اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی نرم افزار های AT91SAM9260-EK روی برد مشابه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی نرم افزار های AT91SAM9260-EK روی برد مشابه

من با omap3530 کار کردم ، نه با at91sam9 ، برای همین متاسفانه نمیتونم به صورت جزئی راهنمایی کنم . ولی در کل تغییر دادن فایل بوت خیلی راحت تر از نوشتن اونه . میدونم این کار وقت گیر و سخت هست ، ولی اگه بقیه دوستانی که با at91sam9 کار کردن راهنماییتون نکنن ، شاید تنها راه خوندن کل فایل بوت و تغییر پارامتر مطابق بردتون باشه . البته به غیر از کامنتهای خود کد ، باید به سری document برای نحوه پیکره بندی بوتلودر تو سایت اتمل باشه .

دیدگاه

با تشکر فراوان از جوابت . من باید با چه کامپایلری فایل بوت رو ادیت کنم ؟ من IAR و WINARM و Keil رو میشناسم ولی از GCC-GNU یا چیزای دیگه سر در نمیارم . میشه راهنمایی کنی ؟ اصلا GNU-GCC یا چیزهایی مثل این چی هستند ؟
      اینم لینکیه که خود اتمل سرس فایل بوت رو گذاشته ولی نمیدونم با چی کامپایل شده ===>> http://www.atmel.com/dyn/products/to...p?tool_id=3933
      :cry2:
      فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

برای ادیت کردنش از هرچیزی میتونی استفاده کنی ، حتی note pad . اما برای کامپایلش باید از همونی استفاده کنی که گفته شده.
        کلا (تا جایی که من میدونم) 3 تا کامپایلر C برای ARM هست : Realview یا همون keil و IAR و GNU-GCC .

اون winarm و بقیه کامپایلر ها از gnu-gcc استفاده میکنن. پس اگه winarm رو میشناسید (و طریقه کار با makefile رو بلدید) تقریبا همه کامپایلر های بر اساس gnu-gcc رو میشناسید.

اگه منظورتون اینه:
        AT91SAM9260-EK Software Package for IAR 5.2, Keil and GNU (41 MB, revision 1.5, updated 12/08)

از اسمش پیداست که برای هر سه تا کامپایلر هست.

دیدگاه

نه منظورم AT91SAM9260-EK SAM-BA Recovery بود .
          http://www.atmel.com/dyn/resources/p...overy-v1.0.zip
          http://www.atmel.com/dyn/resources/p...ts/doc6281.pdf
          شما این فایل زیپ رو دانلود کن ببین با چی باید بازش کنم . با WINARM که نتونستم Make کنم . :cry2:

این چیزی که من از http://www.codesourcery.com/sgpp/lit...al/release1294 دانلود کردم چیه ؟
          فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

شما اگه toolchain مربوط به gcc رو نصب کرده باشید ، میتونید از مسیر زیر پروژه رو make کنید .(با نصب winarm تولچین نصب میشه)
            at91sam9260-recovery-v1.0\board\at91sam9260ek\dataflash-recovery

یعنی با cmd ویندوز میرید به اون درایو و مینویسید make .
            اگه ارور داد ، برنامه cygwin (شبیه ساز terminal لینوکسه) و تولچین جدید مربوط به cygwin رو دانلود کنید. تولچین تو این آدرسه:
            http://www.gnuarm.org/bu-2.19_gcc-4.3.2-c-c++_nl-1.16.0_gi-6.8.exe

حالا دیگه از طریق برنامه cygwin وقتی میرید به مسیر گفته شده ، make باید با موفقیت انجام بشه.

اون CodeSourcery یکی از پکیج هایی هست که تولچین رو نصب میکنه و نسخه های تجاری اون ide هم دارن . (به عبارت دیگه اونم مثل winarm هست ولی تجاری)

دیدگاه

من++CodeSourcery G رو نصب کردم ولی بازم وقتی آدرس محل فایل make رو میزدم و make میکردم توی cmd خطای زیر رو می داد :
              del /F *.o *.bin *.elf *.map
              /usr/bin/sh: del: command not found
              make: *** [clean] Error 127

حالا که cygwin رو نصب کردم make کرد . :wow: :wow: :wow: :wow:
              دو ماه بود که سره کاربودم . oo: از اینکه وقت گذاشتی و منو راهنمایی کردی یه دنیا ممنون .

حالا فایل dataflash-recovery_at91sam9260ek.bin که ساخته حجمش 4,964 bytes هست که قطعا نباید کار بکنه چون SRAM داخلیش 4KB هست و خود اتمل هم اینو گفته . مشکل از کجاست ؟ من که هنوز فایل at91sam9260ek.c رو دست نزدم !!

دیدگاه

حجم فایل bin ای که می سازه بالاس . آخه این برنامه بوتی که خود اتمل نوشته ، چرا وقتی make میکنم حجمش از 4KB بیشتر میشه ؟ :angry: :cry2:

دیدگاه

با سلام مجدد.
                  در مورد سایز فایل Nand Flash یا Dataflash recovery توی این PDF اینو نوشته ==> http://www.atmel.com/dyn/resources/p...ts/doc6277.pdf

3.1.3 AT91SAM9260 BootStrap Code Size Constraint
                  Bootstrap binary image size must be less than 4K bytes which corresponds to the internal available
                  SRAM size for the AT91SAM9260.
                  Depending on the toolchain which is used, resulting code size may be higher than the allowed
                  4K bytes. In such a case, either update your toolchain to a more recent one or do not use the
                  provided gpio driver to configure SDRAM PIOs for example. Replace sdramc_hw_init() function
                  in board/at91sam9260/at91sam9260ek.c source file by:
                  #ifdef CFG_SDRAM
                  void sdramc_hw_init(void)
                  {
                  /* Configure the PIO controller to enable 32-bits SDRAM */
                  16
                  6277B–ATARM–05-Dec-06
                  Application Note
                  writel(0xFFFF0000, AT91C_BASE_PIOC + PIO_ASR(0));
                  writel(0xFFFF0000, AT91C_BASE_PIOC + PIO_PDR(0));
                  }
                  #endif
                  Note: Code is less readable but it should be sufficient enough to have less than 4K bytes code size without
                  having to re-compile a complete GCC toolchain
                  .

من که نمیفهمم گفته چه چیزی رو حذف کننین و جایگزینش چه کدی رو قرار بدین ؟ اگه یه راهنمایی دیگه بکنی تا آخر عمر مدیونت میشم . :cry2:

دیدگاه

خب خودش گفته که اول برید تولچینتون رو پدیت کنید . شما از همون winarm استفاده کردید؟ یکمی زیادی قدیمیه ، برای 2006 هست . از اون لینک که گذاشتم تولچین جدید رو میتونید دانلود کنید.

تا اونجایی که فهمیدم گفته تو فایل at91sam9260ek ، تابع sdramc_hw_init(void) رو به اون صورتی که گفته تغییر بدید . ولی من که نگاه کردم همونی که تو فایل هست همینی هست که گفته ! فقط کامنتها رو نداره و تا جایی که میدونم کامنتها تو حجم کد تاثیری ندارن !

دیدگاه

من winARM رو نصب نکردم . همون تولچین رو که گذاشتین نصب کردم . البته winAVR و SAM-BA 2.6 و 2.9 هم دارم نمی دونم تاثیر داره یا نه .

دیدگاه

شاید winavr تداخل ایجاد کرده باشه (شاید) ولی هرچی که هست مشکل از تولچینه . چندتا حالت رو امتحان کنید ، اول winarm رو پاک کنید و بعد تولچین رو نصب کنید . اگه باز جواب نداد تولچین 4.1 رو از آدرس زیر امتحان کنید:
                        http://www.gnuarm.org/files.html
                        چون من تو اینترنت هم که گشتم ، مشکلی مشابه شما نبود.

اینا هم بعدا شاید به دردتون بخوره :
                        http://code.google.com/p/rockboxplayer/wiki/BootStrap
                        http://beaversource.oregonstate.edu/projects/cspfl/browser/trunk/u-boot/board/atmel/at91sam9260ek/at91sam9260ek.c?rev=14

دیدگاه

سلام
                          :wow: :wow: :wow: :wow:بالاخره موفق شدم :wow: :wow: :wow: :wow:
                          البته با کمک های بی دریغ دوست خویم farzadsw . انشا الله خیر ببینی :redface: :redface:
                          الآن من تونستم برنامه چشمک زنی رو که قبلا مستقیم با SAM-BA توی SDRAM میریختم و اجراش می کردم ( که با قطع پاور برنامه هم پاک می شد ) ، توی آدرسDataFlash 0x8000 بریزم و با فایل بوتی که ادیتش کردم اونو توی آدرسSDRAM 0x20000000 کپی و اجرا کنم . :applause: :applause: :job:
                          مشکل این جوری برطرف شد که من فایل سرس بوت جدید رو از آدرس ==> http://www.atmel.com/dyn/resources/p...tstrap1.15.zip دانلود کردم و پس از ادیت ، اونو make کردم و پروگرم کردم و مشکلی نداشت . ولی فعلا باس SDRAM شانزده بیتی هست که وقتی 32 بیتیش میکنم ،حجم فایلش از 4KB بیشتر میشه . یعنی فقط 32 مگابایت رم داره .
                          حالا کار با AT91SAM9260 رسما شروع شد .کیا موافقاند یه تایپیک جدید با نام "پروژه های انجام شده با AT91SAM9260-QU " بزنیم ؟ :question:
                          با تشکر فراوان از farzadsw

دیدگاه

salam
                            تاپیک جدیدی برای این موضوع ایجاد کردید؟

دیدگاه

سلام
                              می دونم سوال بیجا در این تایپیک می پرسم ولی باید بپرسم :cry:
                              این برد ARM9 رو که راه اندازی کردین رو میشه بذارین ؟؟؟؟ آیا همه ی قطعاتش گیر میاد ؟؟؟
                              آخه بردهایی که ن پیدا کردم قطعاتی دارند که اصلا پیدا نمیشن .
                              بازم ببخشید....
                              ARM....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msf@msf
                                سلام
                                می دونم سوال بیجا در این تایپیک می پرسم ولی باید بپرسم :cry:
                                این برد ARM9 رو که راه اندازی کردین رو میشه بذارین ؟؟؟؟ آیا همه ی قطعاتش گیر میاد ؟؟؟
                                آخه بردهایی که ن پیدا کردم قطعاتی دارند که اصلا پیدا نمیشن .
                                بازم ببخشید....
                                یه سرچ بکنید توی همین انجمن لیست قطعاتش هست
                                یه سری از قطعاتش هم باید از خارج سفارش بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X