با سلام خدمت دوستان عزیز. من اخریش مجبور به یادگیری ARM هستم و نیاز به منابع مفید و واقعا عالی دارم که تجربه AVR تکرار نشه یادمه بعد از خواندن چند منبع فارسی متوجه بشم که وقتم رو تلف می کردم و الکی خودم رو گیج کردم چون واقعا اعلب نویسنگان فارسی زبان برای جیبشون کتاب مینویسند نه دلشون و نویسنده خوب کمه واقعا. به قول معروف داشتم توی کلوخا میدوییدم !! و یه نفر مثل استاد کی نژاد ویدوهایی دارند که از هر نظر از هر کتاب فارسی زبان بهتر هست و واقعا کاملا مطلب رو با دلسوزی هرچه تمام تر بیان کردند.
تمرکز اولیه من قطعا بر اموزش چند رسانه (فیلم و...) خواهد بود تا من رو به سطح اغازین یادگیری برسونه و بعد از اون به خوندن و یا بررسی کردن کتاب های فارسی و لاتین پرداخته بشه که کتاب بیخود نخونم. (اگه کتاب خوب هم میشناسید معرفی کنید چه فارسی چه لاتین ولی من واقعا بهترین کتاب رو می خوام) مثلا کتاب STM32 جدیدی رو در بازار دیدم و تورق کردم و قسمتی رو هم خوندم کالا مشخص هست که نویسنده از عمل پایین و علم کم برخوردار هست و اومده یه کتابی هم چاپ کرده که اصلا حق مطلب رو ادا نکرده...
تمرکز اولیه من قطعا بر اموزش چند رسانه (فیلم و...) خواهد بود تا من رو به سطح اغازین یادگیری برسونه و بعد از اون به خوندن و یا بررسی کردن کتاب های فارسی و لاتین پرداخته بشه که کتاب بیخود نخونم. (اگه کتاب خوب هم میشناسید معرفی کنید چه فارسی چه لاتین ولی من واقعا بهترین کتاب رو می خوام) مثلا کتاب STM32 جدیدی رو در بازار دیدم و تورق کردم و قسمتی رو هم خوندم کالا مشخص هست که نویسنده از عمل پایین و علم کم برخوردار هست و اومده یه کتابی هم چاپ کرده که اصلا حق مطلب رو ادا نکرده...
دیدگاه