اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال میکرو کنترلر به نرم افزارهایی از قبیل متلب و لب ویو؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال میکرو کنترلر به نرم افزارهایی از قبیل متلب و لب ویو؟؟؟

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
    سلام
    می خواستم ببینم چه طور می تونیم میکرو رو به نرم افزاهایی از قبیل متلب یا لب ویو متصل کرد
    آیا تنها روشن استفاده از یه مبدل سریال به کام هست یا مثلا
    usb خود میکروهایی مثل stm32
    خب این ها معمولا یه کام به ما میدن که می تونیم در نرم افزار مربوطه استفاده کنیم
    یعنی درایوری وجود نداره
    آیا با امکانات ما میشه درایور نوشت که میکرو به صورت دستگاهی توسط کامپیوتر شناخته بشه ؟؟
    خب با فرض این که نمی تونمی درایوری بنویسیم بهترین روش ارتباط با این جور نرم افزار ها چیه
    نا گفته نماند که قبلا با c شارپ برنامه ساده ای نوشتم و اطلاعات رو بین کامپیوتر و میکرو ردو بدل کردم
    یکی از مسائلی که در حالت کام پیش میاد سرعت پایینش هست
    سلام،
    این رو من به راهنمایی دوستان اضافه کنم، که شما توی ویژوال استدیو، همون ابتدای تعریف پروژه، میتونید بخش توسعه درایور رو انتخاب کنید! یادم نیست اسمش چی بود؟! SDK؟! MDK؟! یه همچین چیزی بود! و پشتیبانی مایکروسافت هم، داکیومنتهای کاملی در این زمینه داره! یعنی همونطوری که بخش C-sharp ویژال استدیو به شما این امکان رو میده که با چهار خط کد، یه برنامه ویژوال بسازی، اون بخش توسعه درایور هم بسیاری از پیچیدگیهای سخت افزاری رو هندل کرده و نهایتا یه سری بافر و DLL و ابزار در اختیار شما قرار میده تا بتونی به راحتی بین برنامه سطح بالا و سخت افزار ارتباط برقرار کنی!!
    البته با این وجود نیز، کار دشوار و اختصاصی هست!!
    ...
    و همینطور کلاسهای USB به CDC و HID و MASS و همینها خلاصه نمیشن و کلی کلاس کاربردی دیگه و با سرعت های بالا داره، مثل کلاسهای مالتی مدیا و مودم و استریمها!!
    البته نوع میکرو و نسل و سرعتی که پشتیبانی میکنه هم مهمه، به هر حال من هم مثل سایر دوستان توصیه میکنم که از همون کلاس CDC و پورت سریال مجازی شروع کنید!
    ...
    راستی خود ویندوز یه درایور پیشفرض برای دستگاههای USB ناشناس داره! وبرای کار کردن با اون هم لایبرری USB.lib رو توسعه داده که توش توابع متنوع و کاملی داره!! از پاور منیجمنت گرفته تا انتقال دیتا و سیف ریموو و ...!
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام
      از تمامی دوستان تشکر می کنم که وقت گذاشتید
      یعنی اگر ما دو میکرو با یه شماره را در کلاس cdc فعال کنیم و هم زمان به کامپیوتر متصل کنیم تا این جا وظیفه کامپیوتر است که این دو را متمایز ببینید
      که کاملا هم این حرف درست است
      حالا از این جا به بعد که فرضا یکی شماره 8 شد و دیگری 9 نرم افزار چه طور بین این دو تفکیک می کنه
      یعنی فرض کنیم اگر دوتا jlink به کامپیوتر متصل شده نرم افزاری که می خواد میکرو را پروگرم کنه از کدوم یکی استفاده می کنه ؟؟؟
      آیا این حالت باید به صورت پیش فرض در برنامه نویسی اون نرم افزار اتفاق بیفته و پیش بینی چنین مسئله ای بشه ؟ درسته ؟؟
      یعنی مثلا لیستی از پروگرمر ها رو ارائه بده و از کاربر بخواد که بینشون انتخاب کنه
      پروگرم کنه
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
        آیا این حالت باید به صورت پیش فرض در برنامه نویسی اون نرم افزار اتفاق بیفته و پیش بینی چنین مسئله ای بشه ؟ درسته ؟؟
        یعنی مثلا لیستی از پروگرمر ها رو ارائه بده و از کاربر بخواد که بینشون انتخاب کنه
        پروگرم کنه
        سلام، بله درسته.

دیدگاه

با سلام
          هر محصول مبتنی بر usb از هر تولید کننده یه کد 16 بیتی بنام vid داره که وندور آیدی یا کد تولید کننده ش هست و یه کد 16 بیتی دیگه بنام pid که پروداکت آیدی و کد خود محصول هست.
          این کدها از طرف سایت جهانی usb.org برای تولید کننده ها و محصولاتشون اختصاص داده و ثبت میشه. شناسایی یه محصول متصل به سیستم با استفاده از این کدها انجام میشه.
          اما سازندگانی که تولید عمومی ندارن معمولا از کدهای دلخواه یا پیش فرض استفاده میکنن و مشکلی هم نداره. بعد از این داستان ارتباط و شناسایی اولیه سخت افزار حالا درایور مربوطه باید نصب و فعال بشه تا کاربری محصول شناسایی و قابل استفاده بشه.
          البته خوشبختانه چوت ارتباط usb اتصال شبکه ای رو ساپورت نمیکنه عملا هر محصول باید به یه هاست وصل بشه و بنا بر این اتصال محصولات مشابه با vid و pid های یکسان به یه سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه. چون هر هاب و هر پورت هم در سیستم خودشون دارای شماره ی اختصاصی هستن. توی ویژوال استودیو روشهای مختلفی برای ارتباط هست. البته با استفاده از dll ها و نه بطور مستقیم. درایورهای مختلف روشهای عملکردی متفاوتی دارن. در ساده ترین حالت شما با یه دیوایسی که pid و vid ش رو میدونید ارتباط برقرار میکنید یا اینکه دیوایسهای متصل به سیستم رو تو یه لیست شناسایی میکنین و دیوایس مورد نظرتون رو از اون لیست انتخاب و دیتا رد و بدل میکنین.
          ارتباط سخت افزار جدید به متلب رو نمیدونم چطور باید بهش شناسوند. اتفاقا خودمم دوست دارم یه سیستم دیتا اکوزیشن رو بهش مرتبط کنم. ولی نمیدونم چطور باید براش تعریف کرد.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
            با سلام
            ارتباط سخت افزار جدید به متلب رو نمیدونم چطور باید بهش شناسوند. اتفاقا خودمم دوست دارم یه سیستم دیتا اکوزیشن رو بهش مرتبط کنم. ولی نمیدونم چطور باید براش تعریف کرد.
            سلام
            در صورت به نتیجه رسیدن ما را هم در جریان بگذارید
            ممنون
            جواب های دوستان هم بسیار مفید بود
            در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

در مورد لب ویو این نکته رو اضافه کنم که خودش ویزارد تولید درایور داره. با چنتا کلیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                در مورد لب ویو این نکته رو اضافه کنم که خودش ویزارد تولید درایور داره. با چنتا کلیک
                چه جالب
                تا حالا این کار رو انجام دادید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
                  و همینطور کلاسهای USB به CDC و HID و MASS و همینها خلاصه نمیشن و کلی کلاس کاربردی دیگه و با سرعت های بالا داره، مثل کلاسهای مالتی مدیا و مودم و استریمها!!
                  کلا 4 نوع مد انتقال داده وجود داره - اول مد کنترل هستش - میمونه 3 تای دیگه فک کنم - بین اینا یکیشون پکیج HANDSHAKE نداره اونم Isochronous هستش که اونم برا مواردی همچون پخش صدا و فیلم ( همونطور که فرمودین ) بکار میره و برا کاربرای دیگه منطقی نیست استفاده ازش - خطایی رخ بده - متوجه نمیشیم و امکان تصحیحش نی ( من باشم از همون کلاس CDC استفاده میکنم برای اینکار )
                  آموزش UART برا بحث لبویو هم تو نت هستش - خودم یه مطلبکی براش نوشته بودم تا جایی که یادمه ( هر چند که حالم از لبویو بهم میخوره - کدزنی گرافیکی!! )
                  اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
                  1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
                  2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X