اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال صوت با شبکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال صوت با شبکه

باسلام
    من از فروشگاه برد lcp1768 رو تهیه کردم می خواستم از طریق شبکه tcp صوت رو به کامپیوتر بفرستم و پخش کنم
    کار من برنامه نویسی و با زبانهای net. آشنایی دارم و قسمت کامپیوتر برنامه رو نوشتم اما از arm چیز زیادی نمی دونم با استفاده از زبانهای net. میشه این برنامه رو برای arm بنویسم اگه می شه راهنمایی کنید (آموزش یا نمونه کد شبیه برای این کار)
    اگر با net. نشه روش بهتر چیه
    با تشکر

پاسخ : ارسال صوت با شبکه

نوشته اصلی توسط fullmen
    باسلام
    من از فروشگاه برد lcp1768 رو تهیه کردم می خواستم از طریق شبکه tcp صوت رو به کامپیوتر بفرستم و پخش کنم
    کار من برنامه نویسی و با زبانهای net. آشنایی دارم و قسمت کامپیوتر برنامه رو نوشتم اما از arm چیز زیادی نمی دونم با استفاده از زبانهای net. میشه این برنامه رو برای arm بنویسم اگه می شه راهنمایی کنید (آموزش یا نمونه کد شبیه برای این کار)
    اگر با net. نشه روش بهتر چیه
    با تشکر
    برای آرم .net نمیشه نوشت ولی با زبان سی و دستوراتی که خود keil ساپورت میکنه میتونی برنامه بنویسی تا داده به ی ip,port ارسال بشه. ی سری برنامه نمونه توی قسمت برد آموزشی LPC هست که شبکه رو راه انداخته و میتونی از اونا استفاده کنی ولی بهترش اینه که بری توی help خود نرم افزار و از دستورات پایه ای خود keil استفاده کنی
    شما چون به برنامه نویسی وب و سوکت آشنایی داری خیلی کارت راحتتره. و فهم بیشتری روی موضوع داری
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

خیلی ممنون

دیدگاه

از طریق کتابخانه شبکه برنامه Keil (میکرو به عنوان وب سرور) این امکان وجود داره که شما از MMC در پروژه شبکه استفاده کنید تا بتوانید از طریق شبکه فایل ارسال (Upload) و دریافت (Download) کنید که این فایل ها روی MMC دخیره میشوند

البته این ویژگی بیشتر برای Update صفحات وب میکرو استفاده میشه ولی فکر کنم میشه که فایل صوتی ارسال و دریافت کرد به عبارت دیگه چون از میکرو به عنوان وب سرور استفاده میشه با استفاده از مرورگر شما میتونید فایل ارسال و دریافت کنید و نیاری به برنامه نویسی سمت کلاینت هم نیست فقط باید صفحات وب رو طراحی کنید و برنامه میکرو (سرور) رو اونطوری که می خواهید بنویسید
        (مثال های نمونه بخش شبکه رو از خود سایت Keil یه نگاه بکنید )

دیدگاه

ممنون از جوابتون ولی من می خوام صوت رو از ارم بگیرم و از طریق میکروفون و به سرور ارسال کنم بصورت انلاین
          میشه روی lpc1768 ویندوز نصب کرد و تو دات نت واسش برنامه نوشت

دیدگاه

سلام
            تو چند جادیدم که روی ارم wince نصب کردن خواستم بپرسم اگه روی ارم ویندوز نصب کنم می تونم تو vs2012 براش برنامه بنویسم
            با توجه به اینکه زیاد درمورد ارم اطلاعاتی ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fullmen
              سلام
              تو چند جادیدم که روی ارم wince نصب کردن خواستم بپرسم اگه روی ارم ویندوز نصب کنم می تونم تو vs2012 براش برنامه بنویسم
              میشه روی lpc1768 ویندوز نصب کرد و تو دات نت واسش برنامه نوشت
              با توجه به اینکه زیاد درمورد ارم اطلاعاتی ندارم
              ببینید هسته های آرم در سه نوع :
              1- بدون محافظت
              2- واحد محافظت از حافظه (MPU) با محافظت محدود
              3- واحد مدیریت حافظه (MMU) با محافظت کامل

ساخته شده اند
              داشتن MMU در هسته آرم به معنای پشتیبانی از سیستم عامل های پیشرفته چون linux , wince است که طبیعتا فرکانس کاری این پردازنده ها هم بالاتر هست و در واقع سری Cortex-a (منظور از a یعنی application) هستش که این سیستم عامل ها روی اون ها بوت میشه
              ولی 1768 LPC که در واقع سری Cortex-m (منظور از m یعنی Micro Controller) هستش برای کار های میکرو کنترلی هست که حداکثر فرکانس کاری این پردازنده 100 مگا هرتز هستش .
              مشخصات این هسته LPC1768 در دیتا شیت اون دکر شده :
              ARM Cortex-M3 processor, running at frequencies of up to 120 MHz on high speed
              versions (LPC1769 and LPC1759), up to 100 MHz on other versions. A Memory
              Protection Unit (MPU) supporting eight regions is included
              .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X