اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ِیادگیری ARM9,ARM11

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ِیادگیری ARM9,ARM11

نوشته اصلی توسط یک ایرانی
    راستش من تا الان به این نتیجه رسیدم که زبان++C قوی کنم.من با این سایت شروع کردم.معرکس.http://www.cplusplus.com/
    یک توصیه دستانه اونم اینکه وقت خودتون رو، فقط روی قوی کردن زبان برنامه نویسی نذارید اگر با اون زبان برنامه نویسی آشنایی دارید برای شروع کافی بقیه نکته ها رو برید توی عمل یاد بگیرید (شیوه ای که خودم لینوکس و برنامه نویسی C رو یاد گرفتم) این جوری مطالب رو کاربردی یاد میگیرید و فراموش نمیکنید یعنی از کل به جز میرسید نه اینکه بشینید و تک تک مطالب رو یا بگیرید (البته این نظر شخصی من بود)

نوشته اصلی توسط یک ایرانی
    ... و بعد باید برم سراغ لینوکس و داستان های مربوط به اون.برد هایی هم پیشنهاد شده
    اگر با لینوکس آشنایی ندارید از همین الان شروع کنید و کتاب LPIC1 رو مطالعه کنید این جوری کار نکنید که اول باید برنامه نویسی تون رو قوی کنید بعد برید سراغ لینوکس .... یاد گرفتن لینوکس بدون یاد داشتن برنامه نویسی هم میشه و اینکه لینوکس خیلی جاها بدرد شما خواهد خورد نه فقط این برد ها پس اون رو از روی یک کتاب مرجع بخونید این جوری حتی میتونید برید و مدرک LPIC هم بگیرید که در رزومه فرد داشتن مدارک خیلی مهمه

دیدگاه

پاسخ : ِیادگیری ARM9,ARM11

همین الان سرچ کردم,مطالب و آموزشگاه های زیادی پیدا شد برای LPIC ,بعد امتحانا پیگیرش میشم.حق با شماست به قول معروف learning by exam همیشه بهتر جواب داده.الان تو ذهنم فقط یه سواله اونم اینکه با چه بردی شروع کنم.البته شما نظرتون رو فرمودید.ولی همون طور که گفتم فک کنم پردازنده Raspberry با اون مدلی که من گفتم (Samsung S3C6410A) متفاوت باشه.

دیدگاه

پاسخ :

تو انتخاب برد هم قیمت خیلی مهمه یعنی :
        هر چی پول بدی، همون قدر آش می خوری
        پس مشخصات برد ها رو با قیمتشون مقایسع کنید و اونی که به نظرتون مناسبه انتخاب کنید ، هرکی ممکنه با یه بردی کار کرده باشه و نظری داشته باشه
        پس خودتون مشخات برد ها رو با قیمت هر کدوم و از همه مهم تر ماژول ها(کتابخونه ها) و لوازم جانبی اون برد و منابع و کتاب ها برای ائن برد هم در نظر بگیرید

دیدگاه

هر چی پول بدی، همون قدر آش می خوری
          البته یک نکته رو هم اضافه کنم، مثلا RPi تو ایران با 150-170 میشه خرید(حدودی) اما beagle bone black رو حدود 300 گیرش میارین، کار ندارم کدوم بهتره یا کاربردی تر و یا اینکه طرفداری کنم، بحثم اینه که شاید اولش ادم بگه خوب پس RPI چون قیمتش نصفه اصلا خوب نیست، و اون یکی چقدر خفن تره، اما وقتی به قیمت اصلی رجوع میشه، نکته دیگری پیدا میشه، RPI قیمتش 35 دلاره و beagle bone black با قیمت 45 دلار عرضه میشه. حالا وارد بحث واردات و ... نمیشیم که اختلاف قیمت رو ریشه یابی کنیم(بلدم نیستم که بشم :biggrin فقط این که در مقایسه قیمت با سیاستی که دوستمون گفتن، حواستون به این مسئله هم باشه
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

سلام خدمت همه مهندسای گل.خلاصه بعد از کلی گشتن و سوال پرسیدن به همون حرفی که اکثر شما عزیزان زدین رسیدم.یه VMware نصب کردم و بعدم linux ubuntu روی اون بالا آوردم.بین برده ها هم همون mini2440 v رو مناسب دیدم .اما بازم یه سوال.من کتاب lpi_linux_certification_in_a_nutshell_3rd_edition رو دانلود کردم. 522 صفحه اونم زبان اصلی هستش.همین یه راه و دارم؟میونبری چیزی نیست این وسط.سوال دوم.خرید برد تو ابتدا لازمه.یا فعلا لینوکس رو یاد بگیرم بعد برم سراغ برد.ممنوم میشم راهنماییم کنید.خیلی ازتون ممنوم

دیدگاه

سلام برای یادگیری لینوکس کلی کتاب و فیلم رو اینترنت هست کافیه یک سرچ بزنید حتما لازم نیست که اون کناب رو بخونید ....
              کتاب های LPIC یه جور مرجع برای امتحان های لینوکس هستند تازه اینی که شما دانلود کردید به صورت Nutshell هست یعنی اومده مطالب سر فصل های دوره های LPIC رو خلاصه کرده و گرنه کتاب هایی که برای LPIC هست حجمش بیشتره
              در هر صورت میتونید اگه حوصله خوندن این کتاب ها رو ندارید می تونید یه کتاب یا جزوه یا فیلم که حجم کمتری داره از تو اینترنت پیدا کنید و استفاده بکنید
              =====================================
              من نمیدنم شما تا چه حد با لینوکس آشنایی دارید و چقدر علاقه دارید یاد بگیرید ولی دونستن یکسری دستورات ایتدایی لینوکس برای شروع و کار با اون کافیه بقیه چیز ها رو تو کار خودتون متوجه میشد که باید سراغ کدوم بخش ها برای یادگیری بردید.
              ======================================
              برای سوال دوم هم خرید برد به خود شما بستگی داره ، برای یادگیری لینوکس اصلا نیازی به اون برد ها ندارید یعنی تو ابتدا کار لازم نیست پول برای این برد ها بدهید
              در ضمن سیستم عامل هایی که تو VMware قابل نصب هستند باید معماری اون ها X86 باشه ولی سیستم عامل این برد ها معماری شون ARM هست برای شبیه سازی سیستم عامل این برد ها از برنامه QEMU که یه جور CPU Emulator هست استفاده بکنید
              البته اگه فقط می خوای لینوکس یاد بگیری همون VMware کافیه و نیازی به برنامه دیگه نیست

دیدگاه

واقعا ممنونم از راهنماییتون,من تازه کارم,و آشنایی ندارم,حتما از QEMU استفاده میکنم,واسه خودمم سوال شده بود,اگه جزوه یا pdf مناسبی سراغ دارید ممنون میشم ,لینک بزارید.من هدفم یاد گرفتنه ولی نمیخوام با منابع غلط بی راهه برم.

دیدگاه

سلام
                  فیلم و کتاب که رو اینترنت زیاده کافیه یه سرچ ساده بزنید هم فارسی و هم انگلیسی:
                  فیلم های آشنایی اولیه با لینوکس به زبان فارسی
                  آموزش دستورات لینوکس - قسمت اول
                  آموزش دستورات لینوکس - قسمت دوم
                  آموزش دستورات لینوکس - قسمت سوم

آشنایی با روند بوت لینوکس و RunLevel ها
                  آشنایی با سطوح دسترسی در لینوکس - قسمت اول
                  آشنایی با سطوح دسترسی در لینوکس - قسمت دوم

...
                  فیلم خیلی زیاده اگه بخوام همشون رو اینجا لینک قرار بدم خیلی طولانی خواهد شد فکر کنم برا شروع اینا خوبن خودتون توی Aparat و Youtube سرچ کنید فیلم بیشتری بدست میارید

-----------------------------------------

این برد هایی که سیستم عامل روشون نصب میشه یه امکان فوق العاده ای که دارن اینه که میشه روی قابلیت شبکه اون ها خیلی مانور داد منظورم اینه که برنامه هایی که روی سرور های لینوکس یا حتی نسخه های رومیزی لینوکس نصب میشه رو میتونین روی این برد ها نصب کنین و از امکانات اون ها لدت ببرید و تازه اون موقع هست که متوجه میشین که سیستم عامل به خصوص لینوکس چه امکانات فوق العاده ای در اختیار شما میگذاره و لدت واقعی کار با این برد ها اینجا هست که خودشه نشون میده
                  برنامه های کاربردی که میشه روی لینوکس نصب کرد و از قابیت شبکه این برد ها لذت برد :
                  • Samba : سامبا اجازه اشتراک فایل و چاپ بین رایانهآ‌های با سیستمآ‌عامل ویندوز و رایانهآ‌های لینوکس را میآ‌دهد.
                  • Webmin : یک ابزار تحت وب برای مدیریت و پیکربندی بخشآ‌های مختلف سیستمآ‌عامل است. این ابزار بیشتر در سیستمآ‌عاملآ‌های شبه یونیکس استفاده میآ‌شود اما نسخهآ‌های اخیر آن در سیستمآ‌عامل مایکروسافت ویندوز هم قابل استفاده هستند.
                  • Apache Webserver : سامانهآ‌ای است که توانایی پاسخگوئی به مرورگر وب و ارسال صفحه درخواستی مرورگر را داراست
                  • PHP-module : یک زبان برنامهآ‌نویسی است که برای طراحی وب توسعه یافتهآ‌است
                  • MySQL-Server : یک سامانه مدیریت پایگاه دادهآ‌ها متنآ‌باز است
                  • phpMyAdmin : یک ابزار آزاد و متنآ‌باز است که به زبان پیآ‌اچآ‌پی و با هدف مدیریت پایگاه داده مایآ‌اسآ‌کیوال با مرورگر وب ایجاد شده است.
                  •vsftpd : یک سرویسآ‌دهنده افآ‌تیآ‌پی برای سیستمآ‌عاملآ‌های شبه یونیکس مانند لینوکس و بیآ‌اسآ‌دی است.
                  • xrdp و VNC: برنامه ای برای امکان remote desktop زدن به لینوکس

دیدگاه

اونقدر خوشحالم که شاید تصورش براتون سخت باشه.من واقعا ازتون ممنونم.جواب های مفیدی که شما و بقیه دوستان دادین.من تو یه مسیر خوب قرار داد.الان میدونم باید از کجا و با چه بردی شروع کنم. :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X