اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب میکرو cortex M3 یا cortexM4 ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب میکرو cortex M3 یا cortexM4 ؟

بنام خدا
    بنده یک میکرو و زبان و کامپایلر میخوام انتخاب کنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
    شرائط کار اینه
    1- چون برنامه کنترلی مدام زیاد میشود حداقل در 10 سال اینده احتیاجی نباشد بخاطر تغییر ماهیتی میکرو یا زبان دوباره هزاران خط برنامه کنترلی را به یک برنامه دیگر تبدیل کنم
    2- کنترلرهای مختلف دارم در قسمتهای مختلف . ارتباط اترنت اینترنت اندروید rs485 بیسیم از امکانات مورد نیاز کنترلها است .
    3- الان یک میکرو میخوام انتخاب کنم برای یکی از این کنترلرها . در این انتخاب غیر از تمام موارد بالا قیمت تمام شده برام مهم است .
    حتی اگر میتونستم از دیپ استفاده میکردم چون هزینه های ساخت دیپ برای بنده کمتر است
    از cortex m3 استفاده کنم یا m4
    بهترین کامپایلر مناسب بنده چیست ؟
    www.Askdin.com
    www.BEKco.ir

پاسخ : انتخاب میکرو cortex M3 یا cortexM4 ؟

نوشته اصلی توسط بنده خدا
    بنام خدا
    بنده یک میکرو و زبان و کامپایلر میخوام انتخاب کنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
    شرائط کار اینه
    1- چون برنامه کنترلی مدام زیاد میشود حداقل در 10 سال اینده احتیاجی نباشد بخاطر تغییر ماهیتی میکرو یا زبان دوباره هزاران خط برنامه کنترلی را به یک برنامه دیگر تبدیل کنم
    2- کنترلرهای مختلف دارم در قسمتهای مختلف . ارتباط اترنت اینترنت اندروید rs485 بیسیم از امکانات مورد نیاز کنترلها است .
    3- الان یک میکرو میخوام انتخاب کنم برای یکی از این کنترلرها . در این انتخاب غیر از تمام موارد بالا قیمت تمام شده برام مهم است .
    حتی اگر میتونستم از دیپ استفاده میکردم چون هزینه های ساخت دیپ برای بنده کمتر است
    از cortex m3 استفاده کنم یا m4
    بهترین کامپایلر مناسب بنده چیست ؟
    سلام،
    اگر قیمت براتون مهمه و نیاز به ارتباط اترنت دارید بهترین قطعات LPC1768 از NXP یا STM32F107 از ST است.
    در مورد اینکه Cortex-M3 یا M4 کدوم مناسبتره باید کمی در مورد سیستمی که می خواهید طراحی کنید توضیح بدید. اینکه حجم محاسبات و پردازش در چه حده و دقیقا چه امکاناتی نیاز داره.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : انتخاب میکرو cortex M3 یا cortexM4 ؟

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
      در مورد اینکه Cortex-M3 یا M4 کدوم مناسبتره باید کمی در مورد سیستمی که می خواهید طراحی کنید توضیح بدید. اینکه حجم محاسبات و پردازش در چه حده و دقیقا چه امکاناتی نیاز داره.
      سلام
      با تشکر
      سرعت زیاد در پردازش این کنترلر مد نظر نیست هرچند از نظر حجم برنامه کنترلی حجم زیادی دارد .
      خروجی آنالوگ یک مزیت است که STM32F107 دو تا و LPC1768 تعدادش رو ننوشته و ظاهرا یکی است و در stm32F407 پیدا نکردم( نداره ) . اگر چیپی خروجی انالوگ بیشتری داشته باشد یک مزیت است .
      از نظر سرعت ارتباطی با دیگر کنترلرها : کنترلرهای دیگر شامل دوربین (پردازش تصویر) و ارسال اطلاعات تصویر میباشد .( چون این مورد بنظرم بیشترین حجم ارتباط را دارد نوشتم . اگر شبکه کردن کنترلر دوربین بخواهد هزینه به کل کنترلرهای دیگر وارد کند ترجیح میدم از یک شبکه دیگه برای سیستم دوربین استفاده کنم ) ( به هر حال اینها پیش بینی برای اینده است )
      ممنون
      www.Askdin.com
      www.BEKco.ir

دیدگاه

با توجه به اینکه 2 خروجی انالوگ دارد ، حداقل 4 خروجی pwm لازم است برای تهیه 6 خروجی انالوگ
        www.Askdin.com
        www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
          با توجه به اینکه 2 خروجی انالوگ دارد ، حداقل 4 خروجی pwm لازم است برای تهیه 6 خروجی انالوگ
          سلام،
          این جملتون رو متوجه نشدم...
          LPC1768 دارای یک خروجی آنالوگ و 6 خروجی PWM هستش. البته اگر به خروجی PWM بیشتری نیاز داشته باشید با تایمر های می تونید بسازید.
          اگر حجم مجاسباتی زیادی ندارین استفاده از m4 توجیحی نداره...
          برای کار های کنترلی که شما گفتین این چیپ مناسبه و قیمت نسبتا خوبی داره.
          هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

سوال دیگر بنده در مورد انتخاب کامپایلر و زبان است؟
            در نظر بگیرید غیر از امکانات که در پست اول آمده 128 کیلو بایت کد کنترلی داشته باشیم . چه زبان و کامپایلری انتخاب شود برای اینکه بعدا با افزایش حجم برنامه مشکلی پیش نیاد ؟
            ممنون
            www.Askdin.com
            www.BEKco.ir

دیدگاه

دوتا کامپایلر معروف برای ARM ها هست که تقریبا بیشتر شرکت های تولید کننده ARM رو پشتیبانی می کنند، یکی IAR و دیگری KEIL ، چند سالی هست که با KEIL کار می کنم و بسیار قدرتمند هستش و تا حالا مشکل جدی باهاش نداشتم...
              هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X