سلام
آقا من چند هفته ای میشه دارم روی ARM دارم تحقیق میکنم :rolleyes:
حالا یه سوال ساده برام پیش اومد....!
کسانی که با ARM کار کردن چون پایه هاش SMD هست یعنی خوابیده ای هست و قطعا توی برد بورد نمیره...!
کلا شماهایی که با ARM دارید کار میکنید :redface: چطوری آخه کار میکیند؟؟؟
خداوکیلی سخته!
با هدربورد کار میکیند....!
یه جا خوندم هدربورد خوب پروگرم نمیکنه....!
از اون طرفم قیمتش بالاست و اگه بخوام JLINK بخرم که دیباگر هم هست خیلی به صرفه تر برام در میاد...!
سوال اصلیم اینه که کلا چطوری کار میکنید...! منظورم اینه که بردبورد هم دارید یا کلا ARM جوره دیگه ای کار میکنه؟؟؟
اگه از لوازمی که باهاش کار میکیندف عکس هم بگیرید که چه بهتر...!
پیشاپیش از همه ممنونم.....
.....
راستی اگه کسی میتونه شماره اش رو بزاره تا من باهاش در تماس باشم خیلی خوب میشه...!
چون خیلی سوال دارم که توی سایت های ایرانی جوابش نیست و چون من زیاد ازشون سر در نمیارم وقتی سایتای خارجی رو میخونم زیاد نمیفهمم...!
:cry:
آقا من چند هفته ای میشه دارم روی ARM دارم تحقیق میکنم :rolleyes:
حالا یه سوال ساده برام پیش اومد....!
کسانی که با ARM کار کردن چون پایه هاش SMD هست یعنی خوابیده ای هست و قطعا توی برد بورد نمیره...!
کلا شماهایی که با ARM دارید کار میکنید :redface: چطوری آخه کار میکیند؟؟؟
خداوکیلی سخته!
با هدربورد کار میکیند....!
یه جا خوندم هدربورد خوب پروگرم نمیکنه....!
از اون طرفم قیمتش بالاست و اگه بخوام JLINK بخرم که دیباگر هم هست خیلی به صرفه تر برام در میاد...!
سوال اصلیم اینه که کلا چطوری کار میکنید...! منظورم اینه که بردبورد هم دارید یا کلا ARM جوره دیگه ای کار میکنه؟؟؟

اگه از لوازمی که باهاش کار میکیندف عکس هم بگیرید که چه بهتر...!
پیشاپیش از همه ممنونم.....

راستی اگه کسی میتونه شماره اش رو بزاره تا من باهاش در تماس باشم خیلی خوب میشه...!
چون خیلی سوال دارم که توی سایت های ایرانی جوابش نیست و چون من زیاد ازشون سر در نمیارم وقتی سایتای خارجی رو میخونم زیاد نمیفهمم...!
:cry:
دیدگاه