اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل کوچولو توی Keil

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل کوچولو توی Keil

سلام دوستان
    موقعی که یه برنامه مینویسیم اگه یه کلمه از لحاظ املایی و دستوری اشتباه باشه، کامپایلر یه زیگزاگ قرمز زیر اون سطر یا کلمه میکشه که میگه اشتباه نوشتی برادر حواست باشه
    توی آفیس و برنامه های دیگه هم به همین شکله

حالا موقعی که اون کلمه درست نوشته بشه اون زیگزاگ از بین میره مشکل من این که حتی اگه اون سطر یا کلمه رو اصلاح کنم و برنامه درست کامپایل بشه و حتی ارور یا وارنینگی هم نده ، اون زیگزاگ مثل این :eek: زل میزنه به چشم هام و از بین نمیره
    مثلا اینجوری :

با اینکه همه چی درسته ولی هنوز زیگزاگه نرفته

کیل رو حذف و نصب کردم حتی پروگرم دیتا و رجیستری رو هم پاک کردم نشد که نشد
    توی یه سیستم دیگه هم همینجوریه

بد جور رفته روی مخم چیکار کنم که از بین بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : یه مشکل کوچولو توی Keil

اگه یه پروژه بدون تغییر رو کامپایل کنید دیگه وارنینگ ها رو نشونتون نمیده و این دلیل نمیشه وارنینگی وجود نداشته باشه

اول کنار خط هایی که این مشکل رو دارن یک علامت تعجب هم میفته (سمت چپ) که اگه موس رو روش نگه دارید دلیلش رو بهتون میگه
    و یکی از مواردی که واسه فانکشن ها وارنینگ زیر به وجود میاد اینه شما فانکشن رو توی یه فایل c دیگه توشتید اما واسه main تعریفش نکردید
    هر فایل c باید یک فایل h. داشته باشه که تمامی فانکشن هاش توی h. تعریف شده باشن و توی فایل main.c اینکلود بشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza roozitalab
      اگه یه پروژه بدون تغییر رو کامپایل کنید دیگه وارنینگ ها رو نشونتون نمیده و این دلیل نمیشه وارنینگی وجود نداشته باشه

اول کنار خط هایی که این مشکل رو دارن یک علامت تعجب هم میفته (سمت چپ) که اگه موس رو روش نگه دارید دلیلش رو بهتون میگه
      و یکی از مواردی که واسه فانکشن ها وارنینگ زیر به وجود میاد اینه شما فانکشن رو توی یه فایل c دیگه توشتید اما واسه main تعریفش نکردید
      هر فایل c باید یک فایل h. داشته باشه که تمامی فانکشن هاش توی h. تعریف شده باشن و توی فایل main.c اینکلود بشن
      فک کنم منظورم رو درست بیان نکردم
      ببینید مثلا من میام بجای کلمه for مینویسم far . بلافاصله زیر far زیگزاگ قرمز بوجود میاد . حالا اگه من بیام و far رو اصلاح کنم و بنویسم for ، با اینکه غلط املایی تصحیح شده ولی همچنان زیگزاگ قرمز زیر for مونده و پاک نمیشه

این مشکل روی لپ تاپ خودم و رفیقم هست ولی روی سیستم مغازه همچین مشکلی ندارم

دیدگاه

سلام
        منم یه همچین مشکلی داشتم. بعد از اینکه غلط املایی رو تصحیح میکردم هنوز اون خط قرمزا بود ولی درست کامپایل میشد.
        آخر به نتیجه رسیدم که ایراده.
        شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
          سلام
          منم یه همچین مشکلی داشتم. بعد از اینکه غلط املایی رو تصحیح میکردم هنوز اون خط قرمزا بود ولی درست کامپایل میشد.
          آخر به نتیجه رسیدم که ایراده.
          خب اگه ایراده از خوده کیل هست پس باید روی همه سیستم ها همینجور باشه که اینجوری نیست

اصلا باید یه راه حلی باشه من کل کانفیگ کیل رو زیر رو کردم ولی نتونستم درستش کنم

هم روی اعصاب آدم راه میره و هم نمیذاره آدم بفهمه چی درسته چی غلط

دیدگاه

من بعد از اینکه به این مشکل خوردم تمام متن رو توی یه فایل مشابه کپی کردم و فایل اولی رو پاک کردم درست شد!

دیدگاه

من بعد از اینکه به این مشکل خوردم تمام متن رو توی یه فایل مشابه کپی کردم و فایل اولی رو پاک کردم درست شد!
              منم اگه یه بار برنامه رو باز رو بسته کنم زیگزاگ ها میرن ولی نمیشه که هرسری این کار رو تکرار کرد هر سری باید یه دقیقه علاف بشیم

دیدگاه

منظورم اینه که ایراد داره. حالا نمیدونم توی سیستم دیگه شما چه اتفاقی میوفته که درست کار میکنه.
                شما تنظیمات دو تا سیستم رو مثل هم قرار دادی؟

دیدگاه

منظورم اینه که ایراد داره. حالا نمیدونم توی سیستم دیگه شما چه اتفاقی میوفته که درست کار میکنه.
                  شما تنظیمات دو تا سیستم رو مثل هم قرار دادی؟
                  اصلا کاری به تنظیمات ندارم همون پیش فرض موقع نصب هست

دیدگاه

البته گمونم وقتی اینطوری شد
                    اگر پاک کنید فایلهای کامپایل شده رو و از اول کل پروژه را کامپایل کنید درست بشه
                    بعضی وقتها بعد از پاک کردن فایلهای کامپایل شده بایستی او فایل مربوطه رو اگر رو صفحه هست ببندید و بعد کامپایل کنید از اول
                    منظورم بستن تو خود کیل هست
                    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
                      البته گمونم وقتی اینطوری شد
                      اگر پاک کنید فایلهای کامپایل شده رو و از اول کل پروژه را کامپایل کنید درست بشه
                      بعضی وقتها بعد از پاک کردن فایلهای کامپایل شده بایستی او فایل مربوطه رو اگر رو صفحه هست ببندید و بعد کامپایل کنید از اول
                      منظورم بستن تو خود کیل هست
                      اصلا خیلی مسخرس
                      چیزی که الان متوجه شدم این که بعضی وقت ها اینجوری میشه مثلا یه برنامه مینویسی و همون موقع این مشکل بوجود میاد حالا همون برنامه رو دو روز بعد ویرایش میکنی و میبینی اصلا مشکلی نیست
                      یا مثلا همین دوساعت پیش داشتم همزمان روی چند تا پروژه که همزمان باز بودن ویراش انجام میدادم که روی یکی از برنامه ها همچین اتفاقی میافتاد ولی روی دوتا پروژه ای که همزمان باز بودن اصلا وجود نداشت

مشکل رو با یکی از دوستان که لایسنس اصلی داره مطرح کردم ، ظاهرا برای ایشون هم همین منوال بود

در کل از توجه دوستان به تاپیک ممنونم مثل اینکه مشکل از خود سورس کیل هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X