اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فشردن برد آرم در یک برد 4*4 سانتی متری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فشردن برد آرم در یک برد 4*4 سانتی متری

سلام .
    می خوام یک برد آرم برای اندروید یا تایزن درست کنم که بتونم اونو توی یک برد 4 * 4 جا بدم و می خوام پروسسورش هم تو ایران گیر بیاد .
    چه پروسسوری پیشنهاد می کنید ؟

پاسخ : فشردن برد آرم در یک برد 4*4 سانتی متری

تو ایران پروسسور های AT91SAM9G45 ، S3C2440 وAT91SAM926x گیر میان که مورد آخر به درد شما نمیخوره چون ضعیفه.(200 مگاهرتز)
    ولی میتونن ورژن های اول اندروید رو بوت کنن و البته بعید میدونم که تایزن باهاشون کنار بیاد
    شما چقدر میخوای هزینه کنی؟ یه همچین بردی حدودا 900 تومان خرجشه.
    چون بردش باید حداقل 4 لایه باشه که مثل اینکه هزینش از 300-400 تومان شروع میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
      تو ایران پروسسور های AT91SAM9G45 ، S3C2440 وAT91SAM926x گیر میان که مورد آخر به درد شما نمیخوره چون ضعیفه.(200 مگاهرتز)
      ولی میتونن ورژن های اول اندروید رو بوت کنن و البته بعید میدونم که تایزن باهاشون کنار بیاد
      شما چقدر میخوای هزینه کنی؟ یه همچین بردی حدودا 900 تومان خرجشه.
      چون بردش باید حداقل 4 لایه باشه که مثل اینکه هزینش از 300-400 تومان شروع میشه.
      من می خوام ساعت هوشمند بسازم در نتیجه هزینه خیلی برام مهمه

دیدگاه

اگه به یه چیزی مثل ساعت هوشمند Pebble که خیلی هم معروفه راضی باشین ساختش کمتر از 100 تومن درمیاد، قطعاتش هم تو ایران هست،ولی اگه میخواین یه چیزی مثل Sony SmartWatch
        بسازین باید یه پردازنده پیدا کنید که خیلی کوچیک باشه و همچنین هزینه برد چند لایه رو هم داشته باشین.
        تو سایت اتمل قسمت Applications-Wearables در این مورد توضیح داده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
          اگه به یه چیزی مثل ساعت هوشمند Pebble که خیلی هم معروفه راضی باشین ساختش کمتر از 100 تومن درمیاد، قطعاتش هم تو ایران هست،ولی اگه میخواین یه چیزی مثل Sony SmartWatch
          بسازین باید یه پردازنده پیدا کنید که خیلی کوچیک باشه و همچنین هزینه برد چند لایه رو هم داشته باشین.
          تو سایت اتمل قسمت Applications-Wearables در این مورد توضیح داده.
          من کوچک ترین برد برای اندروید که دیدم 5 در 8 بود . 4 در 4 که گفتم مال سونی بود . سایت اتمل توضیح جالبی نداده بود و فک نکنم برای ساعت هوشمند از ای وی آر استفاده کنه !

دیدگاه

آخه مسئله هزینشه، نه این که نشه، اتفاقا خیلی هم شدنیه، شما حتی میتونی بردت رو 2در 2 هم بزنی! ولی هزینش بالاس!
            پایه های یه IC مثل اگزینوس سامسونگ زیر آیسیه و نمیشه رو برد دورو اونم با این ابعاد درش آورد.

شما اول بگو که حداکثر چقدر میخوای خرج کنی تا بشه راهنمایی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
              شما اول بگو که حداکثر چقدر میخوای خرج کنی تا بشه راهنمایی کرد.
              قیمت یک G Watch وقتی بیاد حدود 700 تا 800 تومان هست از اون باید ارزونتر باشد

دیدگاه

ارزون تر نیست چون اون تولید انبوهه ولی همین حدوداس.
                شما میخوای پردازندتون چی باشه؟ ARM9-ARM11-Cortex-A5/A7/A8/A9
                ARM9 تو ایران ساخت شرکتای NXP و ATMEL و SAMSUNG و ... هست
                الان تو ایران فقط من ARM9 رو دیدم. البته یه ARM9 خوب شرکت اتمل حدود 70ت قیمتشه!!! حالا باز خوبه از AVR32 ارزونتره
                به هر حال از این جا به بعد باید دوستان گرامی کمک کنن چون من آشنایی بیشتری ندارم :biggrin: زیادم از بازار خبر ندارم

ولی این قطعات تو ایران راحت گیر میاد:
                SDRAM 32MB
                ARM9 CPU
                NAND FLASH
                NOR FLASH(?)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X