اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای شروع کار با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای شروع کار با ARM

نوشته اصلی توسط electron113
    بوت لودر روی هدر برد ها فقط برای برنامه های ساده ی ساده ی ساده بکار میاد .
    چرا؟
    اینجوری که هزینه ها میره بالا ، حتی اگه برد آموزشی 160 تومنی اکا رو بگیرم بازم همچین مشکلی هست؟؟
    بهترین راه و پایدار ترین راه و ارزان ترین راه پروگرام کردن برای 1768 همون فلش مجیک هست .
    فلش مجیک ساختنیه یا خریدنیه؟ لینکی شماتیک یا فروشگاه لطفا :smile:
    مخصوصا با پدیت نرم افزار ها مشکل شدید داره . بگذریم)))
    اگه ممکنه ازین نگذرید :biggrin: بیشتر توضیح میدید؟

دیدگاه

استفاده از هدر برد باعث میشه شما با اختلاف هزینه خیلی کم ARM رو شروع کنید.ابزارهای پروگرم کردن هم زیاده که شما بعدا و در حین اموزش بسته به نیازتون میتونید برید دنبالش و نیاز نیست با کلی دردسر ابزارهایی رو دور خودتون جمع کنید که شاید به این زودیها بهش نیاز پیدا نکنید.
      بردهای اموزشی فقط برای اموزش و راه افتادن هستند و بعد از یاد گرفتن و حتی نوشتن یه برنامه ساده خودتون علاقه مند به گسترش کار و طراحی هاتون میشید. حتی اگه خودتون هم هدربرد درست کنید با اطلاعات کمی که دارید مطمئنن نمیتونید یه هدربرد جامع و کامل بسازید و بعدا با بیشتر اشنا شدن با قابلیتهای میکرو مجبورید هدربرد جدیدتری طراحی کنید که بازم برمیگردید به شرایطی که الان هستید. بنظرم باید از یه جایی شروع کنید و چون اولین باره میخواهید با ARM کار کنید پیشنهاد من اینه که بهتره از هدربرد اماده شروع کنید تا در ابتدای کار با سخت افزار اموزشی اونم در حد یه چشمک زن وقتتون رو نگیرید و با کلی ازمون و خطا و شدن و نشدن ها خودتون رو خسته و دلسرد کنید.
      در ضمن هدربردLPC1768 رو بردش کانکتور استاندارد JTAG هم داره.

دیدگاه

بچه ها اینجا رو دیدیدن؟
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=117742.0

دیدگاه

الآن من رفتم دیدم oo: پسر خوب مگه ما سر گنج نشستیم؟!!! :biggrin:

کلاس و آموزش خوبه ولی من به شخصه اعتقاد دارم که تا وقتی برای یک علم یا هنر تلاش زیاد نکنی و چندین سال زمان صرف نکنی هیچی یاد نمیگیری ، در این زمینه من نظری نمیدم چون مبتدی هستم ولی برای برنامه نویسی هم مشابه اینارو دیدم که میگه بیاید مثلا 1 میلیون بدید تو 30 جلسه یه کاری میکنیم شما یه سیستم عامل بنویسی که ویندوز رو از میدون به در کنه :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
            میگه بیاید مثلا 1 میلیون بدید تو 30 جلسه یه کاری میکنیم شما یه سیستم عامل بنویسی که ویندوز رو از میدون به در کنه :biggrin:
            30 جلسه یاد میدن ولی کیه که بتونه یاد بگیره
            نوشته اصلی توسط myjtag
            بچه ها اینجا رو دیدیدن؟
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=117742.0
            اتفاقا تو ارسال بعدی همون تاپیک اقای "mohammad daraie" جواب خوبی داده.
            ضمنا دوست عزیزمون "AVR-MEGA8" برنامه نویسی و AVR کامل بلده دیگه چرا بره کلاس . کلاس برای کسی هست که میخواد از صفر شروع کنه. ضمنا کلاس ادمو تنبل و وابسته میکنه و قدرت فکر کردن و سروکله زدن با میکروکنترلر رو از ادم میگیره >>>کلاس اموزشی یه جورایی مثل کدویزارده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
              ضمنا دوست عزیزمون "AVR-MEGA8" برنامه نویسی و AVR کامل بلده دیگه چرا بره کلاس . کلاس برای کسی هست که میخواد از صفر شروع کنه.
              برنامه نویسی که چند ساله هم c/c++ کار کردم و هم زبان های وب.
              ولی خب avr رو کامل بلد بودن چیز کمی نیست! ما آخر ادعامون شاگردی اساتید این علمه
              یه ویدیو دیدم طرف با تعداد زیادی میکرو avr سیستم عامل dos رو اجرا کرده بود و خروجی رو روی مانیتور CRT نشون میداد oo: یه بنده خدای دیگه ای با مگا168 بازی ماریو را روی اجرا میکرد و خروجیش روی تلویزیون نشون داده میشد
              برنامه نویسا یه کارایی میکنن ، آدم شاخ در میاره :biggrin:
              هرچی آدم علم رو یادمیگیره میبینه باز اول راهه :smile:
              -------------------------------------------------------
              کلا کسی که اصول برنامه نویسی بلد باشه یادگیری میکروکنترلر براش سخت نیست ، من یه سری ویدیو و یک کتاب تهیه کردم و برای پروگرمر هم USBasp خودم ساختم :biggrin: و با جدیت شروع کردم به یادگیری ، که انشاءا... یادگیری من ادامه خواهد داشت.
              مهارت برنامه نویسی هم یک روزه به دست نمیاد و مهارت چیزی غیر از کلمات کلیدی و توابع زبان های برنامه نویسی است. خیلی ها هستن کلمات زبان سی رو بلدن به خصوص بین دانشجوها متاسفانه مورد زیاده ولی بگی یه برنامه بنویس که از یک تا صد رو چاپ کنه میمونن :biggrin: (اشتباه زدم شکلک رو!! خنده نداشت گریه داشت :cry2
              دوستان فقط خواهشا برای AVR با زبان C برنامه بنویسن ، که صلاح ایشان درآن است :biggrin:

دیدگاه

سلام :smile:

متاسفانه برنامه هایی که با بوت لودر کار می کنند تعدادشون اندکه . یعنی شما بلافاصله از زمانی که خواستی با وقفه ها کار کنی به اولین مشکلاتت برخورد می کنی در حالیکه نمی دونی مشکل از بوت لودر هست .
                بنابراین بوت لودر یو اس بی فقط برای کارای ساده هستش.
                البته خوبه و احترامش سرجاشه :agree:

فلش مجیک یه نرم افزار ساده هستش که توی اینترنت دانلود میشه .( سریع پیداش می کنید )
                بعدش بایستی آرم 1768 رو از طریق ارتباط سریال به کامپیوتر متصل کنید.
                اگه سیستمتون COM PORT داره که با یه مبدل سطح ولتاژ مثل mux232 و اگه که نداره از طریق یه مبدل USB به سریال (TTL) سیستم رو به کانال صفرم سریال میکرو وصل کنید .
                سپس پایه P2.10 را صفر کنید .
                میکرو را ریست کنید .(پایه ریست را صفر و سپس یک کنید )
                پایه P2.10 را یک کنید .

حالا از طریق نرم افزار فلش مجیک میکرو را شناسایی و پروگرام کنید .
                خوبیش اینه که اگه یه بار راهش انداختید دیگه هیچ موقع خرابی و اذیت نداره

اما بحث جالب J link
                من چند تا پروگرامر جلینک دارم.(مال همینجا)
                هیچکدوما پدیت نکردم . ولی به گفته ی خود پشتیبانی فنی همین سایت بعد از یه مدتی فریمور می پرونن ( طبیعیه که فکر کنید غیر منطقیه)
                علتش اینه که همه ی پروگرامر ها ( 90 درصد به بالا) Clone هستند . یعنی اصلی نیستند .
                بعد از یه مدت که نرم افزارتون پدیت میشه می فهمه و اونو می سوزونه.
                من تا الان سه بار *2 پروگرامر هامو برای خدمات پس از فروش فرستادم .. :sad: :sad:
                نمیگم بده
                خوبه
                چون قابلیت دیباگ هم داره.
                ولی نباید آخرین ورژن های نرم افزار ها را دانلود و استفاده کنید و پدیت نکنید ( البته من پدیتش نکردم . خود نرم افزار جی لینک پدیتش کرد )

امیدوارم موفق و موید باشید .

دیدگاه

اگر مشکل از پدیت کردن نرم افزاره ، میشه با فایروال آنتی ویروس یا اگه آنتی ویروس ندارید همین فایروال ویندوز دسترسی برنامه های خاصی رو به اینترنت قطع کرد.
                  شما تو گوگل یه سرچ بزنید کلی مطلب پیدا میشه.
                  --------------------------------------------------------------------
                  باتشکر از همه دوستان ، وقتی قطعا توصیه هاتون کارگشاست @};-

دیدگاه

تشکر از راهنماییتون :smile:
                    البته مشکل صرف پدیت کردن نرم افزار نیست . :surprised: (چون این نرم افزار ها اتوماتیک پدیت نمیشن (حداقل برای منکه خودشون پدیت نشدند))
                    مهم پدیت سخت افزاره !!!! ( که باعث میشه سیستم دیگه پروگرامر را نشناسه و خطای USB NOT Recognize بده !)
                    یعنی شما اگه با جی لینک قدیمی کار کنید و نرم افزارتون هم قدیمی باشه ( مثلا یک سال پیش) مشکلی ندارید .
                    ولی الان اگه پروگرامرتون را به یه سیستم دیگه که ورژن جی لینکش جدیده متصل کنید براتون مشکل پیش میاد .
                    (خود جی لینک سخت افزار را پدیت و شناسایی می کنه و اونو خرابش می کنه )
                    من سر همین قضیه کلی به مشکل خوردم !!

البته اگه کسی بتونه جی لینک اصلی بخره ( که فکر نکنم تو بازار به راحتی پیدا بشه چون بقیه مارک ها و چینی هاش هم Clone هستند) خیلی عالیه و مشکلی نخواهد داشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X