اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد IAR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد IAR

دوستان یه سوال در مورد کامپایلر IAR داشتم ، البته می دونم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی تو انجمن که جستجو کردم چیزی پیدا نکردم ، پس شرمنده سوال تکراری میپرسم :rolleyes:
    آیا این کامپایلر با توجه به اینکه برای شرکت اتمل هستش بقیه میکروهای آرم مثل STM و LPC و غیره رو ساپورت میکنه یعنی میشه برای اینها هم توش برنامه نوشت :smile:
    یه سوال دیگه که این رو حتما دوستان دیگه پرسیدن :redface:
    این کامپایلر تا چه حد مورد قبول شما هستش و تاییدش می کنن ، اگه نه کامپایلر پیشنهادیتون چیه ؟
    با تشکر
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : سوال در مورد IAR

کلمه عالی برای این کامپایلر برازنده است. یک کامپایلر استاندارد C++ - حرفه ای - ساده - قابل پتیماز. در مقام مقایسه میشه گفت شبیه خودرویی میمونه که هیچ پشنی نداره . فقط یک فرمان یک بدنه خوب و یک موتور قوی داره .

مهمترین ضعفش اینه که ورژن تریال نامحدود زمانی نداره پس اگر کسی بخواد با اون کار کنه باید بره رو ورژن قفل شکسته .قفل شکسته هم 100 درصد قابل اعتماد نیست ولی من مشکلی باهاش ندارم .
    بنابر این میشه گفت نزدیک 80 درصد کاربران arm برای آموزش از کیل استفاده میکنن . چون ورژن تریال کیل نامحدود زمانی است فقط محدودیت 30 کیلوبات داره که برای ماها با این سبک های ابتدایی برنامه نویسی خیلی زیاد هم است
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      کلمه عالی برای این کامپایلر برازنده است. یک کامپایلر استاندارد C++ - حرفه ای - ساده - قابل پتیماز. در مقام مقایسه میشه گفت شبیه خودرویی میمونه که هیچ پشنی نداره . فقط یک فرمان یک بدنه خوب و یک موتور قوی داره .

مهمترین ضعفش اینه که ورژن تریال نامحدود زمانی نداره پس اگر کسی بخواد با اون کار کنه باید بره رو ورژن قفل شکسته .قفل شکسته هم 100 درصد قابل اعتماد نیست ولی من مشکلی باهاش ندارم .
      بنابر این میشه گفت نزدیک 80 درصد کاربران arm برای آموزش از کیل استفاده میکنن . چون ورژن تریال کیل نامحدود زمانی است فقط محدودیت 30 کیلوبات داره که برای ماها با این سبک های ابتدایی برنامه نویسی خیلی زیاد هم است
      خیلی ممنون از راهنماییت
      ولی جواب سوال اولم رو نگرفتم برای میکروهای ARM به غیر از شرکت اتمل(LPC و STM و ...) میشه از این کامپایلر استفاده کرد ؟
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
        خیلی ممنون از راهنماییت
        ولی جواب سوال اولم رو نگرفتم برای میکروهای ARM به غیر از شرکت اتمل(LPC و STM و ...) میشه از این کامپایلر استفاده کرد ؟
        تقریبا برای هر نوع میکرو آرم .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          تقریبا برای هر نوع میکرو آرم .

آقا ممنون ازت تاریک بودم روشنم کردی :mrgreen:
          [hr]

دیدگاه

سلام دوستان من تازه می خوام شروع کنم به نظر شما با کدوم کار کنم lar یا keil
            کجا می تونم این کامپایلر ها رو بخرم
            همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

?????????????
              همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ™AG

آیا این کامپایلر با توجه به اینکه برای شرکت اتمل هستش بقیه میکروهای آرم مثل STM و LPC و غیره رو ساپورت میکنه یعنی میشه برای اینها هم توش برنامه نوشت
                برای شرکت اتمل هستش ؟؟!!از کجا ؟ کی ؟ چه وقت!
                Ingenjörsfirman Anders Rundgren
                یعنی :
                Anders Rundgren Engineering

سوئد هستن بچه ها
                از جمله ی رفتگان این راه دراز
                باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X