اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی I2S و DAC میکروکنترلر stm32f

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی I2S و DAC میکروکنترلر stm32f

سلام روز همگی بخیر.
    دوستان من با استفاده از ESP32 محصول شرکت espressif , فایل صوتی با فرمت mp3 رو از طریق یلوتوث دریافت یا از روی microSD خوندم! و از طریق رابط I2S به مبدل دیجیتال به آنالوگ pcm5102 فرستادم و خروجی خوبی دریافت کردم. ولی متاسفانه دیروز حواسم به ولتاژ منبع تغذیه نبود و ماژول pcm5102 سوخت متاسفانه. الان رفتم میبینم قیمتش آنچنان رفته بالا ک حقیقتا توان خرید این ماژول رو ندارم.
    الان میخواستم ببینم از میکروکنترلرهای stm32 میشه بجای این ماژول استفاده کنم؟ و اینکه اگر امکان پذیر هس چطور باید انجامش بدم؟
    لطفا دوستانی که تجربه ای دارن, کمکم کنن.
    ممنون

پاسخ : راه اندازی I2S و DAC میکروکنترلر stm32f

نوشته اصلی توسط HoSein Mohammadi نمایش پست ها
    سلام روز همگی بخیر.
    دوستان من با استفاده از ESP32 محصول شرکت espressif , فایل صوتی با فرمت mp3 رو از طریق یلوتوث دریافت یا از روی microSD خوندم! و از طریق رابط I2S به مبدل دیجیتال به آنالوگ pcm5102 فرستادم و خروجی خوبی دریافت کردم. ولی متاسفانه دیروز حواسم به ولتاژ منبع تغذیه نبود و ماژول pcm5102 سوخت متاسفانه. الان رفتم میبینم قیمتش آنچنان رفته بالا ک حقیقتا توان خرید این ماژول رو ندارم.
    الان میخواستم ببینم از میکروکنترلرهای stm32 میشه بجای این ماژول استفاده کنم؟ و اینکه اگر امکان پذیر هس چطور باید انجامش بدم؟
    لطفا دوستانی که تجربه ای دارن, کمکم کنن.
    ممنون
    سلام
    من با I2S کار نکردم ولی به هر حال میشه داده رو به STM32 رسوند و با DAC اون پخش اش کرد؛ فقط نیاز به تقویت کننده و این مسائل داره. راستی مگه خود ESP32 واحد DAC نداره؟

دیدگاه

ممنون دوست من.
      اره DAC داره ولی متاسفانه 8بیتی هستش

دیدگاه

ممنون دوست من.
        اره DAC داره ولی متاسفانه 8بیتی هستش
        خوب DAC میکروکنترلرهای STM32 هم مد 8 و هم 12 بیتی داره. در هر صورت باید با یه رابط داده بهش برسونید و خروجی بگیرید. استفاده از DAC هم فوق العاده سادس.

دیدگاه

الان ی سوال برام پیش اومده; دیتایی که در نهایت توسط i2s تراشه ی esp32 ارسال میشه و توسط رابط i2s میکرو stm32 دریافت میشه, توسط واحد dac قابل فهم و پخش هست؟ یا اینکه باید مثلا ی الگوریتم برای کدک صوتی در نظر گرفته بشه؟
          من راستش اصلا میکروهای آرم آشنا نیستم.

دیدگاه

الان ی سوال برام پیش اومده; دیتایی که در نهایت توسط i2s تراشه ی esp32 ارسال میشه و توسط رابط i2s میکرو stm32 دریافت میشه, توسط واحد dac قابل فهم و پخش هست؟ یا اینکه باید مثلا ی الگوریتم برای کدک صوتی در نظر گرفته بشه؟
            من راستش اصلا میکروهای آرم آشنا نیستم.
            والا من با I2S آشنایی ندارم ولی اگر مثل رابط های دیگه صرفا داده منتقل میکنه و اگر داده به فرمت mp3 باشه، لازمه که دیکد بشه. حالا یا با ESP یا توی STM.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X