بسم الله الرحمن الرحیم
تو یکی از انجمن ها که لینکش رو در ادامه خواهم گذاشت یه بحثی رو دقیقا با همین عنوان چند روز پیش شروع کردم . یه عزیزی تو همون انجمن بهم پیام دادن که اینجا سوالم رو مطرح کنم . البته سه هفته دیگه عید و همه سرها شلوغ ، این حقیر هم تافته جدا بافته نیستم . برا همین دیگه همون یک جا سوالم رو گذاشتم حالا بخاطر این دوست عزیز که به بند لطف داشتند اینجا هم این سوال رو مطرح میکنم انشاالله که به جواب یرسه
قبل از هر چیز لیک انجمن مورد بحث به قرار زیر است
به امید اینکه اساتید همکاری لازم را بنمایند و ساز نمیشه و نمیتونی را کوک نکنند.
بریم سر اصل مطلب
همون طور که از عنوان مطلب پیداست یه دوربین 8 مگاپیکسل مال گوشی nokia c6-01 هست با 14 پایه
که خود گوشی از کار افتاده .حالا بنده میخوام این دوربین رو با یه میکرویی که هنوز نمیدونم چه مدلی رو انتخاب کنم میخوام راه بندازم ازش خروجی بگیرم که برای کم کردن هزینه میخوام دیتا ها از طریق usb به لبتاب ارسال کنم و از آنجا و از طریق C شارپ داده ها رو به تصویر تبدیل کنم.
پین 1 -----------------gnd1
پین 2 ----------------sda
پین 3 -----------------D+
پین 4 ---------------scl
پین 5 -----------------D-
پین 6 ---------------- camclk یا extclk
پین 7 ----------------vddi
پین 8 ----------------gnd2
پین 9 -----------------strobe
پین 10 ----------------vdd
پین 11 ----------------clk
پین12 ------------------- cam vctrl
پین 13 --------------------- clk
پین 14 -------------------- gnd3
ترتیب پایه ها درست نیست و کلا چون دیتا شیت نداریم این پایه ها هم تقریبی هست و شاید 180 درجه با این اسم ها فرق داشته باشه اما طبق آنچه که این حقیر از نت و به زبان انگلیسی پیدا کردم ( با این زبان دست و پا شکسته ) پایه ها تقزیبا همینه.
یه کمی عجله دارم بخاطر همین زیاد نمیتونم توضیح بدم . انشاالله دوستا همکاری کنن تا ببینیم چی میشه. با تشکر
تو یکی از انجمن ها که لینکش رو در ادامه خواهم گذاشت یه بحثی رو دقیقا با همین عنوان چند روز پیش شروع کردم . یه عزیزی تو همون انجمن بهم پیام دادن که اینجا سوالم رو مطرح کنم . البته سه هفته دیگه عید و همه سرها شلوغ ، این حقیر هم تافته جدا بافته نیستم . برا همین دیگه همون یک جا سوالم رو گذاشتم حالا بخاطر این دوست عزیز که به بند لطف داشتند اینجا هم این سوال رو مطرح میکنم انشاالله که به جواب یرسه
قبل از هر چیز لیک انجمن مورد بحث به قرار زیر است
به امید اینکه اساتید همکاری لازم را بنمایند و ساز نمیشه و نمیتونی را کوک نکنند.
بریم سر اصل مطلب
همون طور که از عنوان مطلب پیداست یه دوربین 8 مگاپیکسل مال گوشی nokia c6-01 هست با 14 پایه
که خود گوشی از کار افتاده .حالا بنده میخوام این دوربین رو با یه میکرویی که هنوز نمیدونم چه مدلی رو انتخاب کنم میخوام راه بندازم ازش خروجی بگیرم که برای کم کردن هزینه میخوام دیتا ها از طریق usb به لبتاب ارسال کنم و از آنجا و از طریق C شارپ داده ها رو به تصویر تبدیل کنم.
پین 1 -----------------gnd1
پین 2 ----------------sda
پین 3 -----------------D+
پین 4 ---------------scl
پین 5 -----------------D-
پین 6 ---------------- camclk یا extclk
پین 7 ----------------vddi
پین 8 ----------------gnd2
پین 9 -----------------strobe
پین 10 ----------------vdd
پین 11 ----------------clk
پین12 ------------------- cam vctrl
پین 13 --------------------- clk
پین 14 -------------------- gnd3
ترتیب پایه ها درست نیست و کلا چون دیتا شیت نداریم این پایه ها هم تقریبی هست و شاید 180 درجه با این اسم ها فرق داشته باشه اما طبق آنچه که این حقیر از نت و به زبان انگلیسی پیدا کردم ( با این زبان دست و پا شکسته ) پایه ها تقزیبا همینه.
یه کمی عجله دارم بخاطر همین زیاد نمیتونم توضیح بدم . انشاالله دوستا همکاری کنن تا ببینیم چی میشه. با تشکر
دیدگاه