اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیاده سازی یه پروژه انجام شده با AVR توسط آرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیاده سازی یه پروژه انجام شده با AVR توسط آرم

سلام دوستان من یه پروژه که شامل این قسمت ها هست رو با AVR (Atmega128)) پیاده سازی کردم:
    دو تا UART، DS1307، SDcard ، Exrterrnal interupt و تایمر...
    حالا به دلیل کمبود رم و سرعت می خوام پروژه رو با آرم پیاده سازی کنم. با توجه به اینکه از آرم چیزی نمی دونم، خودم فکر می کردم که تا آخر امسال می تونم انجامش بدم. ولی یکی از دوستان گفت که نرم افزار Keil به خاطر قفل شکسته بودن ممکنه اذیت کنه و گاهی وقتها وقتتو بگیره (یه جاهایی مث کتابخانه ریاضی)... شما فکر می کنید تا چه حد اینکار شدنی هست، زمان برای من حرف اول رو می زنه، من تقریبا در هفته سه روز می تونم وقت بذارم...

قدر دان هر گونه راهنمایی خواهم بود... :biggrin:
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

پاسخ : پیاده سازی یه پروژه انجام شده با AVR توسط آرم

سلام

اینکه یه دفعه بخواین از avr به arm برین یکم سخته حتی ممکنه وسط کار به دلیل کمبود وقت همه چی رو بریزین به هم و به قول معروف از اینجا مونده و از اونجا رونده بشین
    یاد گیری آرم واقعا زمان بر هست منتها به نظر من هرکس بتونه یه led رو با هر میکرویی روشن خاموش بکنه حتما میتونه با پشتکار زیاد بقیه قسمت ها رو راه بندازه
    برای یادگیری arm با یه چالش بزرگ رو برو هستین اون هم انتخاب نوع میکرو هست atmel nxp st
    بعد از انتخاب نوع میکرو باید به فکر یه برد آموزشی مناسب باشین . اگه برد آموزشی سایت نبود من به شخصه جرعت نزدیک شدن به Arm رو نداشتم و جا داره همین جا از آقای بلورچیان و آقای اکرمی تشکر کنم.

پیشنهاد میکنم فعلا روی سری Xmega مثل ATXmega128a1 مطالعه کنین احتمالا با 8 کیلو RAM مشکلتون رو موقتا حل بکنه و همزمان برای یادگیری Arm هم وقت بزارین :nerd:

دیدگاه

به نظر من یک هدر برد 1768 از فروشگاه بگیرین ، بعد کتاب آموزش آرم 1768 نوشته سهند سید سجادی عالییییه .
      یک هفته ای راهت میندازه
      چه زشت است کوچکی به هنگام نیاز و سرکشی به هنگام بی نیازی ...

دیدگاه

اگه کدنویس خوبی بوده باشی و برنامه ات رو Portable نوشته باشی(یعنی فانکشنال یا ماژولار یا OOP) خیلی راحت می تونی پورتش کنی به میکرو. در عرض یک هفته(شایدم کمتر).
        نوشته اصلی توسط mahdi421
        ...اگه برد آموزشی سایت نبود من به شخصه جرعت نزدیک شدن به Arm رو نداشتم و جا داره همین جا از آقای بلورچیان و آقای اکرمی تشکر کنم.
        ...
        واقعا داره اشک توی چشمام جاری میشه. :cry2: ( :mrgreen

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
          سلام دوستان من یه پروژه که شامل این قسمت ها هست رو با AVR (Atmega128)) پیاده سازی کردم:
          دو تا UART، DS1307، SDcard ، Exrterrnal interupt و تایمر...
          حالا به دلیل کمبود رم و سرعت می خوام پروژه رو با آرم پیاده سازی کنم. با توجه به اینکه از آرم چیزی نمی دونم، خودم فکر می کردم که تا آخر امسال می تونم انجامش بدم. ولی یکی از دوستان گفت که نرم افزار Keil به خاطر قفل شکسته بودن ممکنه اذیت کنه و گاهی وقتها وقتتو بگیره (یه جاهایی مث کتابخانه ریاضی)... شما فکر می کنید تا چه حد اینکار شدنی هست، زمان برای من حرف اول رو می زنه، من تقریبا در هفته سه روز می تونم وقت بذارم...

قدر دان هر گونه راهنمایی خواهم بود... :biggrin:
          خوب اگه مشکلت فقط کمبود حافظه رم و سرعتشه و وقت اینقدر برات مهمه از Atmega2560 با کریستال بالاتر استفاده کن و فعلا مشکلت رو راه بنداز، سر فرصت بیا با هم از AVR به ARM کوچ کنیم (منم خیلی وسوسه شدم برم سمت ARM ولی ترسش تو وجودمه :mrgreen
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
            خوب اگه مشکلت فقط کمبود حافظه رم و سرعتشه و وقت اینقدر برات مهمه از Atmega2560 با کریستال بالاتر استفاده کن و فعلا مشکلت رو راه بنداز، سر فرصت بیا با هم از AVR به ARM کوچ کنیم (منم خیلی وسوسه شدم برم سمت ARM ولی ترسش تو وجودمه :mrgreen
            کلا عوض کردن از یک متد به متد دیگه سخته .
            منم کلا با آرم شروع کردم ، الان سختمه بیام سمت avr . حتی یه برنامه ساده با mega32 رو به سختی راه انداختم .
            البته اگه زبان c کار کرده باشین ، اینجا دیگه مشکلی ندارین . در ضمن مشکل کیل هم که دوستمون گفتن ، من تا حالا بهش برخورد نکردم !!! حتی برنامه های پیچیده مث سیستم عامل RTX مشکلی نداشت .
            چه زشت است کوچکی به هنگام نیاز و سرکشی به هنگام بی نیازی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi421
              سلام

اینکه یه دفعه بخواین از avr به arm برین یکم سخته حتی ممکنه وسط کار به دلیل کمبود وقت همه چی رو بریزین به هم و به قول معروف از اینجا مونده و از اونجا رونده بشین
              یاد گیری آرم واقعا زمان بر هست منتها به نظر من هرکس بتونه یه led رو با هر میکرویی روشن خاموش بکنه حتما میتونه با پشتکار زیاد بقیه قسمت ها رو راه بندازه
              برای یادگیری arm با یه چالش بزرگ رو برو هستین اون هم انتخاب نوع میکرو هست atmel nxp st
              بعد از انتخاب نوع میکرو باید به فکر یه برد آموزشی مناسب باشین . اگه برد آموزشی سایت نبود من به شخصه جرعت نزدیک شدن به Arm رو نداشتم و جا داره همین جا از آقای بلورچیان و آقای اکرمی تشکر کنم.

پیشنهاد میکنم فعلا روی سری Xmega مثل ATXmega128a1 مطالعه کنین احتمالا با 8 کیلو RAM مشکلتون رو موقتا حل بکنه و همزمان برای یادگیری Arm هم وقت بزارین :nerd:
              به نظر من اصلا سخت نیست.
              من همین دوروز پیش یه کتاب arm(سریat91) گرفتم . الان با ال سی دی هم کارکردم.درضمن تا قبل از اون هیچی از آرم نمی دونستم.به نظر من کسی که قبلا با میکرو کنترلر ها کار کرده باشه اصلا براش سخت نیست و در ارض 1 هفته هر میکرویی رو فول میشه
              مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
              [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
                به نظر من اصلا سخت نیست.
                من همین دوروز پیش یه کتاب arm(سریat91) گرفتم . الان با ال سی دی هم کارکردم.درضمن تا قبل از اون هیچی از آرم نمی دونستم.به نظر من کسی که قبلا با میکرو کنترلر ها کار کرده باشه اصلا براش سخت نیست و در ارض 1 هفته هر میکرویی رو فول میشه
                سلام
                فرمایش شما صحیحع جناب شفیعی، اما بعضی میکرو ها منطق و قلق خاص خودشونو دارن و باید برای هرکدوم مفصل وقت بذاری. مثلا بعد از مدتها تلاش موفق به نصب بوت لودر مگا 8 نشدم! یا اینکه من تو AVR با میکروهای مگا 8 16 32 2560 2561 و چندتا هم تاینی کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم، اما الان 2 روزه بالکل نمیتونم به 128 وصل بشم با usbasp :angry: :angry: :angry:
                نمیدونم، شاید که نه، صد البته سواد بنده کمه که نمیتونم این کارو بکنم، اما تصورم بر اینه که هر میکرویی مسائل خودشو داره...
                تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

کلیات میکرو ها مثل هم است.
                  همه از:
                  Cpu (واحد پردازش)

Alu (واحد محاسبات)

I /O (ورودی ها و خروجی ها)

Ram حافظه اصلی میکرو

Rom حافظه ای که برنامه روی آن ذخیره می گردد

Timer برای کنترل زمان ها
                  تشکیل شدن.
                  فقط بعضی لز آن ها بد قلقند که من یکم تحقیق کردم در باره ی arm کم تر بدقلقی دیدم

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

کلیات میکرو ها مثل هم است.
                    همه از:
                    Cpu (واحد پردازش)

Alu (واحد محاسبات)

I /O (ورودی ها و خروجی ها)

Ram حافظه اصلی میکرو

Rom حافظه ای که برنامه روی آن ذخیره می گردد

Timer برای کنترل زمان ها
                    تشکیل شدن.
                    فقط بعضی لز آن ها بد قلقند که من یکم تحقیق کردم در باره ی arm کم تر بدقلقی دیدم
                    سلام
                    متشکر از پاسختون
                    من بعد از avr های 8 بیتی دوس دارم برم سراغ میکروهای بهتر و پیشرفته تر و آینده دار تر. واسه همین نمیدونم سراغ کدوم نوع میکروها برم، آرم؟ ایکس مگا؟ یا چی؟ نظر شما چیه؟ هدر بورد های ای سی ای کدومشون مناسبتره؟
                    ببخشید سوالاتم زیاده.
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

سلام
                      متشکر از پاسختون
                      من بعد از avr های 8 بیتی دوس دارم برم سراغ میکروهای بهتر و پیشرفته تر و آینده دار تر. واسه همین نمیدونم سراغ کدوم نوع میکروها برم، آرم؟ ایکس مگا؟ یا چی؟ نظر شما چیه؟ هدر بورد های ای سی ای کدومشون مناسبتره؟
                      ببخشید سوالاتم زیاده.
                      خوب نگاه کنید من خیلی تجربه ندارم اما سعی میکنم تا حد امکان اطلاعاتم رو در اختیارتون بذارم.
                      اگه میخواین پدیت یاشین و سرعت داشته باشین و کلا میکرو کنترلر رو درک کنین قطعا از arm استفاده کنین.اما اگه قیمت و سادگی براتون مهمه از AVR.
                      اینم اضافه کنم که در طولانی مدت مطمئن باشید arm براتون خیلی راحت تر از avr میشه.چون در برنامه نویسی arm دستتون خیلی باز تره

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

...اما اگه قیمت و سادگی براتون مهمه از AVR.
                        ...
                        -1
                        بخاطر نکته اشتباه.
                        ...
                        من بعد از avr های 8 بیتی دوس دارم برم سراغ میکروهای بهتر و پیشرفته تر و آینده دار تر. واسه همین نمیدونم سراغ کدوم نوع میکروها برم، آرم؟ ایکس مگا؟ یا چی؟ نظر شما چیه؟ ...
                        هر دوتاتون اینجا رو تا آخر بخونید:

یکی بگه اصلا چرا XMEGA ؟

تقریبا افراد خیلی زیادی بعد از این تاپیک به ARM هجوم آوردن. جالب اینجاست که تقریبا 90% افراد توی تاپیک با ARM کار میکنن(چه طرفدار AVR و چه غیره) و باقی هم به یادگیری و تسلط به ARM اعتقاد کامل دارند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                          -1
                          بخاطر نکته اشتباه.
                          هر دوتاتون اینجا رو تا آخر بخونید:

یکی بگه اصلا چرا XMEGA ؟

تقریبا افراد خیلی زیادی بعد از این تاپیک به ARM هجوم آوردن. جالب اینجاست که تقریبا 90% افراد توی تاپیک با ARM کار میکنن(چه طرفدار AVR و چه غیره) و باقی هم به یادگیری و تسلط به ARM اعتقاد کامل دارند.
                          سلام
                          متشکر از راهنماییتون.
                          حالا به نظر شما برای مهاجرت از avrهای هشت بیتی سراغ چی بریم بهتره که هم آینده دار باشه و هم الان و بعد بدرد بخوره؟ هم بشه باهاش کارای ساده کرد و هم کارای حرفه ای. در واقع یه چیز تموم و کمال واسه من آماتور. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. ضمنا، واسه شروع آموزش هرچی که شما پیشنهاد کنین میخوام از فروشگاه ای سی ای یه هدر بورد بخرم، واسه این هم میشه راهنمایی بفرمایین که کدومش بهتره و به کارم میاد؟
                          خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

سلام
                            متشکر از راهنماییتون.
                            حالا به نظر شما برای مهاجرت از avrهای هشت بیتی سراغ چی بریم بهتره که هم آینده دار باشه و هم الان و بعد بدرد بخوره؟ هم بشه باهاش کارای ساده کرد و هم کارای حرفه ای. در واقع یه چیز تموم و کمال واسه من آماتور. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. ضمنا، واسه شروع آموزش هرچی که شما پیشنهاد کنین میخوام از فروشگاه ای سی ای یه هدر بورد بخرم، واسه این هم میشه راهنمایی بفرمایین که کدومش بهتره و به کارم میاد؟
                            استاد راهنمایی نمیکنین؟
                            تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

...
                              همین ARM
                              محصول دو شرکت ST و NXP خیلی خوبن. میکروهای STM محصول شرکت ST هستن و LPC هم محصول NXP
                              یکی رو انتخاب کن و شروع کن.
                              من خودم با ST کار میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X