اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی dot Net Micro در ARM

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه نویسی در ARM

سلام
    ممنون که جواب دادید
    من کتاب PDF رو دانلود کردم و تمامی نرم افزار های مربوطه. فقط میخواستم مطمئن بشم که قابل پروگرام هست. در حال حاضر دارم PCB مربوط USBIZI رو طراحی میکنم. برای پورت کردن به نظر میرسه بهتره از همین توابع GHI که برای LPC23XX پورت شدن استفاده کنم.

دیدگاه

سلام
      من pcb مربوط به usbizi رو ساختم (مدت زیادیه که آماده شده)
      چند تا مساله دارم که اگر دوستان ممکنه مشورت بدن.
      وقتی با توابع ghi ک برنامه رو مینویسم چطور اون رو به usbizi پروگرم کنم؟
      آفای شریفی گفتند با mfdeploy .
      ولی تا جایی که من دیدم usbizi یک بوت لودر داره که از طریق اون برنامه رو با usb به میکرو میده.؟
      اگر بجای usb اون رو به پورت com 0 بفرستم میکرو پرو گرام می شه؟
      ممنون

دیدگاه

باز هم سلام
        این TinyCLR و TinyBooter چی هستند؟
        ایا ما برای پروگرام کردن به اونها نیاز داریم یا باید یه جوری بوت لودر usbizi رو پیدا کرد؟

دیدگاه

جواب بعضی از سوال ها
          سه لایه برای برنامه وجود داره:
          1- بوت لودر که وظیفه لود کردن firmware را بر عهده دارد. نمونش TinyBooter از مایکروسافت هست.
          2- firmware که د رواقع همان TinyCLR هست. دوستانی که با #c برنامه نویسی کردند میدونند که CLR چیه (اگر نمیدونید بگید تا بگم)
          3- برنامه ایی که من بدبخت می نویسم تا روی چیپ اجرا بشه

نتیجه:
          وقتی یک چیپ خام داریم باید یه جوری این بوت لودر را روی اون بنویسیم. متاسفانه بوت لودر usbizi در دسترس نیست یا من پیدا نکردم. وقتی بوت لودر نصب شد حال firmware رو نصب می کنیم. که این یکی در دسترس هست.
          بعد از اون هر چند تا برنامه خواستید بنویسید به حساب من.
          قابل توجه آقای شریفی :
          خروجی برنامه ای که می نویسیم hex نیست بلکه exe هست (توجه شود به بند 2). پس مستقیم قابل هگز کردن نیست. البته راه اون هم پیدا میشه چون یه چیزایی پیدا کردم. در مورد usbizi استثنا و جود داره که اون هم اینه که نمی شه از طریق mfdeploy ریخت تو ای سی و فقط از طریق بوت لودر.

مشکل ما با پیدا کردن بوت لودر حل میشه

دیدگاه

سلام
            کسی نظری نداره؟

دیدگاه

تفاوت arm با avr چیه؟من میخوام از سیگنال 50هرتز با نرخ نمونه برداری 600 هرتز نمونه برداری کنم وبا استفاده از الگریتم dft دامنه موج را در هر لحظه حساب کنم با bascom برای avratmega32 برنامه نوشتم نتونستم جواب بگیرم.یعنی شبیه سازی با پرتئوس جواب نمیده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط enghamed64
                تفاوت arm با avr چیه؟من میخوام از سیگنال 50هرتز با نرخ نمونه برداری 600 هرتز نمونه برداری کنم وبا استفاده از الگریتم dft دامنه موج را در هر لحظه حساب کنم با bascom برای avratmega32 برنامه نوشتم نتونستم جواب بگیرم.یعنی شبیه سازی با پرتئوس جواب نمیده؟
                احتمالا از همون avr باید جواب بگیرین این جور مدارات در پروتیوس شبیه سازی نمیشن مثل شبیه سازی pwm و اگر هم بشه خیلی با سرعت پایین هستش که هیچی نمی فهمی باید عملا این جور مدارات رو ساخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
                  جواب بعضی از سوال ها
                  سه لایه برای برنامه وجود داره:
                  1- بوت لودر که وظیفه لود کردن firmware را بر عهده دارد. نمونش TinyBooter از مایکروسافت هست.
                  2- firmware که د رواقع همان TinyCLR هست. دوستانی که با #c برنامه نویسی کردند میدونند که CLR چیه (اگر نمیدونید بگید تا بگم)
                  3- برنامه ایی که من بدبخت می نویسم تا روی چیپ اجرا بشه

نتیجه:
                  وقتی یک چیپ خام داریم باید یه جوری این بوت لودر را روی اون بنویسیم. متاسفانه بوت لودر usbizi در دسترس نیست یا من پیدا نکردم. وقتی بوت لودر نصب شد حال firmware رو نصب می کنیم. که این یکی در دسترس هست.
                  بعد از اون هر چند تا برنامه خواستید بنویسید به حساب من.
                  قابل توجه آقای شریفی :
                  خروجی برنامه ای که می نویسیم hex نیست بلکه exe هست (توجه شود به بند 2). پس مستقیم قابل هگز کردن نیست. البته راه اون هم پیدا میشه چون یه چیزایی پیدا کردم. در مورد usbizi استثنا و جود داره که اون هم اینه که نمی شه از طریق mfdeploy ریخت تو ای سی و فقط از طریق بوت لودر.

سلام ببخشید که یک مدت اینجا سر نزدم.

مهندس فاضل جان، این usbizi همون چیپ ِ کوچیکی هست که میشه روش netmf ریخت؟

همونجوری که شما هم متوجه شدید مقالات و منابع برای netmf بسیار محدود است و با توجه به اینکه porting kit و هسته برنامه، متن باز نیست هم جامعه توسعه دهندش کم هستند و هم امید به پیشرفت و همسو شدن با لینوکس از نظر ِ من زیاد نیست.

البته netmf را میشود بر روی سیستم عامل های دیگه هم پورت کرد ولی از دید ِ من جالب نیست که سربار ِ اضافی برای لینوکس! درست کنیم [برای ویندوز سی هم توجه برنامه نویسی ندارد].

مهندس فاضل اگر در تهران زندگی میکنی و این چیپ هم داری، اطلاع بده یک سری همدیگر را ببینیم.

با توجه به علایقت که در این تاپیک نوشتی اگر اطلاعاتی درباره سیستم عامل های دیگه و ابزار ِ برنامه نویسی usbizi و یا MS داری، خوشحال میشم یاد بگیرم.

موفق باشید.
                  ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                  تاپیک برنامه نویسی گروه:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                  ------------------------
                  اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                  http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

سلام
                    خیر مقدم مهندس خوش آمدید
                    متاسفانه من نهران نیستم
                    من همه چیز رو آماده کردم و فقط یک بوت لودر که توضیح دادم کمه. همونطور که گفتم حتی clr رو هم بدست اوردم.
                    usbizi چیزی نیست جز یک چیپ lpc2378 و بوت لودر روش که اولی هست دومی نیست
                    من خوشحال می شم کمک کنم.

دیدگاه

سلام
                      چه گرد وخاکی نشسته رو این تاپیک
                      در مورد این تاپیک یک خبر جدید دارم
                      ظاهرا پای micro .net به ایران هم باز شد. یکی از شرکتهای ایرانی را دیدم که یک محصول بر اساس micro.net ارایه کرده
                      موفق باشید

دیدگاه

فوت فوت یکم گردو خاکش رو کم کنم
                        کدوم شرکته ادرس سایتی چیزی داره؟
                        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                          فوت فوت یکم گردو خاکش رو کم کنم
                          کدوم شرکته ادرس سایتی چیزی داره؟
                          احترام به قوانین سایت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459

نتیجه:

با سلام
                            شما میتونید به وسیله پورت کام کامپیوتر ،بوت لودرتون رو بنویسید.این کار 1بار کافی بعد میتونید به وسیله USB این کارو انجام بدیم
                            آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
                            آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

پاسخ : برنامه نویسی dot Net Micro در ARM

نوشته اصلی توسط fazel459
                              احترام به قوانین سایت
                              فوت کردن خارج از قوانینه
                              یا پرسیدن اسم شرکتی که محصولش تو فروشگاه سایت نیست
                              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : برنامه نویسی dot Net Micro در ARM

سلام
                                لینک دانلود bascom - arm را دارید؟
                                اخه avr , 8051 را داره ولی ارم نه؟
                                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X