اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری بک پ در RTC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری بک پ در RTC

سلام من با بورد آموزشی lpc1768 ساعت داخلی میکرو رو راه انداختم و ساعت رو بهم نمایش میده، اما با قطع تغذیه تنظیمات ساعت بهم میخوره میخواستم بدونم آیا برای استفاده از باتری بک پ روی برد باید تنظیمات خاصی رو انجام داد ؟ :sad:
    New Automation Technology

پاسخ : باتری بک پ در RTC

نوشته اصلی توسط sarm
    سلام من با بورد آموزشی lpc1768 ساعت داخلی میکرو رو راه انداختم و ساعت رو بهم نمایش میده، اما با قطع تغذیه تنظیمات ساعت بهم میخوره میخواستم بدونم آیا برای استفاده از باتری بک پ روی برد باید تنظیمات خاصی رو انجام داد ؟ :sad:
    اگر کار آموزشی هست فقط ی خازن بزرگ مثلا 2200 میکرو فاراد به VCC و GND برد وصل کن
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

سلام اگه خازن بزاری با قطع تغذیه کل خازن در تمام مدار تخلیه میشه و انرژی خازن صرفا برای RTC مصرف نمیشه، باتری بک پ فکر کنم به یک جا دیگه ولتاژ اعمال میکنه تا در صورت خاموش بودن مدار باز هم کلاک به cpu اعمال شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sarm
        سلام اگه خازن بزاری با قطع تغذیه کل خازن در تمام مدار تخلیه میشه و انرژی خازن صرفا برای RTC مصرف نمیشه، باتری بک پ فکر کنم به یک جا دیگه ولتاژ اعمال میکنه تا در صورت خاموش بودن مدار باز هم کلاک به cpu اعمال شود.
        حق با شماست من اصلا حواسم نبود. باید میگفتم به پایه Vrtc منتها نمیدونم Vrtc توی LPC1768 کجاست. من خودم این کارو برای SIM900 کرده بودم
        میگردم پیدا کردم بهتون میگم
        زندگی یعنی امید و حرکت
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

ممنون من منتظرم، فقط یک نکته با وصل باتری به همون پایه مخصوص، ساعت داخلی به کار خودش ادامه میده یا باید از داخل برنامه یک رجیستر رو برای این کار مقدار دهی کنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sarm
            ممنون من منتظرم، فقط یک نکته با وصل باتری به همون پایه مخصوص، ساعت داخلی به کار خودش ادامه میده یا باید از داخل برنامه یک رجیستر رو برای این کار مقدار دهی کنی ؟
            سلام
            توی دیتا شیت گفته پایه شماره 19 که اسمش VBAT هست مخصوص RTC هست. فک نمیکنم کار خاصی لازم باشه. خودش خود به خود RTC رو راه میندازه تا زمان رو نگه داره. منتها برای استفاده ازش باید برنامه مربوط به RTC رو بنویسین. یعنی همون برنامه ای که دارین کافیه و فقط باید باطریو به پایه 19 وصل کنید.
            روی هدر هم ی پایه به نام VBAT داره. کنار P4.29 هست
            زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

با اجازه
              باطری روی برد اموزشی روی همون پاین vbat وصل است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                حق با شماست من اصلا حواسم نبود. باید میگفتم به پایه Vrtc منتها نمیدونم Vrtc توی LPC1768 کجاست. من خودم این کارو برای SIM900 کرده بودم
                میگردم پیدا کردم بهتون میگم
                سلام جناب ایمانی فر
                خازن 2000 که میزاشتین روی بکاپ حدودا چقدر جواب میده؟
                ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                شهید دکتر مصطفی چمران
                اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X