اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با AT91SAM7X256 چطور؟ :question:

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با AT91SAM7X256 چطور؟ :question:

با تشکر از دوستان

خب حالا بریم سراغ یه سری سوالات جدید.
    مثلا ما توی AVR آی سی MEGA16 رو به عنوان مثال برای یاد گیری به همه معرفی میکنیم و میبینیم که توی عمل هم این آیسی استفاده میشه. توی ARM به چه صورتی هست.؟؟؟ یعنی من برای شروع باید با کدوم کار کنم؟؟؟ قیمتش؟؟؟

کامپایلرش فعلا فقط به زبان c هستش ولی اگر به بیسیک میخای هنوز کرکش نکردن

خودم IAR رو دارم. اما اگه مشکل کرک کردن این جدیده هستش من پایه هستم. آدرس بدید.

این قضیه برد دیگه چیه؟؟؟

فعلا من باید چیکار کنم؟؟؟ بشینم سی یاد بگیرم؟؟؟ من الان دارم میرم خدمت. کتابی میشناسید که واقعا برای یاد گیری سی مفید باشه و مثل بعضی های دیگه اراجیف الکی اضافه نکرده باشه؟؟؟

کسی میتونه گام به گام آموزش بده؟؟؟
    فکر کنم کل برو بچ ECA ممنونش بشن.

با تشکر از اساتید این کاره. :mrgreen:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

کامپایلر بیسیک من دوتا پیدا کردم ولی یکیشون که دیباگر بود و اون یکی دیگه هم کرک نشده و فروشی هستش حتی نسخه terial هم نداره
      ARMBASIC
      HBB BASIC

ببین کدومش بدرد میخوره

مدیران محترم لطف می کنن و بدون هیچ دلیلی پست هارو ویرایش و پاک میکنن
      انشاالله موفق باشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

با تشکر از دوستان

خب حالا بریم سراغ یه سری سوالات جدید.
        مثلا ما توی AVR آی سی MEGA16 رو به عنوان مثال برای یاد گیری به همه معرفی میکنیم و میبینیم که توی عمل هم این آیسی استفاده میشه. توی ARM به چه صورتی هست.؟؟؟ یعنی من برای شروع باید با کدوم کار کنم؟؟؟ قیمتش؟؟؟

کامپایلرش فعلا فقط به زبان c هستش ولی اگر به بیسیک میخای هنوز کرکش نکردن

خودم IAR رو دارم. اما اگه مشکل کرک کردن این جدیده هستش من پایه هستم. آدرس بدید.

این قضیه برد دیگه چیه؟؟؟

فعلا من باید چیکار کنم؟؟؟ بشینم سی یاد بگیرم؟؟؟ من الان دارم میرم خدمت. کتابی میشناسید که واقعا برای یاد گیری سی مفید باشه و مثل بعضی های دیگه اراجیف الکی اضافه نکرده باشه؟؟؟

کسی میتونه گام به گام آموزش بده؟؟؟
        فکر کنم کل برو بچ ECA ممنونش بشن.

با تشکر از اساتید این کاره. :mrgreen:
        توی ARM معمولا AT91SAM7X256 یا AT91SAM7X64 رو به عنوان یک میکروکنترلر آرم ، پایه استفاده میکنن اگر چه که هر دوی این میکرو ها قدرت پردازشی زیادی دارن

بازم میگم منتظر اومدن یک کامپایلر بیسیک مثله بسکام نباش چون که (کار کردن با بسکام کلاس نداره :mrgreen تازه هر میکرو کنترل جدیدی که میاد در ابتدا کامپایلر اسمبلی بعدش کامپایلر C و در آخر اگر کسی دوست داشت کامپایلر بیسیک رو هم میده بازار ولی مفتی نه :mrgreen: باید صبر کنیم تا کرکش کنن

چون که این میکرو ها به صورت فقط به صورت SMD موجود هستن و نمیشه که روی مثلا برد برد ببندیم باید اونو روی یک PCB سوارش کنیم و کار رو باهاش آغاز کنی

منم راستش از سی و کدویژن و سی شارپ و سی پلاس که همگی از خانواده C هستن خوشم نمی اومد و همیشه سعی میکردم با برنامه هایی که توابع آماده دارن مثله بسکام کار کنم

هنوز کتاب خوبی برای ARM چاپ نشده من خریدم ولی اصلا جالب نستش به قول شما همش ارجیف الکی هستش ولی میتونی از لینک زیر یک سری مجله رو دانلود کنی که آرم رو از پایه شروع کرده و خیلی ساده توضیح داده:
        http://iranmicro.ir/forum/forumdisplay.php?f=221 (لطفا مدیران محترم پست و لینک هارو بدون دلیل سانسور نکنن)

دیدگاه

اینم ساده ترین برد مدار چاپی برای ARM که با AT91SAM7X256 هستش
          پیشنهاد میکنم در مرحله اول از این برد استفاده کنین تا سخت افزار ARM دستتون بیاد
          میتونید برای استفاده از این برد از دوتا برد برد استفاده کنین که این ارزون ترین و راحتترین برد برای آرم هستش من خودم با اتو یه دونه از این برد رو ساختمش چون تک رو هم هستش:

http://www.persianupload.com/3253821

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armstk
            اینم ساده ترین برد مدار چاپی برای ARM که با AT91SAM7X256 هستش
            پیشنهاد میکنم در مرحله اول از این برد استفاده کنین تا سخت افزار ARM دستتون بیاد
            میتونید برای استفاده از این برد از دوتا برد برد استفاده کنین که این ارزون ترین و راحتترین برد برای آرم هستش من خودم با اتو یه دونه از این برد رو ساختمش چون تک رو هم هستش:

http://www.persianupload.com/3253821

یه سوال این با چه برنامه ای باز میشه؟

دیدگاه

با پروتیوس 7.6 هستش
              اگر ورژن مال شما قدیمیه بگو تا تبدیلش کنم

دیدگاه

یه چیزی!

میشه اون PCB اصلی رو تبدیلش کنی به 2007 یا کمتر؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X