اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد j-link

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد j-link

سلام آقایون خسته نباشید اولا باید یه معذرت خواهی کنم باسه این که یه موضوع جدید باز کردم
    دوما من یه پروگرمر گرفتم از همین 60 تومنیای سایت یه جور خاصیه میخام ببینم که برای شما هم اینطوریه ؟

کابل usb رو وصل میکنم به کامپیوتر و طرف دیگشو به j-link

سیم خروجی پروگرمر هم رو هواست و جایی وصل نیست

در حالت عادی همه چیز خوبه و چراغ سبزش روشنه و قرمزه خاموش

اما وقتی دستمو نزدیک سیم flat میکنم چراغ قرمزه روشن میشه و دباره که دستمو میبرم عقب خاموش میشه !!!!!!!! :cry:

من که واقعا موندم لطفا هر کی داره اینو تست کنه ببینه اینطوری میشه ؟

هرکی هم دلیلشو میدونه لطف کنه یه چیزی بگه از نگرانی در بیایم
    *****برای آدمی بهتر است که اصلا به دنیا نیاید تا اینکه بیایدو هیچ تاثیری نگذارد *****
    ناپلئون بناپارت

پاسخ : سوال در مورد j-link

خیلی ممنون از پاسخ های مفید ودقیقی که گذاشتید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی استفاده کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!

خودم فهمیدم جوابو
    *****برای آدمی بهتر است که اصلا به دنیا نیاید تا اینکه بیایدو هیچ تاثیری نگذارد *****
    ناپلئون بناپارت

دیدگاه

این تالار خوابیده. دنبال جواب نباش.
      سه تاپیک زیر همین تاپیک یکی هست. هر وقت سوال به اون سادگی که نیاز به پشتیبانی فنی نداره و فقط استفاده از تجربیات افراد فرومه انقدر بی پاسخ میمونه انتضار نداشته باش که این مورد که یه مقدار تخصصی تر هم هست جوابی براش بیاد.

واقعا نمیدونم بعضیا با دانسته هاشون میخوان چیکار بکنن!!!

در ضمن اگر مشکلی براتون پی اورده میتونید با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        این تالار خوابیده. دنبال جواب نباش.
        سه تاپیک زیر همین تاپیک یکی هست. هر وقت سوال به اون سادگی که نیاز به پشتیبانی فنی نداره و فقط استفاده از تجربیات افراد فرومه انقدر بی پاسخ میمونه انتضار نداشته باش که این مورد که یه مقدار تخصصی تر هم هست جوابی براش بیاد.

واقعا نمیدونم بعضیا با دانسته هاشون میخوان چیکار بکنن!!!

در ضمن اگر مشکلی براتون پی اورده میتونید با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید.
        چرا من باید وقتم رو واسه افرادی بذارم که هیچ ارزشی واسه علم قائل نیستن! مهدی جان من منظورم شما نیستا. شما گلی. این دوستمون mash hasan هم ایشالله از آقای چیزی کم نداره ولی من خودم بشخصه جواب سوالات رو نمی دم و عشقی عمل میکنم و وقتم رو هم واسه کارهای خودم می ذارم. من می تونم قسمت بزرگی از سوالات فروم رو جواب بدم و برنامه های آموزشی توی سایت انجام بدم که ECA به حرکت بیفته اونم حسابی و حرفه ای ولی عمدا این کار رو نمیکنم. چون نمی خوام اونایی که درک کافی ندارن چیزی یاد بگیرن. ECA خودش حدود 20 کارمند و کارگر داره ولی انگار هیچ کدوم حاضر نیستن توی فروم بیان(دارن حقوق میگیرن) حالا من بیام و وقتم رو بذارم تا یه عده بعدش به خودم بیان فهش بدن. اونم کیا! کسایی که یک ذره علم ندارن.

مستر mash hasan
        مساله شما یه مورد طبیعیه و هیچ ایرادی نداره. از J-Link لذت ببرید.
        (اینکه چرا اینجوریه بماند)
        موفق باشید

دیدگاه

دستتون درد نکنه
          این جا بیشتر به یه کلبه متروکه شبیه تا یه سایت علمی !!!!!!
          ناپلئون بناپارت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mash hasan
            دستتون درد نکنه
            این جا بیشتر به یه کلبه متروکه شبیه تا یه سایت علمی !!!!!!
            اینطور که شما میفرمایید هم نیست
            بنده همین دیروز صبح یه تاپیک ایجاد کردم در تالار LPC NXP و الان 2صفحه شده و دوستانی اومدنو پاسخ هایی دادن.
            بعضی از کاربران یه سری فروم های مشخصی رو فقط میرن و ممکنه حتی سوال شمارو بدونن و بخوان هم جواب بدن، اما چون در تالاری گذاشته شده که کمتر سر میزنن، نمیبینن و جواب نمیدن.
            و یکی دیگه از دلایلی که بعصی تاپیک هایی که شامل سوالات ساده و پیش پا افتاده هستن پاسخ داده نمیشن، شاید وفور تاپیک های مشابه برای آموزش یا حل اون مشکل باشه که بعضی دوستان تازه وارد درست قبلش سرچ نمیکنن و تاپیک میزنن!
            یه دلیل دیگه هم اینه در بعضی مواقع هفته/ماه/سال، به دلایل فشار تحصیلی/کاری/زندگی/تعطیلات یا مراسم خاصی، کلا کمتر میان بعضیا تو نت.

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

جناب کنجکاو دقیقا همینجوریه
              من خودم یکی هستم که اون تاپیک رو دنبال میکنم و جواب میدم
              چرا؟
              جون برو تاپک های خودم رو ببین ، ببین چندنفر همفکری کردن!!!

اینجا فقط فروشگاه فعاله و اگه هنوز سر میزنم بیشتر برای چندتا دوست محدودیه که اینجا دارم
              مثلا من با jlink نمی تونستم هدر برد رو پروگرام کنم هیچ کس هم جواب نداد
              تا اتفاقی فهمیدم باید سوییچ روی خاموش باشه تا روشن که کار کنه
              یعنی برد رو اشتباه زدن و حتی خریدار بدبخت رو هم مطلع نکردن بماند که نسخه اولش خیلی داغون تر بود

دیدگاه

با سلام خدمت همه. خواستم یه تاپیک جدید باز کنم که این موضوع رو دیدم.... :smile:

من هدربرد LPC1768 رو از فروشگاه ECA خریدم. می خواستم ببینم برای پروگرم کردن تراشه با استفاده از j-link نحوه تغییر دیپ سوییچ های موجود رو هدربرد باید به چه صورت باشه؟
                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Atlantis Engineering
                  با سلام خدمت همه. خواستم یه تاپیک جدید باز کنم که این موضوع رو دیدم.... :smile:

من هدربرد LPC1768 رو از فروشگاه ECA خریدم. می خواستم ببینم برای پروگرم کردن تراشه با استفاده از j-link نحوه تغییر دیپ سوییچ های موجود رو هدربرد باید به چه صورت باشه؟
                  اگه با jtag میخوای پروگرام کنی کلید اول رو on کن بقیه off. اگه با بوت لودر میخوای پروگرام کنی کلید 2 و 5 رو on کن بقیه رو off.
                  eca برای پروگرام کردن با jtag دو جا مطلب گذاشته که برعکس همن!!!!

دیدگاه

بحث اینجاست که این موارد 1000 بار بحث شده و هر کاربری دوست داره عوض اینکه دنبال سوال های قبلی بگرده واسه سوالش یک تاپیک بزنه !
                    اگر کسی جوابش رو گرفت، انجمن میشه پربار و عالی! اگر جواب نگرفت، میشه متروکه !
                    همین مسئله رو توی فروشگاه هم داریم، چندین هزار قطعه وجود داره، اگر قطعه ای که کاربر می خواد وجود داشته باشه، فروشگاه میشه عالی ! اگر نباشه اون قطعه، درجا میشه یک فروشگاه ناقص !!!
                    دوستانی که میگن فقط فروشگاه فعاله ! انجمن کاری نمی کنند! خیلی معذرت می خوام، هزینه چند میلیون پول سرور و بقیه ملزومات انجمن رو شما دوست عزیز متقبل میشید یا اینکه از همین درآمدهای سایت تآمین میشه ؟
                    خیلی بی انصافیه، هر ماه کلی هزینه میشه برای سرپا نگه داشتن سرور و وب سایت و غیره.... و کلی زمان صرف میشه براش، ولی باز هم میگید کاری نمیشه !
                    کسی نمیگه چرا ما سعی نمی کنیم بحث های انجمن رونق بگیره و انجمن پربارتر بشه، ولی بلدیم بگیم سوال من رو مدیر جواب نداد و انجمن متروکست !
                    مثلا همین jtag برد های atmel
                    چندین بار بحث شده که باید پایین باشه و ربطی به ما نداره اون رو باید بر عکس کنیم !
                    کلاً تمامی بردهای خارجی هم اینجوریه
                    ولی کاربر عزیز خیلی ساده میاد و میگه برد مشکل داره و با ایراد میزنند !
                    همین سوال دوستمون، اینهمه پرسیده شده، خوب وقتی سیم روی هواست و جایی وصل نیست، الکتریسیته ساکن دستتون می تونه پایه رو فعال کنه !
                    تو کل دنیا همه زور میزنند که کلی تشکل درست کنند و با کارهای گروهی کارهای علمی بزرگ انجام بدند، ما اینجا منتظریم یکی یه سمپل کد بزاره بیایم در مورد led اون بحث کنیم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                      بحث اینجاست که این موارد 1000 بار بحث شده و هر کاربری دوست داره عوض اینکه دنبال سوال های قبلی بگرده واسه سوالش یک تاپیک بزنه !
                      اگر کسی جوابش رو گرفت، انجمن میشه پربار و عالی! اگر جواب نگرفت، میشه متروکه !
                      همین مسئله رو توی فروشگاه هم داریم، چندین هزار قطعه وجود داره، اگر قطعه ای که کاربر می خواد وجود داشته باشه، فروشگاه میشه عالی ! اگر نباشه اون قطعه، درجا میشه یک فروشگاه ناقص !!!
                      دوستانی که میگن فقط فروشگاه فعاله ! انجمن کاری نمی کنند! خیلی معذرت می خوام، هزینه چند میلیون پول سرور و بقیه ملزومات انجمن رو شما دوست عزیز متقبل میشید یا اینکه از همین درآمدهای سایت تآمین میشه ؟
                      خیلی بی انصافیه، هر ماه کلی هزینه میشه برای سرپا نگه داشتن سرور و وب سایت و غیره.... و کلی زمان صرف میشه براش، ولی باز هم میگید کاری نمیشه !
                      کسی نمیگه چرا ما سعی نمی کنیم بحث های انجمن رونق بگیره و انجمن پربارتر بشه، ولی بلدیم بگیم سوال من رو مدیر جواب نداد و انجمن متروکست !
                      مثلا همین jtag برد های atmel
                      چندین بار بحث شده که باید پایین باشه و ربطی به ما نداره اون رو باید بر عکس کنیم !
                      کلاً تمامی بردهای خارجی هم اینجوریه
                      ولی کاربر عزیز خیلی ساده میاد و میگه برد مشکل داره و با ایراد میزنند !
                      همین سوال دوستمون، اینهمه پرسیده شده، خوب وقتی سیم روی هواست و جایی وصل نیست، الکتریسیته ساکن دستتون می تونه پایه رو فعال کنه !
                      تو کل دنیا همه زور میزنند که کلی تشکل درست کنند و با کارهای گروهی کارهای علمی بزرگ انجام بدند، ما اینجا منتظریم یکی یه سمپل کد بزاره بیایم در مورد led اون بحث کنیم !
                      آقای اکرمی شما خودتون رو ناراحت نکنید. خوشبختانه وب سایت ECA هم انجمن فعال و خوبی داره و هم فروشگاهش عالیه! (نظر شخصی) اما از دید انتقادی بخوام بگم محصولات فروشگاه شما (به ویژه هدربردهای ARM) خیلی امکانات دارند که در کمتر فروشگاهی دیده میشه اما متاسفانه دفترچه راهنمای اون ها خیلی ضعیف و خلاصه هستش!! تو سایر فروشگاه ها (که من متاسفانه دو بار ازشون خرید کردم و هر دوبار شدیدا پشیمون شدم) اومدن یه برد ساختن با 10 تا قابلیت هم قیمتش سر به فلک میزنه هم یه دفترچه راهنما داره بیا و ببین! (در حدی که دیتاشیت آی سی های خفن اینقدر طولانی نیست!) اما فروشگاه ECA اومده یه برد خفن ساخته که هیچی کم نداره اما تو دفترچه راهنماش حتی نحوه چیدمان دیپ سوییچ ها رو برای مثلا پروگرمر J-Link نیاورده! حتی برخی لینک هایی که خودتون توی تاپیک های مخصوص هدربردهای فروشگاه قراردادید کار نمی کنه!! که خودش باعث ایجاد اختلاف بین دوستان میشه و هم سیل تلفن و پیام خصوصی و ایمیل و ... به سوی شما سرازیر میشه. شما به عنوان معاونت سایت بهتره یه کم رسیدگی کنید . اگر کمکی از حقیر هم برمیاد صمیمانه مایل به همکاری در زمینه تکمیل راهنمای محصولات ECA هستم.

موفق باشید.
                      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X