اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل بعد از آپدیت jlink

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل بعد از آپدیت jlink

سلام. من جی لینک رو چند سال پیش خریدم و تا به حال استفاده نکردم. دیروز بر اساس آموزشی که در صفحه خرید هست آخرین ورژن برنامه رو دانلود کردم و همونطور که در صفحه خرید نوشته برنامه رو اجرا کردم و جی لینک رو متصل کردم و بعد از زدن connect برنامه درخواست آپدیت داد و من هم اوکی کردم. وسط آپدیت ارور داد و الان دیگه برنامه به جی لینک متصل نمیشه. بعد از اتصال جی لینک به کامپیوتر هر دوی ال ای دی ها به صورت نرمال روشن میشن و در دیوایس منیجر هم jlink شناسایی میشه. اما وقتی برنامه jlink رو اجرا میکنم این پیغامرو میده:
    [IMG][/IMG]

پاسخ : مشکل بعد از آپدیت jlink

دیدگاه

سلام
      بهتون پیشنهاد میکنم دوباره فریم ور رو بریزید و از نرم افزار j-flash ورژن پایین تر استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dostajn نمایش پست ها
        سلام
        بهتون پیشنهاد میکنم دوباره فریم ور رو بریزید و از نرم افزار j-flash ورژن پایین تر استفاده کنید.
        https://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%D8...jlink-v80.html
        سلام
        چجوری دوباره فریم ور رو بریزم وقتی نرم افزار جی فلش به جی لینک متصل نمیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wsesew نمایش پست ها
          سلام
          چجوری دوباره فریم ور رو بریزم وقتی نرم افزار جی فلش به جی لینک متصل نمیشه؟
          سلام خوب ، با آموزش تعویض فریمور پروگرامر و دیباگر J-Link در خدمتتون هستم ، این فریمور جدید قابلیت پدیت تا جدیدترین نسخه نرم افزار Segger رو دارد ، تست شده و بدون مشکل برای پدیت به چندتا چیز نیاز دارید ، اول تعویض فریمور که باید به میکروی داخل پروگرامر J-Link دسترسی پیدا کنید که میکرو AT91SAM7S64 هست ، که بتونید فریمورش رو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X