اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات درمورد دیتاشیت ها را اینجا بپرسید.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات درمورد دیتاشیت ها را اینجا بپرسید.

اگه با منی من هر دو رو انتخاب میکنم
    اگه ال سی دی رنگی نخوام STM اگه بخوام LPC
    با STM بیشتر حال کردم ولی با jlink ودیباگ کردنش بیشترین مشکل رو داشتم ولی LPC رون تر دیباک میشه

دیدگاه

سلام بر اقا ماهان
      خواستم براتون بنویسیم،گفتم بزارم یکی که اگاه تر و علمش رو داره بگه ...

،بنظرم میاید همه موارد که گفتید،مربوط به کار کردن با ترانزیستور (اونم از نوع ماسفت ) باشه ..
      اینجا را ببینید،که البته این قابلیت ها،احتمالا برای کار کردن راحتر با این ترانزیستور می باشد ... (قسمت ساختار ماسفت ها رو در اینجا مطالعه کنید)

امیدوارم بدردتون خورده باش
      باتشکر. @};-

دیدگاه

دوستان لطفا ترجمه کنید که اینا چی میگن من انگیلیسیم خوب نیس!
        http://www.edaboard.com/thread97365.html
        جواب دوتا از سوالام توشه!
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

-این قسمتی که شما عکسشو گذاشتی مربوط به رجیستر پورت ها هست.نحوه عملکرد پورت ها توی صفحات قبل تر توضیح داده شده(از صفحه 159 به بعد).
          -توی حالت Alternate function میشه یکی از ادوات داخلی میکرو رو به اون پین متصل کرد.(صفحه 161)
          If you configure a port bit as Alternate Function Output, this disconnects the output register
          and connects the pin to the output signal of an on-chip peripheral.
          -توضیجات مربوط به OD و PP(صفحه 164):
          – Open Drain Mode: A “0” in the Output register activates the N-MOS while a “1” in
          the Output register leaves the port inHi-Z. (the P-MOS is never activated)
          – Push-Pull Mode: A “0” in the Output register activates the N-MOS while a “1” in the
          Output register activates the P-MOS.

دیدگاه

پاسخ : سوالات درمورد دیتاشیت ها را اینجا بپر&

نوشته اصلی توسط "میلاد"
            -این قسمتی که شما عکسشو گذاشتی مربوط به رجیستر پورت ها هست.نحوه عملکرد پورت ها توی صفحات قبل تر توضیح داده شده(از صفحه 159 به بعد).
            -توی حالت Alternate function میشه یکی از ادوات داخلی میکرو رو به اون پین متصل کرد.(صفحه 161)
            If you configure a port bit as Alternate Function Output, this disconnects the output register
            and connects the pin to the output signal of an on-chip peripheral.
            -توضیجات مربوط به OD و PP(صفحه 164):
            – Open Drain Mode: A “0” in the Output register activates the N-MOS while a “1” in
            the Output register leaves the port inHi-Z. (the P-MOS is never activated)
            – Push-Pull Mode: A “0” in the Output register activates the N-MOS while a “1” in the
            Output register activates the P-MOS.
            خیلی ممنون بخواطر جواب،
            پس OD اینجوریه:
            در OPEN-DRAIN اگر بیت رجیستر را 0 کنیم N-MOS فعال مییشه و خروجی 0 میشه و اگر در همین هنگام بیت رجیستر را 1 کنیم P-MOS روشن نمیشود و خروجی صفر میماند .
            درسته؟؟؟؟؟؟
            PPیا همون (push-pull) هم اینجوریه:
            در این حالت اگر رجیستر صفر باشد n-mos فعال شده و خروجی 0 میشود و اگر رجیستر را یک کنیم p-mos روشن شده و پورت یک میشود.
            اینم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            =============
            جواب سوالم رو درمورد اینکه چجوری pull-down یا pull-up را انتخاب کنم هم یافتم، اول پین را در حالت Input with pull-up / pull-down تنظیم میکنیم سپس با استفاده از رجیستر ODR پول دان یا پول پ بودن را مشخص میکنیم! (1 یعنی پول پ و 0 یعنی پول دان) درسته؟؟؟
            Floating input هم یعنی اینکه از پول پ و پول دان داخلی استفاده نمیکنیم و باید خودمان در خارج از میکرو مقاومت را بگزاریم.
            درسته؟؟؟؟؟
            ===
            اما هنوز نفهمیدم که ورودی آنالوگ چیه!
            Analog Input

اضافه شده در تاریخ :
            یه سوال:
            این اصطلاح یعنی چی؟
            Hi-Z رو میگم.
            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

z نماد امپدانس هست
              و hi z یعنی امپدانس زیاد. معمولا زمانی که آرایش open collector یا open drain باشه ، hi z هم میگند
              گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

Analog Input

مگه همون ADC نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma

مگه همون ADC نیست؟
                  نه
                  این یه جور ورودیه.( 0 یا 1 بودن پین را میخونه)
                  همه ی پین ها این مود رو دارن.
                  من نمیدونم اخه این چجور ورودی ای هستش؟
                  چجوریه؟
                  چجوری کار میکنه؟
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام تقریبا یه نگاهی به پست هایی که انداختید کردم به نظرم خوندن خط به خط دیتاشیت خوبه اما بعضی از قسمت ها رو تا تست عملی نکنید متوجه نمیشد.مثلا همون قسمت wwdg و iwdg که کاربردشون فرق میکنه اولی کاملا وابسته و محدود به بازه تایمرش هست ولی دومی نیست مثلا اگه بخوای بعد چند ثانیه ریست داشته با شی باید از iwdg و خیلی موارد دیگه
                    این ورودی انالوگ هم در حقیقت همان پایه های adc و dac هستند توی یک میکرو اس تی 100 پین تقریبا 3 تا adc وجود داره که هرکدوم دوازده کانال داره که حدودا میشه خودش 36 پین و چند پایه هم برای dac که اگه شما بخواید از اون پایه های در این حالات به جز صفر و یک استفاده کنید باید پارو ورودی انالوگ تعریف کنید

در مورد od باید بگم که اگه در این حالت استفاده کنید اون پایه فقط صفر میشه و یک نمیتونه بشه .در حالت یک مثل مدار باز میمونه . نمیدونم از یه ترانزیستور به عنوان سوئیچ استفاده کردید که خود بار همون مقاومت پایه درین یا کلکتور میشه ؟این مورد بیشتر برای این قضیه کاربرد دارید هرچند اگر بخواید میتونید یه مقاومت پول اپ به این پایه وصل کنید و مثل همون پوش پول استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza roozitalab
                      سلام تقریبا یه نگاهی به پست هایی که انداختید کردم به نظرم خوندن خط به خط دیتاشیت خوبه اما بعضی از قسمت ها رو تا تست عملی نکنید متوجه نمیشد.مثلا همون قسمت wwdg و iwdg که کاربردشون فرق میکنه اولی کاملا وابسته و محدود به بازه تایمرش هست ولی دومی نیست مثلا اگه بخوای بعد چند ثانیه ریست داشته با شی باید از iwdg و خیلی موارد دیگه
                      این ورودی انالوگ هم در حقیقت همان پایه های adc و dac هستند توی یک میکرو اس تی 100 پین تقریبا 3 تا adc وجود داره که هرکدوم دوازده کانال داره که حدودا میشه خودش 36 پین و چند پایه هم برای dac که اگه شما بخواید از اون پایه های در این حالات به جز صفر و یک استفاده کنید باید پارو ورودی انالوگ تعریف کنید

در مورد od باید بگم که اگه در این حالت استفاده کنید اون پایه فقط صفر میشه و یک نمیتونه بشه .در حالت یک مثل مدار باز میمونه . نمیدونم از یه ترانزیستور به عنوان سوئیچ استفاده کردید که خود بار همون مقاومت پایه درین یا کلکتور میشه ؟این مورد بیشتر برای این قضیه کاربرد دارید هرچند اگر بخواید میتونید یه مقاومت پول اپ به این پایه وصل کنید و مثل همون پوش پول استفاده کنید
                      خیلی ممنون بخواطر اطلاعات :wow: :applause:
                      ========

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                      نه
                      این یه جور ورودیه.( 0 یا 1 بودن پین را میخونه)
                      همه ی پین ها این مود رو دارن.
                      من نمیدونم اخه این چجور ورودی ای هستش؟
                      چجوریه؟
                      چجوری کار میکنه؟
                      پس من اشتباه میکردم!
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                        چند بار میپرسی اینو
                        من هنوز جوابی نگرفتم !!!
                        تقریبا همه دیتا شیت رو خوندم ولی باز به نتیجه ای نرسیدم

دیدگاه

خب تو همین سایت دو جدا پرسیدی
                          اگه کسی بدونه حتمن جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir tesla
                            سلام ، ماژول اترنت DP83848C یکسری پایه معرفی کرده برای آدرس سخت افزاری (پایه های 42 تا 46)
                            حالا سوال اینجاست ، مگه آدرس سخت افزاری رو شرکت سازنده به صورت منحصر به فرد تعیین نمیکنه؟؟؟
                            پس اینا چی میگن این وسط؟؟؟ oo:
                            توی دیتا شیت 1768 هم آدرس هایی برای تعیین آدرس های فیزیکی اومده ، اونا پس چی هستن؟؟؟ :surprised:
                            سلام دوست عزیز به نظرم دیتاشیت رو کاملا اشتباه خوندی یا اصلا نخوندی حدث میزنی
                            این ایسی یک ایسی کاملا واسط هست هست و هیچ تغییری روی پکت های شبکه ایجاد نمیکنه و مک توی خود میکرو وجود داره اگه لایه های osi رو بخونی متوجه میشی که mac یک ادرسی هست که در لایه datalink تعیین میشه این درصورتی هست که این ایسی در لایه فیزیکال قرار داره.
                            شما با اون پایه های فقط اطلاعات شبکرو دریافت میکنید که یا لینک وجود داره یا نه و اگه وجود داره سرعت نرخ ارسال(100 مگ یا 10 مگ) . نحوه ارسال (fulduplex and half duplex) هست یا نه که توسط پایه های mdc و mdio و پروتکل خاصش اتفاق میفته و خود این پایه برای ارتباط یه ادرس دارن (هر فیزیکال یه ادرس داره و یه مک واسه ارتباط با فیزیکال ادرسشو نیاز داره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza roozitalab
                              سلام دوست عزیز به نظرم دیتاشیت رو کاملا اشتباه خوندی یا اصلا نخوندی حدث میزنی
                              این ایسی یک ایسی کاملا واسط هست هست و هیچ تغییری روی پکت های شبکه ایجاد نمیکنه و مک توی خود میکرو وجود داره اگه لایه های osi رو بخونی متوجه میشی که mac یک ادرسی هست که در لایه datalink تعیین میشه این درصورتی هست که این ایسی در لایه فیزیکال قرار داره.
                              شما با اون پایه های فقط اطلاعات شبکرو دریافت میکنید که یا لینک وجود داره یا نه و اگه وجود داره سرعت نرخ ارسال(100 مگ یا 10 مگ) . نحوه ارسال (fulduplex and half duplex) هست یا نه .
                              مرجعی دارید که 7 لایه شبکه رو توضیح داده باشه؟
                              گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                                مرجعی دارید که 7 لایه شبکه رو توضیح داده باشه؟
                                بهترین مرجع در زمینه ویکی پدیاست و رفرنس های ieee یه داکیومنت هم شرکت میکروچیپ داره بد نسیت.
                                واسه کسی که خودش بخواد یک استک نرم افزاری شبکه بنویسه و یا از پروتکل خاصی استفاده کنه خوندن این داکیومنت ها واضعا ضروری هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X