اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت برد arm7 و شروع کار با At91sam7s64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت برد arm7 و شروع کار با At91sam7s64

اگه منظورت یک PCB برای AT91SAM7S64 هست که تو صفحه اول هم امید شفقی گذاشته هم من با اصلاحاتی که امید گفته.یعنی یک مقاومت پول پ که امید گفته لازمه،من تو PCB که گذاشته ام فایلشو، اضافه کردم.sam7.zip
    استفاده ام کردم. کارم کرده

دیدگاه

ببخشین امید حبیبی درسته
      اغتشاش اذهان عمومی نکنین
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
        ببخشین امید حبیبی درسته
        اغتشاش اذهان عمومی نکنین

:biggrin: بزار هر چی راحتن بگن.ما چاکر همگی هستیم :smile:

در ضما ذوستان هی میگن pcb ....بابا تو پست اول هستاااا :redface: :rolleyes:
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
          این بردتون خیلی خوبه ولی مشکل اینه که قطعاتش smd کار شده یک سایت هست اومده تمام
          قطعات این بردو به صورت DIP کرده گزاشته واسه دانلود
          کسی میخواد بره بگیره اینم لینکش

http://sepehrelect.epage.ir/fa/module.content_Page.28.html
          :job: :bye :nice: :applause: :wow:

دیدگاه

خوب مگه SMD چه مشکلی داره؟! ارزونتر از DIP هم هست، اندازه برد کوچیکتر میشه، برد باکلاس تر میشه و ...

دیدگاه

آخر ما نفهمیدیم برد خوبه کودومه!!!!! :angry: :angry:
              یکی هشو جموجور کنه خوب.(PCB & schematic)

دیدگاه

من برد رو زدم و قطعات رو (به جز At91sam7s64) رو برد سوار کردم :applause:
                الان مشکل خود At91sam7s64 است که مطمعنا گند می زنم.
                یکی یه روش برای لحیم کردن این 64 پایه بگه لطفا!
                آخه تجربه خراب کردن برد SMD دارم :cry:

دیدگاه

اونم زدم!! :applause:
                  دم بچه ها گرم
                  حالا بریم سراغ تست مدار اینو حداقل بگین!!!
                  چه طور تستش کنم؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان بدبختانه یه مدتیه به علت مشکلات نمیتونم به سایت سر بزنم البته میدونم کاره ای نیستم و چه بیام چه نیام سواد بچه های اینجا خیلی بالاتر از ماست.امیدوارم همتون موفق باشین.
                    به هر حال راجع به سوالات آقا محمد حسین از یه جهت شما حرف خوبی میزنین از یه جهت هم محمد جان .
                    چرا چون بعضی قطعات به نظرم باید dip باشه مثل خازنهای 1u پورت سریال چرا چون خازن SMD قیمتش بالاست در ضمن پایه هاش زود میشکنه و لحیم کاریش هم یه کم سختره ولی قطعاتی مثل مقاومت و خازنهای غیرالکترولیت SMD باشن خیلی خوبه اگه بخوام دوباره بورد طراحی کنم حتما اینارو در نظر میگرم در ضمن فکر میکنم این روش که یه بورد کوچولو واسه آی سی در ست کنی بعد از چهار طرف پایه هاشو خارج کنی و این برد رو روی برد اصلی جا بزنی خیلی بهتر باشه و میتونه تو هزینه کلی صرفه جویی بشه.
                    آقا محسن فکر کنم شما اون برد چینی رو درست کردین رو تالار فایلهاش رو گزاشتیم برنامه چشمک زن رو داخلش بریزین جواب میده.
                    اگه اصلا نمیدونین چجوری اینکارو بکنین این آموزش رو بخونین.موفق باشین
                    http://master6997.parsaspace.com/arm/PROJECT%20HELP.rar

دیدگاه

مشکل من اینه که برد شناسایی نمی شه
                      اول که بردو میزنم usp prot می گه divce not recognized
                      البته برد و خاموش بعد jumper برای erase و دوباره برد خاموش jumper برای tst را هم انجام دادم افاقه نکرد :cry:
                      چیکار کمنم
                      دوستان کمک
                      برد من همون برد صفحه اول هستش

دیدگاه

سلام
                        من یه هفته پیش چند تا سوال در مورد arm پرسیدم اما جوابی داده نشد :cry2:

دیدگاه

سلام دوستان آقا محسن اگه هنوز بردت کار نمیکنه ببین پایه 2 مربوط به usb رو با مقاومت پول پ کردی یا نه تا اون وصل نباشه usb عملیات سرشماری دستگاه متصل شده رو شروع نمیکنه و پیغامی که گفتین رو نشون میده.خبر بدین نتیجه چی شد؟

ut-naji من صفحات رو گشتم چیزی از شما ندیدم.میشه دوباره بپرسین!

دیدگاه

آقا آخرش ما نفهمیدیم این برد مال چه سایتیه
                            تو این سایت هم همین برد با قطعات DIP گزاشته که منتاژ اون راهتی احتیاجیم به
                            متالیزه برد نداره. واسه شهرستانیا خوبه فقط ARM باید لیحم کنند
                            www.sepehrelect.epage.ir
                            درد من تنهائی نیست . بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند . گاندی

دیدگاه

سلام،
                              یه پیشنهاد دارم، برای اون دوستانی که تو لحیم کاری پروسسور مشکل دارند، خیلی ساده، از فلاکس استفاده کنید. کافیه که پدهای روی برد رو که مال میکرو هست آغشته به فلاکس نیمه مایع (یا حتی مایع) بکنید، بعد با یه پنس یا حتی با دست (به همراه اندکی دقت و تمرکز) میکرورو روی برد ثابت نگه داشته و با دست دیگه یکی از پایه های میکرو رو درست و حسابی لحیم کنید. در صورتی که برد شما متالایز شده باشه نیازی به سیم لحیم ندارید، چرا که خود فلاکس به همراه قلع روی بردتون،برای چسبیدن موقتی قطعه کافیه. وقتی یکی از پین های میکرو رو زدید چک کنید تا بقیه ی پایه های میکرو هم درست سر جاشون قرار گرفته باشند و بعد یک پایه دیگه از سمت مخالف رو لحیم کنید. وقتی از قرار گیری کامل و درست میکرو مطمئن شدیدبقیه ی پایه ها رو با سیم لحیم نازک لحیم کنید. در خاتمه میتونید برای اینکه کارتون تمیز از آب در بیاد از سیم قلع کش هم استفاده کنید و قلع های اضافی رو بردارید.
                              در ضمن اگه دوست دارید که واقعاً یاد بگیرید قطعات smd رو لحیم کنید اینجا بهترین جاست. همین برد رو خودتون لحیم کنید چون بالاخره یه جا مجبور میشید که smd لحیم کنید، اگرم نه و فقط میخاید که به ARMتون برسید، خوب....، همین بردی که تو سایت www.sepehrelect.epage.ir هست، جوابگوست.
                              از ما گفتن بود، اگه باز هم سئوالی داشتید در خدمتیم.

دیدگاه

من این برد arm مال فایلsam7 رو ساختم و دو تا مقاومت 15k رو روی پایه 2و3 usb، پول اپ کردم اما وقتی به کامپیوتر وصل میکنم هیچ پیغامی نمیده.(حتی device not recognize هم نمیده) ولتاژ پایه های D+وِD- هم صفره چیکار کنم که بشناسه؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...