اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند simple ساده برای شروع کار با keil و میکرو at91sam7sxx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند simple ساده برای شروع کار با keil و میکرو at91sam7sxx

با تشکر از دوستان برای جواب دادن به پست قبلی دو باره به یه مشکل برخوردم
    بورد olimex رو که با usb پروگرام میکنم هر بار باید پایه erase رو فعال کنم تا دوباره شناسایی بشه ولی با jtag مشکلم حل شد
    ولی حالا یه بورد sam7s64 طراحی کردم برای پروگرام کردن با usb هر بار باید پایه TST رو فعال کنم برخلاف بورد olimex و jtag هم ic رو شناسایی می کنه ولی flash ای سی رو نمی تونه یعنی h-flasher کار نمی کنه ومیگه ای سی انتخاب شده تطابق نداره فکر می کنم از فیوز بیتاش باشه اگه کسی می دونه خواهش می کنم کمکم کنه ممنون اخه با usb پروگرام کردن خیلی ستمه :cry2:

دیدگاه

یه مشکل جدید !
      واسه RTT(real time timer یه برنامه نوشتم ولی بعد از اجرای روتین وقفه برنامه به main بر نمی گرده اخر روتین AT91C_BASE_AIC->AIC_EOICR = 0; رو هم نوشتم چیزی دیگه هم می خواد؟

دیدگاه

سلام
        من برنامه LED+key رو اجرا کردم .خطای --- Error: failed to execute 'BIN40\ArmAsm' را میده.یعنی چی؟

دیدگاه

من یه بار دیگه keil رو نصب کردم.دقیقا در مرحله آخر به جای دادن پیغام UC added succesfully این پیغام رو میده:*** TOOLS.INI: TOOLCHAIN NOT INSTALLED ***همه مراحل نصب رو چک کردم.درست رفتم.مشکل چیه؟یکی به دادم برسه

دیدگاه

شما فایل های هدری که در اول برنامه دادید در قسمت هدر نرم افزار وجود دارد . شاید برای این باشه .

دیدگاه

این که گفتید یعنی چی؟ :surprised:باید چیکار کنم؟
              example های خودشو بدون مشکل compile می کنه.اما این نمونه هایی که بچه ها گذاشتن از هر کدوم یه اشکال می گیره.

دیدگاه

خوب دوست عزیز من همین برنامه را COMPILE کردم و ارور داد که فایل <lib_AT91SAM7S64.h> وجود ندارد برای اینکه مشکلت حل بشه خطی که این رو نوشته پاک کن چون اصلا استفاده نکرده حتما بعدش مشکلت حل می شه .
                من همین کارو الان کردم و بدون مشکل COMPILE کرد .

دیدگاه

این مشکل رو که شما میگید منم داشتم.اما حلش کردم.باید فایل Atmel موجود در برنامه رو جاگزین فایل Atmel که در برنامه ی نصب شده است می کردم.من اینو نمی دونستم!!
                  حالا موقع compile هیچ error ی نمی ده. اما خطای TOOLS.INI: TOOLCHAIN NOT INSTALLED در انتهای نصب همچنان باقیه.مشکلی ایجاد نمی کنه؟

دیدگاه

آقایون برنامه نویسی میکرو arm با c هم میشه یا نه؟؟ :read:
                    خداوندا
                    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
                    فراموشش کن
                    دکتر علی شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1083
                      آقایون برنامه نویسی میکرو arm با c هم میشه یا نه؟؟ :read:
                      زبان keil همون c هست
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام به همگی
                        برای کار با آرم باید از کدوم PCB ها استفاده کنم؟ مطالب خیلی زیادی هست اما اگه ممکنه یه PCB در اختیار من قرار بدید که من چاپ و مونتاژش کنم و روی همون کار کنم
                        من در ضمینه ی ارم فقط اطلاعات تئوری دارم
                        8051 رو با اسمبلی کار میکردم
                        AVR رو با C و Basic و گاها اسمبلی
                        آرم فرقی برام نداره چه زبانی باشه
                        فقط میخوام چند تا پروژه ی عملی کار کنم
                        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                        // - - - - - - - - - -
                        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                        // - - - - - - - - - -
                        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا در انجمن مناسب سوال کنین
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

1- در میکرو at91sam7s64 اگه بخوام اطلاعاتی که در میکرو ذخیره کردم(مثلا از ADC گرفتم)، رو 8 تا پایه بذارم.کدوم پایه ها این امکانو داره؟
                            2- چه دستوری این کارو انجام میده؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز این طور که معلومه تازه کار هستی
                              اگه بخوام جواب بدم باید یه جزوه بنویسم شما اول باید یه مقدماتی از برنامه نویسی رو یاد بگیری دنبال دستور نباش دستور اماده مال bascom وcodevision خدا بیامرز بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_abrishami
                                سلام دوست عزیز این طور که معلومه تازه کار هستی
                                اگه بخوام جواب بدم باید یه جزوه بنویسم شما اول باید یه مقدماتی از برنامه نویسی رو یاد بگیری دنبال دستور نباش دستور اماده مال bascom وcodevision خدا بیامرز بود
                                ای آقا این همه سابقه کار ما رو با این حرف زیر سوال بردیا :surprised:
                                AVR هر الگوریتمی باشه میتونم بنویسم/ هم با C هم Basic و هم اسمبلی
                                فقط برای آرم نمیدونم باید از چه دستورهایی برای کار با رجیستر ها استفاده کنم
                                و اینکه چه سخت افزاری رو استفاده کنم :sad:
                                در واقع منتظر قدم اول کار با ARM هستم :agree:
                                خوب شما بگید با این همه بحث شما در مورد آرم کدام PCB رو باید چاپ کنم و روش کار کنم؟؟؟؟ :angry:
                                Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                                // - - - - - - - - - -
                                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                                // - - - - - - - - - -
                                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X