده، اما با قطع تغذیه تنظیمات ساعت بهم میخوره میخواستم بدونم آیا برای استفاده از باتری بک پ روی برد باید تنظیمات خاصی رو انجام داد ؟ :sad:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
باتری بک پ در RTC
Collapse
X
-
پاسخ : باتری بک پ در RTC
نوشته اصلی توسط sarmسلام من با بورد آموزشی lpc1768 ساعت داخلی میکرو رو راه انداختم و ساعت رو بهم نمایش میده، اما با قطع تغذیه تنظیمات ساعت بهم میخوره میخواستم بدونم آیا برای استفاده از باتری بک پ روی برد باید تنظیمات خاصی رو انجام داد ؟ :sad:زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
-
نوشته اصلی توسط sarmسلام اگه خازن بزاری با قطع تغذیه کل خازن در تمام مدار تخلیه میشه و انرژی خازن صرفا برای RTC مصرف نمیشه، باتری بک پ فکر کنم به یک جا دیگه ولتاژ اعمال میکنه تا در صورت خاموش بودن مدار باز هم کلاک به cpu اعمال شود.
میگردم پیدا کردم بهتون میگمزندگی یعنی امید و حرکت
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sarmممنون من منتظرم، فقط یک نکته با وصل باتری به همون پایه مخصوص، ساعت داخلی به کار خودش ادامه میده یا باید از داخل برنامه یک رجیستر رو برای این کار مقدار دهی کنی ؟
توی دیتا شیت گفته پایه شماره 19 که اسمش VBAT هست مخصوص RTC هست. فک نمیکنم کار خاصی لازم باشه. خودش خود به خود RTC رو راه میندازه تا زمان رو نگه داره. منتها برای استفاده ازش باید برنامه مربوط به RTC رو بنویسین. یعنی همون برنامه ای که دارین کافیه و فقط باید باطریو به پایه 19 وصل کنید.
روی هدر هم ی پایه به نام VBAT داره. کنار P4.29 هستزندگی یعنی امید و حرکت
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی ایمانی فرحق با شماست من اصلا حواسم نبود. باید میگفتم به پایه Vrtc منتها نمیدونم Vrtc توی LPC1768 کجاست. من خودم این کارو برای SIM900 کرده بودم
میگردم پیدا کردم بهتون میگم
خازن 2000 که میزاشتین روی بکاپ حدودا چقدر جواب میده؟ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
دیدگاه
دیدگاه