سلام
من دنبال یک ماژول ارزون قیمت هستم که دوتا ADC با سمپل ریت حداقل 20 کیلو داشته باشه برای ورود سیگنال صوتی و یک خروجی DAC برای خروج صوت حاصل از پردازش ، کیفیت در همین حدی که گفتم مطرحه و واضحه که برای کار های فای نمی خام کارایی که قراره روی صوت انجام بشه تفاضل دوتا سیگنال با یه ضریب قابل تنظیم (شد سه تا ADC که
oo: پیچ تنظیمش منظورمه :mrgreen: ) یک فیلترینگ شاید یه خورده پیچیده و شاید هم تقویت یه سری فرکانس ها همه و همه به صورت ریل تایم !!! در واقع دلم نمی خاد برم سراغ DSP و فکر هم نکنم نیاز باشه چون واقعا کیفیت صوت حاصل برام مهم نیست ، فقط قراره یک صدای خاص رو از دل بقیه صداها بکشم بیرون !
خلاصه اصلا داریم همچین چیزی ؟(ADC و DAC تو یه میکرو ، ارزون هم باشه تازه ؟) و اصلا می شه ؟؟ (پردازش هایی که گفتم به صورت ریل تایم)
تازه اینم نگفتم که از آرم هیچی نمی دونم
ولی خب احتیاج مادر یادگیریه و مجبورم که یاد بگیرمش و می تونم با توجه به پایه ی برنامه نویسی قوی ای که دارم، فقط باید ماژولی که می خام رو گیر بیارم .
با تشکر از جواباتون :biggrin:
من دنبال یک ماژول ارزون قیمت هستم که دوتا ADC با سمپل ریت حداقل 20 کیلو داشته باشه برای ورود سیگنال صوتی و یک خروجی DAC برای خروج صوت حاصل از پردازش ، کیفیت در همین حدی که گفتم مطرحه و واضحه که برای کار های فای نمی خام کارایی که قراره روی صوت انجام بشه تفاضل دوتا سیگنال با یه ضریب قابل تنظیم (شد سه تا ADC که

خلاصه اصلا داریم همچین چیزی ؟(ADC و DAC تو یه میکرو ، ارزون هم باشه تازه ؟) و اصلا می شه ؟؟ (پردازش هایی که گفتم به صورت ریل تایم)
تازه اینم نگفتم که از آرم هیچی نمی دونم

با تشکر از جواباتون :biggrin:
دیدگاه