سلام دوستان
من قبلا با میکرو های AVR کار کردم و تسلط خوبی روش داشتم ، الان می خوام بیام به سمت ARM ، با توجه به رشته ی تحصلیم یه آشنایی مقدماتی با دستورات اسمبلی پردازنده های ARM و برخی از امکاناتش دارم.
می خوام از دوستانی که سابقهی کار با ARM رو دارن تقاضا کنم که از بین برد های موجود در فروشگاه تفاوت های این دو برد با هم مقایسه کنن و به یک جمع بندی برسم شایدم برسیم؟
STM32F103ZET6 Cortex-M3 یا LPC1768 Cortex-M3 ؟
معیار های مقایسه :
1-از لحاظ تعداد پایه های وردی و خروجی
2-از لحاظ فرکانس کاری
3-ااز لحاظ تعداد و انواع دستگاه ها جانبی مثل uart , ADC ,TWI ,USB controler , ،Timer , SPI و چیزهای دیگه ای که خودتون بهتر از من می دونید.
4-از لحاظ فرکانس کاری (که البته خودم اینو دیدم که LPC فرکانس کاریش بیشتره)
5-از لحاظ میزان حافظه flash , SRAM و امکان اتصال حافظه خارجی
6-از لحاظ کامپایلر های موجود
7-از لحاظ کدهای نمونه و کتابخانه های موجود (خیلی مهم)
8- از لحاظ منابع اموزشی موجود
9- سرویس دهی به وقفه ها
و چیزهای دیگه که خودتون به ذهنتون میرسه.
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ، چرا ARM های ATMEL سری Cortex جاشون توی فروشگاه و کلا ایران تقریبا خالیه ؟
فقط خواهش می کنم بدون تعصب روی یک برند خاص و جدل های این چنینی پاسخ بدید و دیدی واقع بینانه داشته باشید .
از اظهار نظرهایی مثل این که فلان شرکت 50 سال سابقه داره و اون یکی 20 سال ، پس این از اون بهتره - نمی دونم این هلندیه اون سوییسی پس این از اون بهتره و مقایسه های این چنینی لطفا خودداری کنید که باعث گیج شدن من و بقیه نشه لطفا.(با عرض معذرت اینها رو گفتم چون توی بسیاری تاپیک ها نمونه اش رو دیدم. :angry
مسلما هر کدوم در برخی جنبه ها بر دیگری برتری دارن .
فقط خواهش می کنم امکانات رو جز به جز مورد مقایسه قرار بدید.
من قبلا با میکرو های AVR کار کردم و تسلط خوبی روش داشتم ، الان می خوام بیام به سمت ARM ، با توجه به رشته ی تحصلیم یه آشنایی مقدماتی با دستورات اسمبلی پردازنده های ARM و برخی از امکاناتش دارم.
می خوام از دوستانی که سابقهی کار با ARM رو دارن تقاضا کنم که از بین برد های موجود در فروشگاه تفاوت های این دو برد با هم مقایسه کنن و به یک جمع بندی برسم شایدم برسیم؟
STM32F103ZET6 Cortex-M3 یا LPC1768 Cortex-M3 ؟
معیار های مقایسه :
1-از لحاظ تعداد پایه های وردی و خروجی
2-از لحاظ فرکانس کاری
3-ااز لحاظ تعداد و انواع دستگاه ها جانبی مثل uart , ADC ,TWI ,USB controler , ،Timer , SPI و چیزهای دیگه ای که خودتون بهتر از من می دونید.
4-از لحاظ فرکانس کاری (که البته خودم اینو دیدم که LPC فرکانس کاریش بیشتره)
5-از لحاظ میزان حافظه flash , SRAM و امکان اتصال حافظه خارجی
6-از لحاظ کامپایلر های موجود
7-از لحاظ کدهای نمونه و کتابخانه های موجود (خیلی مهم)
8- از لحاظ منابع اموزشی موجود
9- سرویس دهی به وقفه ها
و چیزهای دیگه که خودتون به ذهنتون میرسه.
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ، چرا ARM های ATMEL سری Cortex جاشون توی فروشگاه و کلا ایران تقریبا خالیه ؟
فقط خواهش می کنم بدون تعصب روی یک برند خاص و جدل های این چنینی پاسخ بدید و دیدی واقع بینانه داشته باشید .
از اظهار نظرهایی مثل این که فلان شرکت 50 سال سابقه داره و اون یکی 20 سال ، پس این از اون بهتره - نمی دونم این هلندیه اون سوییسی پس این از اون بهتره و مقایسه های این چنینی لطفا خودداری کنید که باعث گیج شدن من و بقیه نشه لطفا.(با عرض معذرت اینها رو گفتم چون توی بسیاری تاپیک ها نمونه اش رو دیدم. :angry

مسلما هر کدوم در برخی جنبه ها بر دیگری برتری دارن .
فقط خواهش می کنم امکانات رو جز به جز مورد مقایسه قرار بدید.
دیدگاه