اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارزون ترین و کم پایه ترین میکرویی که کنترلر LCD و کارت SD داشته باشه سراغ دارید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارزون ترین و کم پایه ترین میکرویی که کنترلر LCD و کارت SD داشته باشه سراغ دارید؟

برای استفاده از fsmc نیاز به پایه برای آدرس نیست
    فقط پایه های دیتا و کنترلی هست
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : ارزون ترین و کم پایه ترین میکرویی که کنترلر LCD و کارت SD داشته باشه سراغ دارید؟

نوشته اصلی توسط DDR3
      برای استفاده از fsmc نیاز به پایه برای آدرس نیست
      فقط پایه های دیتا و کنترلی هست
      ممنون از پاسختون .
      من با توجه به
      http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/application_note/CD00200423.pdf
      گفتم.در قسمت hardware شماتیک اینو نشون میده.
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

یه مثال ال سی دی با fsmc دانلود کن،گمونم بهتر باشه
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ارزون ترین و کم پایه ترین میکرویی که کنترلر LCD و کارت SD داشته باشه سراغ

نوشته اصلی توسط phoenix2000
          ممنونم جناب سپاس یار.
          به جهت مطمئن شدن خودم می پرسم. :nerd:
          پس با این حساب ما وقتی از fsmc استفاده میکنیم یک ای سی کنترلر حافظه هم باید بین میکرو و ال سی دی قرار بدیم.این ای سی همین سری های ssd یا ili یا ... هستند دیگه؟سوال دیگه ای که داشتم اینه که دراین حالت(حالت استفاده از fsmc) چند پایه از میکرو اشغال میشه.باتشکر
          ...............................................
          update:اگه درست فهمیده باشم علاوه بر 16 پایه دیتا و چند پایه کنترل به 23 پایه ادرس هم نیازمنده .درسته؟حالا اینجا سوالی که مطرحه ال سی دی هایی که ما میگیریم این ای سی فکر میکنم درون خود ال سی دی باشه و اینطور نیست که اینهمه پایه هاش بیرون باشند.به شخصه تا حالا ندیدم ال سی دی پایه های ادرس داشته باشه در این صورت برای استفاده از fsmc چه باید کرد؟
          پی نوشت:سوالات اگه پیش پا افتاده است عذرخواهی میکنم ولی واقعا این fsmcرو نفهمیدم هرچند جستجو هم کردم.
          سلام، خواهش می کنم.
          پاسخ تمام سوالاتون در این Application Note هست:
          http://www.st.com/st-web-ui/static/active/en/resource/technical/document/application_note/CD00201397.pdf
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X