اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد یک میکرو در کنار fpga

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد یک میکرو در کنار fpga

سلام
    من برای کارم که به نوعی تولید و کپچر کردن یک سیگنال و مقداری پردازش روی آن می باشد آن را روی هسته FPGA اجرا می کنم. اما برای نمایش و محاسبه برخی پارامترها از دیتاهای آنالیز شده توسط FPGA و ارسال به کامپیوتر نیاز به یک میکرو دارم. حجم داده های ذخیره شده توسط FPGA مقدار 2x14x65MHz x20sec یا به عبارتی 4.23GB می باشد. کارم تحقیقاتی است و کدهایم روی متلب نوشتم. آیا میشه این حجم داده به کامپیوتر بفرستم و در متلب ببینم یا متلب هنگ میکند؟ یک چیزی برای دیدن خروجی میخوام که بتونم خروجی در پایان نامه بندازم و کمی روی آن تحلیل و تجزیه کنم.
    چه میکرویی پیشنهاد می کنید؟ که منابع آموزشی مناسبی هم داشته باشد.

با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط masoodhashemy; ۰۷:۲۵ ۱۳۹۵/۰۵/۱۲.

پاسخ : پیشنهاد یک میکرو در کنار fpga

سلام
    یک سری هست تو FPGA که علاوه بر یه هسته از FPGA یه ARM تئش داره دقیق یادم نیست فکر کنم ZYNEX یا چیزی شبیه این بود
    از اون سری بخرید وکارتون رو باهاش انجام بدید
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadrezaa نمایش پست ها
      سلام
      یک سری هست تو FPGA که علاوه بر یه هسته از FPGA یه ARM تئش داره دقیق یادم نیست فکر کنم ZYNEX یا چیزی شبیه این بود
      از اون سری بخرید وکارتون رو باهاش انجام بدید
      اتفاقا ZynQ مدنظرم بود مشکلی هم با قیمتش ندارم اما می دونید برای کار کردن با اون... ظاهرا مشکلاتی وجود دارد که به تعداد انگشتان آدم با تجربه ممکنه پیدا نشه!

دیدگاه

سلام متلب با این حجم دیتا هنگ میکنه، شما میتونین از کارتهای FPGA که به صورت PCIe نصب میشن استفاده کنین، اگر هم بتونین در خود FPGA داده ها رو پردازش کنین خیلی بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadne نمایش پست ها
          سلام متلب با این حجم دیتا هنگ میکنه، شما میتونین از کارتهای FPGA که به صورت PCIe نصب میشن استفاده کنین، اگر هم بتونین در خود FPGA داده ها رو پردازش کنین خیلی بهتره.
          محمد می دونی استارتر تاپیک همین دوستمون هستش که اینجا با هم دیگه بهش مشاوره دادیم:

متاسفانه هنوز انگار سرگردانه.

دیدگاه

امیدوارم اینبار دیگه بتونن کار رو هرچه زودتر به صورت عملی پیاده کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن. من خودم علاقه بسیار زیادی به بردهای DAQ دارم و یه برد هم با استفاده از SPARTAN6 و تعدادی SDRAM دارم میزنم شماتیک رو کشیدم اگر یه مقدار فرصت کنم PCB هم تموم میکنم تا باهاش یه تستی بزنم، کلی رم DDR3 پیدا کردم میخام ازشون استفاده های بهینه کنم .

دیدگاه

من که گفتم ZynQ انتخاب کردم ولی مجتمع فنی تهران هم رفتم گفتن آقا می دونی چقدر کار داره؟ آقای دکتر صدری گفت Zynq انتخاب خوبیه! ولی تجربه آقای دکتر صدری کجا و من کجا! منم گفتم بیام رو FPGA کار کنم و نتیجه رو بدم کامپیوتر... فعلا استارت کلاس FPGA رو زدم و چند تا برد هفته دیگه از چین میگیرم... فعلا فهمیدم که باید برنامه رو بنویسم و ریسورسهای مورد نیاز به دستم بیاد تا چیپ مورد نظر انتخاب بشه...اما برای نمایش چیگار کنم؟ صرفا یک نمایش ساده بدرد نمی خوره باید بتونم کمی روی نتیجه کار کنم...
              یکی بهم گفت با LPC1768 یا برد Raspbery نمایش بده...
              تا اینجا یک چیز دیگه هم فهمیدم! که آدمای با تجربه در این زمینه بسیار کم هستند! یک بدبختی دیگه هم هست! بنده بردهای Altera رو انتخاب کردم که بردهای جانبی بسیار خوبی دارند ولی کجای ایران Altera آموزش میدن؟ بعد یکی میگه vhdl میگم. یکی میگه verilog میگم.... در هر صورت من دیگه خودم دارم جمعش می کنم و نتیجه رو در جایی منتشر می کنم...
              جدیدترین ویرایش توسط masoodhashemy; ۲۲:۳۹ ۱۳۹۵/۰۵/۱۲.

دیدگاه

مهندس چرا ALTERA ؟ من هر چی برد سرعت بالا دیدم با زایلکس بوده، یکی از دوستان بردی طراحی کرده بود با FPGA ها ویرتکس 4 و به صورت PCIe روی MAINBOARD کامپیوتر نصب میشد، در ثانیه از 8 کانال انالوگ با رزولیشن 16 بیتی، یک گیگا نمونه برمیداشت، میگف نهایت سرعتی که میشه داده از کارت به کامپیوتر انتقال بدم 12 گیگابایت بر ثانیه هست، روی برد نزدیک 2 سال وقت گذاشت هزینه طراحی و ساختشم حدود 20 میلیون پاش افتاد.چندین شرکت هم در داخل وجود دارن که این بردها رو خودشون میسازنو میفروشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadne نمایش پست ها
                  مهندس چرا ALTERA ؟ من هر چی برد سرعت بالا دیدم با زایلکس بوده، یکی از دوستان بردی طراحی کرده بود با FPGA ها ویرتکس 4 و به صورت PCIe روی MAINBOARD کامپیوتر نصب میشد، در ثانیه از 8 کانال انالوگ با رزولیشن 16 بیتی، یک گیگا نمونه برمیداشت، میگف نهایت سرعتی که میشه داده از کارت به کامپیوتر انتقال بدم 12 گیگابایت بر ثانیه هست، روی برد نزدیک 2 سال وقت گذاشت هزینه طراحی و ساختشم حدود 20 میلیون پاش افتاد.چندین شرکت هم در داخل وجود دارن که این بردها رو خودشون میسازنو میفروشن.
                  عجب... کار روی pcie اونم با fpga واقعا هزینه بردار و سخت است... حرف شما ایده خوبی داشت! وقتی دوست شما با اون سرعت سمپل کرده و در کامپیوتر سیو کرده یعنی میشه اونا حجم دیتا رو روی کامپیوتر بصورت گراف و... دید... اگر حدسم درست باشه
                  احتمالا برای کار من بهتره نتایج تحلیل شده توسط fpga روی یک حافظه چند گیگی ذخیره بشه و بعد بصورت افلاین در کامپیوتر از اون استفاده کنم... مثلا برای رسم گراف و چند تا پیک و اینا...
                  البته کار من یک کانال هست و سرعت سمپلینک 65MSPS
                  میشه از اون طرف یک ایمیل به من بدید؟
                  اخیرا شرکت ft چیپ های usb سری ft60x برای usb3 زده... برای انتقال 200MB/S آیا گزینه مناسبیه؟
                  واللا خود Zynq باسش با میکرو 6Gbps هست اگر دستام نمیلرزید بهترین انتخابه تقریبا...
                  Sent from my C6602 using Tapatalk
                  جدیدترین ویرایش توسط masoodhashemy; ۰۸:۳۹ ۱۳۹۵/۰۵/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X