اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش راه اندازی USB-HID (کیل)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش راه اندازی USB-HID (کیل)

کسی اگر مثال برای stm32 داره بزاره خوبه
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

keilFolder\ARM\Boards\Keil\MCBSTM32\USBHID
      The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

چطور به یه برنامه از قبل موجود اضافه کنیم؟
        من USB Host رو اضافه کردم با ADC قاطی می کنن البته با 1788 حالا هم می خوام USB Device رو اضافه کنم ولی نمی دونم چطوری

دیدگاه

کار سختی نیست، شما یه برنامه USB که کار کنه درست می کنین، و فایلاشو به پروژه اضافه می کنید، یا این تفاوت که دیگه خودش یه برنامه مستقل نیست، و روتین هایی باید برای راه اندازی ارسال و دریافت و یا ... درست کنین. البته نمی دونم چرا بعضی بد قلقی ها رو داره، دقیق یادم نیست اما این طوری بود که تابع رو مستقیم از بیرون نمی شد صدا کرد، باید با فلگ و اینا از توی خود فایلای USB صداش می کردم، راه حل یا دلیل این مشکلاتو نمی دونم اما با کمی سعی و خطا تجربه استفاده درست ازشون به دست میاد.
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

ممنون
            بخاط همین بد قلقی ها پرسیدم
            یه مشکل اساسی اینکه من با CMSIS یاد گرفتم کار کنم و اینا رو همه رو رجیستری نوشتن و اصلا نمی فهمم
            باید دنبال داکیومنتی باشم که رجیستر ها رو درست و حسابی توضیح داده باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X