اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد arm

سلام به همه دوستان واساتید در eca

من رشتم الکترونیک با avr هم کار کردم
    الان میخوام با arm شروع به کار کنم
    و lpc1768 برای شروع انتخاب کردم
    حالا الان با چنتا
    مورد رو برو شدم که اصلا نمیدونم چی هستن ونمیخوام ندونسته ردشون کنم
    وبرم برای باقی مطالب
    مثلا dma
    انواع bas ها و.....
    حالا دوستانی که رشتشون کامپیوتر هست ما چه کتابی بخونیم که با این عبارات
    اشنا بشیم
    ممنون میشم که پاسخ میدید

اقا ببخشد اگه اینجا سوالمو پرسیدم؟

پاسخ : سوال در مورد arm

دوستن کسی نیست بدونه اینا چی هستن
    و یک منبع براشون معرفی کنه؟ :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.torabi
      سلام به همه دوستان واساتید در eca

من رشتم الکترونیک با avr هم کار کردم
      الان میخوام با arm شروع به کار کنم
      و lpc1768 برای شروع انتخاب کردم
      حالا الان با چنتا
      مورد رو برو شدم که اصلا نمیدونم چی هستن ونمیخوام ندونسته ردشون کنم
      وبرم برای باقی مطالب
      مثلا dma
      انواع bas ها و.....
      حالا دوستانی که رشتشون کامپیوتر هست ما چه کتابی بخونیم که با این عبارات
      اشنا بشیم
      ممنون میشم که پاسخ میدید

اقا ببخشد اگه اینجا سوالمو پرسیدم؟
      خب پرسیدید دوستانی که رشتشون کامپیوتره برا همینه شاید کسی جواب نمیده
      جدا از شوخی
      اولین رفرنس که گوگل جان هستن چون هر چقدر هم تو رفرنس ها پیدا کنید بازم به یه جایی میرسید که مجبورید ازش استفاده کنید
      دومین چیز که من معنی bas رو نمیدونم اگه منظورتون باس هست ، تو هر یوزر منوآلی یه عالمه قصه راجع به باس های تو اون میکرو نوشته که باید مطالعه کنید

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

اقا فکر کنم کتاب cortex m3 بخونیم بدرد بخور باشه...؟؟؟؟!!

پارسال توی تهران وقتی از روبروی دانشگاه تهران ایم کتاب
        اموزشی lpc1768
        خریدم یک سری کتاب هم بودن که در مورد cortex m3 بود فکر کنم بدرد بخور باشه

اگه دوستان دارن بگن ببینیم چطوره؟

دیدگاه

اینکه بخواهید آرم رو شروع کنید و حرفه ای بشید یک بحثه و اینکه بخواهید از یک قابلیت اون استفاده کنید یک بحثه دیگه !
          مثلا برای شروع شما یک بردی تهیه کنید (خودتون بزنید، آماده بگیرید). بعد بگردید تو همین سایت مطالب آموزشی برای مواردی مثل GPIO، ADC، DAC، ,USART، SPI، LCD و ... هست. میتونید اینارو کامل یاد بگیرید و تو پروژه هاتون ازش استفاده کنید. اما مواردی مثل USB، DMA و ... رو باید بیشتر بگردید (مثلا تو سایتای خارجی).
          برای استفاده از یک قابلیت مد نظر هم به نظرم برد بزنید و برید سراغش. البته قبل از برد زدن ببینید نمیشه با IC های دیگه همون کارو انجام داد.
          مثلا همین بحث DMA خیلی کم (شاید هیچ جا) تو سایتای فارسی در موردش حرفی زده نشده.
          ---------
          .
          .
          ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
            اینکه بخواهید آرم رو شروع کنید و حرفه ای بشید یک بحثه و اینکه بخواهید از یک قابلیت اون استفاده کنید یک بحثه دیگه !
            مثلا برای شروع شما یک بردی تهیه کنید (خودتون بزنید، آماده بگیرید). بعد بگردید تو همین سایت مطالب آموزشی برای مواردی مثل GPIO، ADC، DAC، ,USART، SPI، LCD و ... هست. میتونید اینارو کامل یاد بگیرید و تو پروژه هاتون ازش استفاده کنید. اما مواردی مثل USB، DMA و ... رو باید بیشتر بگردید (مثلا تو سایتای خارجی).
            برای استفاده از یک قابلیت مد نظر هم به نظرم برد بزنید و برید سراغش. البته قبل از برد زدن ببینید نمیشه با IC های دیگه همون کارو انجام داد.
            مثلا همین بحث DMA خیلی کم (شاید هیچ جا) تو سایتای فارسی در موردش حرفی زده نشده.
            ممنون از پاسختون دوست عزیز
            ببینید من برد شرگت eca خریدم +پروگرمر سایت

ولی میخوام حرفه ای باد بگیرم...
            برا همینه این سوال پرسیدم

تمام واحد هایی که توی Avr بود اینجا هم هست و راه اندازیش کار زیاد سختی نیست
            مشکل اصلی راه اندازی
            واحد های جدید
            مثل canو usb و ethernet وi2s و.....
            اینا مهم هستن که با واحد هایی مثل dma و....
            ارتباط دارن.....

حال اگه سایتی چیزی
            میشناسید که توضیح داده
            لطف کنید بگید تا دوستان هم استفاده کنن.......

یا علی.....

دیدگاه

Direct memory access یا به اختصار DMA به امکانی گفته میشه که در یک سیستم به سخت افزار ها اجازه میده به طور مستقیم به حافظه دسترسی داشته باشه
              و بدون اینکه زمان پردازشی CPU رو مشغول کنه عملیات خواندن و نوشتن رو انجام بده.
              در حالت عادی ( بدون وجود DMA ) وقتی CPU در حال انجام عملیات دسترسی به حافظه است توانایی انجام کار دیگری رو نداره ولی با DMA ، CPU فقط عملیات رو آغاز میکنه و ادامه اون رو به کنترلر DMA میسپره. این کنترلر دسترسی و باس جداگانه و اختصاصی به CPU داره و با اتمام عملیات ؛ با ایجاد یک وقفه (interrupt) پردازنه اصلی رو از اتمام عملیات گاه میکنه . همون طور که خودتون هم میتونید حدس بزنید این امکان باعث کاهش سربار پردازشی عملیات I/O روی CPU میشه و افزایش چشمگیر سرعت اجرای دستورات دیگه رو به همراه داره. در سیستم های جدید امروز قطعاتی مثل هارد دیسک ها و حتی کارت گرافیک از این ویژگی استفاده میکنن

منبع : ویکی پدیا ( کمی اطلاعات شخصی :read: )

دیدگاه

سلام
                در مورد نحوه عملکرد DMA در فروم توضیحاتی هست. مثلا در مورد پورت سریال
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=101059.msg644857#msg644857
                نوشته اصلی توسط mzarkoob
                در مورد وقفه سریال بارها قبلا ذکر شده که بیت رجیستر وقفه مربوط به دریافت را فعال می کنید و وقتی دریافتی انجام شد در زیر روال وقفه دریافت و قرار دادن در یک بافر را انجام می دهید
                می توان از DMA استفاده کرد که دیتا را از سریال در ram قرار دهید(P2M) و وقتی حجم مشخصی دیتا آمد، وقفه DMA اطلاع می دهد اطلاعات آمده تشریف بیاورید ازش استفاده بفرمایید!
                در مورد پریفرال هایی مثل
                · I2C
                · DMA
                · USB
                · CAN
                · اترنت ،پروتکل UDP و TCP
                · RTX
                نیز منبع آموزشی هست.
                فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X