اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاربرد مقاومت صفر اهم در مدارات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاربرد مقاومت صفر اهم در مدارات

شاید برای دو منظوره کردن برد گذاشته شدن
    من خودم وقتی میخوام اول از ماژول استفاده کنم و بعد از خود قطعه این کار رو میکنم
    من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs نمایش پست ها
      اون درصدها بخاطر دقت و تکنولوژی ساخته
      دیگه صقر ابزار اندازه گیری و تکنولوژی و دقت نمیخواد که یه تیکه سیم میذارن داخل مقاومت میشه صفر اهم !!!
      ازین گذشته مثلا خطای پنج درصد برای مقاومت صد اهم میشه 0.05*100 اهم و خطای پنج درصد برای مقاومت صفر اهم میشه 0.05*0 مساوی با صفر
      یعنی مقاومت صفر دقیقا صفره
      با عرض پوزش از دوستان :agree:

مقاومت واقعا صفر که نداریم و حتما خطا وجود داره بازم
      التماس دعا

دیدگاه

سلام

مقاومت صفر اهم یا پیوند صفر اهم سیمی است که برای ردیابی اتصالات در مدارهای چاپی استفاده میشه که در قالبی مشابه یک مقاومت بسته*بندی شده*، این قالب اجازه می*ده که این پیوند با استفاده از ابزارهای مشابهی که برای قراردادن سایر مقاومت*ها بر روی برد مدار استفاده میشن (مثل دستگاه مونتاژ اتوماتیک) به جای نیاز به استفاده از جامپر یا سیم* قرار بگیره چون در غیر اینصورت باید دستگاه دیگری یا قالب دیگه ای برای قراردادن سیم ها استفاده بشه و سرعت کار پایین میاد
        مقاومت*های صفر اهمی می*تونن مثل مقاومت*های استوانه*ای یا مقاومت*های نصب سطحی بسته*بندی بشن

ضمنا اگر در مدار نیاز باشه بعدا اون قسمت تعویض بشه تعویض مقاومت صفر اهمی راحت تر از تعویض یک تکه سیم چسبیده به برد هستش

همچنین برای زیبایی کار مخصوصا در بردهای smd از مقاومت های صفر اهمی smd استفاده میشه تا یک تکه سیم زشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hmdfar نمایش پست ها
          سلام

مقاومت صفر اهم یا پیوند صفر اهم سیمی است که برای ردیابی اتصالات در مدارهای چاپی استفاده میشه که در قالبی مشابه یک مقاومت بسته*بندی شده*، این قالب اجازه می*ده که این پیوند با استفاده از ابزارهای مشابهی که برای قراردادن سایر مقاومت*ها بر روی برد مدار استفاده میشن (مثل دستگاه مونتاژ اتوماتیک) به جای نیاز به استفاده از جامپر یا سیم* قرار بگیره چون در غیر اینصورت باید دستگاه دیگری یا قالب دیگه ای برای قراردادن سیم ها استفاده بشه و سرعت کار پایین میاد
          مقاومت*های صفر اهمی می*تونن مثل مقاومت*های استوانه*ای یا مقاومت*های نصب سطحی بسته*بندی بشن

ضمنا اگر در مدار نیاز باشه بعدا اون قسمت تعویض بشه تعویض مقاومت صفر اهمی راحت تر از تعویض یک تکه سیم چسبیده به برد هستش

همچنین برای زیبایی کار مخصوصا در بردهای smd از مقاومت های صفر اهمی smd استفاده میشه تا یک تکه سیم زشت
          آفرین! خوب بود توضیحاتتون. منم می خواستم همینا رو بگم. فقط من یه مورد دیگه هم دیدم. در جاهایی که بخوان یه ترک رو از یه طرف ترکهای دیگه رد بکنن من دیدم که از همین مقاومت 0 اهم به عنوان پل استفاده کردن و ترک رو از زیر مقاومت رد کردن. با این کار تعداد لایه های برد رو کمتر کردن.

دیدگاه

سلام کجاها نباید از مقاومت صفر اهم استفاده کرد ؟
            خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
              سلام کجاها نباید از مقاومت صفر اهم استفاده کرد ؟
              سلام،
              از مقاومت صفر اهم نباید در جاهایی که جریان عبوری بیش از
              ۲۰۰ میلی آمپر هست،استفاده کرد.
              همچنین در مدار های که محدودیت شدید فضا وجود دارد یا
              در مدارات فرستنده و یا رادیوی(به دلیل اینکه ممکن است مانند
              سلف بسیار کم ظرفیت یا یک آنتن مجزا عمل کند و یا
              نوسان و هارمونیک در مدار ایجاد کند)نباید استفاده کرد.
              موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X