اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت بردبرای ربات با AT91SAM9XE512

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت بردبرای ربات با AT91SAM9XE512

سلام دوستان

من تخصصم روباتیک هست و برای پروژه جدیدمون تصمیم گرفتیم از AT91SAM9XE512 استفاده کنیم

من با avr کار کردم xmega ,mega 2560 اما برای کار جدید نیاز به فرکانس بالا داریم چون میخوایم image sensor وصل کنیم و AT91SAM9XE512 پایه های برای این کار داره

من با arm کار نکردم و AT91SAM9XE512 فرکانسش 180MHZ این فرکانس رو میکرو از کجا میگیره ؟ توی Avr ها کریستال این کارو میکرد اما توی دیتاشیت :

Clock Generator (CKGR)
    – Selectable 32,768 Hz Low-power Oscillator or Internal Low Power RC Oscillator on Battery Backup Power Supply,
    Providing a Permanent Slow Clock
    – 3 to 20 MHz On-chip Oscillator, One Up to 240 MHz PLL and One Up to 100 MHz PLL

اینو نوشته و این یعنی کریستال تا 20MHZ بیشتر نیست و clock اون رو باید pll بسازه یعنی حلقه قفل شده فازی!

تو cpu ها pll تو خود cpu هست تو arm چی؟ هست یا یه مدار این pll رو میسازه؟

ممنونم ازتون :biggrin:

پاسخ : ساخت بردبرای ربات با AT91SAM9XE512

یه سوال؟

این آی سی که شما فرمودید تو بازار هست؟ :question:
    هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

شما بهتر برید سراغ تراشه AT91SAM9260 که تو بازار هم هست و بلوک Image Sensor Interface هم داره (تقریبا میشه گفت مثل AT91SAM9XE512 اما با این تفاوت که دیگه حافظه فلش داخلی نداره و باید خارجی گذاشت یه سری تفاوتهای دیگه ای هم داره)

واحد PLL در AT91SAM9260 (در AT91SAM9XE512 به همین صورت است) به دو قسمت PLLA و PLLB تقسیم میشه PLLB دارای که اسیلاتور داخلی است و فرکانس خروجی اون 70 تا 130 مگا هرتز می باشد و PLLA باید برای اون یک اسیلاتور خارجی بست(شامل دو خازن و یک مقاومت) و فرکانس خروجی اون 80 تا 240 مگاهرتز می تونه باشه که باید به پایه PLLRCA تراشه متصل بشه

دیدگاه

سلام دوست عزیز

دلیل انتخابمو بالا گفتم و تو تهیش مشکلی ندارم

شما گفتید:

PLLA باید برای اون یک اسیلاتور خارجی بست(شامل دو خازن و یک مقاومت) و فرکانس خروجی اون 80 تا 240 مگاهرتز می تونه باشه که باید به پایه PLLRCA تراشه متصل بشه

کدوم اسیلاتور خارجی این فرکانس رو که 80 تا 240 مگاهرتز میسازه؟

آیا یک IC با یک مدار این کارو میکنه ؟

یا مثل CPU که کریستالی که بهش وصل میشه رو ضریب میده با مدار داخلی و فرکانس رو تولید میکنه؟

دیدگاه

شاید این عکس گویا مطلب باشه

همانطور که تو شکل مشخصه تو قسمت PLLB یک مقاومت و دو خازن داریم برای قسمت PLLA نیز به همین صورت باید یک مقاومت و دو خازن متصل کرد پایه XIN و XOUT نیز به کریستال خارجی متصل میشه

دیدگاه

حرفتون درسته اما من میگم کریستال MAX که این IC ساپورت میکنه 20 MHZ این فرکانس خیلی با 180MHZ تفاوت داره .
            چطور 180MHZ میشه فرکانس این میکرو؟

ممنون که زود جواب میدید

نوشته اصلی توسط nsm
            شاید این عکس گویا مطلب باشه

همانطور که تو شکل مشخصه تو قسمت PLLB یک مقاومت و دو خازن داریم برای قسمت PLLA نیز به همین صورت باید یک مقاومت و دو خازن متصل کرد پایه XIN و XOUT نیز به کریستال خارجی متصل میشه

دیدگاه

یه سرچ کوچیک (حتی تو ویکیپدیا) بکنید ، متوجه میشید PLL چطوری میتونه فرکانس رو 10 باربر کنه.

دیدگاه

OSC. 50MHZ-3.3v-----------smd(2800)va DIP(2000)t
                توی همین سایت دیدم که اینو پیشنهاد دادن برا مدار همین میکرو !
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32734.75

جریان این چیه؟ اگه داخلی با rc میتونه ضریب بزنه پس این آقا تو این لینک اشتباه کرده؟

راستی من میدونم pll چطور ضریب میزنه اما تو arm چطوریه منظورم بود دوست عزیز

سوالمو دقت کن بعد ویکیپدیا رو پیشنهاد بده

سوال من این بود تو arm هم مثل cpu intle این pll طراحی شده ؟ یعنی کارکرد کلیش؟
                قضیه این لینک بالا و اون کریستال رو هم بگید لطفا

خیلی ممنون :smile:

نوشته اصلی توسط farzadsw
                یه سرچ کوچیک (حتی تو ویکیپدیا) بکنید ، متوجه میشید PLL چطوری میتونه فرکانس رو 10 باربر کنه.

دیدگاه

arm و اینتل و amd نداره . همه اینا یه کلاک از کریستال میگیرن و بعد اونو میدن به pll .برحسب تنظیماتی که انجام شده خروجی pll یه فرکانس دیگه (مثلا ۱۰ برابر) تولید میکنه . تو شکل هم دیده میشه که خروجی کریستال (main clock ) داده شده به ورودی pll.
                  اینکه حداکثر فرکانس ورودی میکرو کنترلر چقدره رو من نمیدونم ولی اگه شما تو دیتا شیت دید همونه . اون لینک درمورد sam9260 بوده برای همین ممکنه مشخصات فرق کنه .

دیدگاه

درود بر دوستان
                    من سالهاست کاره طارحی نکردم
                    الان نیاز به یک برد آماده دارم که هم گیت LAN داشته باشه و بتونم به اینترنت کانکت بشم و هم هم قابلیت کنترل موتور DC داشته باشه
                    از یه طرف هم قابلیت ارتباط با سنسور های مختلف مثل چشم الکترونیک،دما،رطوبت،سنسورهای راداری رو داشته باشه
                    البته چون واسه تیراژ می خوام نباید قیمت خیلی بالایی داشته باشه
                    سپاسگذار میشم اگه کسی کمک کنه

دیدگاه

باسلام
                      همه اینهایی که شما می خوای روی 9260 گیرت میاد.
                      ولی داستان برنامه نوسیش خیلی داستان داره و شما بدون اطلاع از ارم و بر نامه نویسی os
                      خیلی با پروژه فاصله داری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...