اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره درباره انتخاب میکرو !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشاوره درباره انتخاب میکرو !

سلام
    یه سوال دارم . خواهش میکنم دوستان با تجربه جواب بدن .
    من avr کمی بلدم . مدتی هم روی 1768 کار کردم . ولی هیچ پروژه جدی باهاش انجام ندادم.

الان دوستانم که شاغلن میگن شرکتهاشون بردهای st رو گرفتن و روی st دارن سرمایه گذاری میکنن . و میگن در آینده نزدیک st بازار arm رو تو ایران دست میگیره !!

یعنی من وقتمو تلف نکنم و برم سوئیچ کنم روی st ؟؟؟
    پس اگه اینجوریه چرا مسئولین سایت رفتن سمت 1788 ؟؟؟؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در این مورد سرچ جواب نمیده . همه جا جنگه !!!
    یکی میگه nxp ، یکی میگه ST این وسط نوابغی هم هستن که میگن atmel !!!
    خارجی ایرانی هم نمیشناسه ! تو فروم های خارجی هم سرش بحثه !!!!
    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

پاسخ : مشاوره درباره انتخاب میکرو !

سلام خدمت شما دوست عزیز
    شرکت هایی مثل ST و NXP رقیب دیرینه هم بوده اند و دائم در حال افزایش برتری های خود نسبت به یکدیگر بوده و خواهند بود.
    بنده با تجربه چند ساله آموزش ARM و پروژه های مختلف با میکروهای ARM، فکر میکنم این دو شرکت انقدر نزدیک به هم هستند که برتر دونستن یکی بر دیگری بسادگی امکان پذیر نیست و شاید تنها در مسائل موردی بشود یکی را برتر از دیگری دانست.
    من پیشنهاد میکنم که یادگیری یه میکروی قوی مثل lpc1788 رو بر اساس cmsis ادامه بدید و بعد هم میتونید با صرف وقت کم با cmsis روی st هم مسلط بشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط " سید محمد "
      سلام
      یه سوال دارم . خواهش میکنم دوستان با تجربه جواب بدن .
      من avr کمی بلدم . مدتی هم روی 1768 کار کردم . ولی هیچ پروژه جدی باهاش انجام ندادم.

الان دوستانم که شاغلن میگن شرکتهاشون بردهای st رو گرفتن و روی st دارن سرمایه گذاری میکنن . و میگن در آینده نزدیک st بازار arm رو تو ایران دست میگیره !!

یعنی من وقتمو تلف نکنم و برم سوئیچ کنم روی st ؟؟؟
      پس اگه اینجوریه چرا مسئولین سایت رفتن سمت 1788 ؟؟؟؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در این مورد سرچ جواب نمیده . همه جا جنگه !!!
      یکی میگه nxp ، یکی میگه ST این وسط نوابغی هم هستن که میگن atmel !!!
      خارجی ایرانی هم نمیشناسه ! تو فروم های خارجی هم سرش بحثه !!!!
      از آیدیت خوشم اومد
      به شما میگن یک برد طراحی کنید با این امکانات، شما میای میبینی مثلا میشه با LPC1768 جمعش کرد، شما هم با LPC1768 قبلا کار کردی، اینجا هنر شماست که بتونی با میکروی مورد نظرت طراحی انجام بدی. این حرفا رو هم بزار کنار که کدوم بهتره. چون هر کدوم یک سری ویژگی ها دارند که اون یکی نداره.
      مثلا LPC1788 با قیمت پایین تر نسبت به STM32F429 کنترلر داخلی LCD داره، کدهاش هم تو اینترنت بیشتره. چرا بری سراغ میکروی ST ؟
      اگر قراره فیلم پخش بشه و شما نیاز به سرعت بالاتر در کنار کنترلر LCD داری بازم میری سراغ LPC43xx که سرعتش از STm32F429 بیشتره.
      اما مثلا یک جایی میگن ملاک داشتن تعداد ADC بیشتره. اینجاست که شما باید بری سمت ST و یا اینکه با استفاده از مبدل خارجی کارتو جلو ببری.
      -------------
      در مورد نوابغی که میگن اتمل بهتره حرفی ندارم. من خودم اول با LPC1768 کار کردم (البته توفق اجباری شد) بعدش میخوام با LPC1788 کار کنم. اگر وقت داشتم برم سراغ Xmega, بعدش FPGA و در نهایت ST. چون ملاک برای من داشتن نمونه کدهای بیشتره. اصلا دیتاشیت محصولات NXP رو با دیتاشیت قطعات ST مقایسه می کنی. از ST زده میشی. من به شما گفتم اگر میخوای تو بازار آینده ایران راحت جذب بشی برو سمت FPGA.
      ---------
      اینها نظر من نابغه بود، لطفا کسی گیر نده که چرا میگم NXP.
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

سلام،
        در این مورد قبلا زیاد بحث شده. هیچ کدوم برتری مطلق بر دیگری ندارن و اینکه چه میکروکنترلری برای شما مناسبه بستگی به مشخصات و امکانات مورد نیاز پروژه شما داره.
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
          سلام،
          در این مورد قبلا زیاد بحث شده. هیچ کدوم برتری مطلق بر دیگری ندارن و اینکه چه میکروکنترلری برای شما مناسبه بستگی به مشخصات و امکانات مورد نیاز پروژه شما داره.
          ممنون از پاسختون

یه شرکتی یکی از استادهامون زده . اوایل با lpc پروژه راه مینداختن. الان سوئیچ کردن روی st .
          خب تا کار بلد نباشی شرکتها جذب نمیکنن. الان این شرکت arm کار مسلط به st میخواد .

سوالم بیشتر از این بابت بود که روی کدوم میکرو تمرکز کنم ؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------

البته الان دیگه شروع کردم. به خاطر منابع خوب و امکاناتی که از lpc دارم با 1768 شروع کردم .

-----------------------------------------------------------------------------------------

به قول همون استاد : 4 تا رجیستر دیگه این قرتی بازیا رو نداره . همشو باید بلد باشید .
          اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
          کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

سلام
            من تازه میخوام کار با ARM را شروع کنم واسه همین رفتم دیتاشیت بعضی از میکروها رو خوندم.امکاناتی که LPC1788 داره فوق العادست و برای ساخت یه پروژه عالیه مثلا داشتن پورت بیشتر و RTC داخلی.
            ولی شنیدم که ST نویزپزیری کمتری داره واسه همین میگن صنعتیه که میتونه درست باشه چون توی کامپیوترها بیشتر از میکروی ST استفاده میشه.یه دستگاه تزریق پلاستیک دیدم که PLC اون با ST کار میکرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X