اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین**

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین**

برد اولی برای sam7x64 را نتونستم دانلود کنم
    http://www.4shared.com/file/y5LAaCLp/DEVELOPMENT_BOARD_AT91SAM7S256.html
    می شه از نو پلود کنید

دیدگاه

فایلpdf که گذاشتید (SchematicPrint) را دانود کردم ولی یک صفحه pdf خالی (سفید مثل برف) نشان می ده

دیدگاه

ببخشید
        اون فایل شماتیک و pcb را که در صفحه ی اوله مثل اینکه مشکل داره (برد at91sam7x256) اگه میشه دوباره پلود کنید. :arrow:
        آموزش PIC

دیدگاه

برد های فیلیپس رو هم میزاشتید بد نمیشد

دیدگاه

هم اکنون نیازمند حظور سبزتان هستیم

دیدگاه

سلام
              شرمنده من تازه دیروز برگشتم نمیتونستم که لینک ها رو درست کنم
              صبر کنین دارم یه برد جدید برای SAM7S256 میکشم
              در مورد فیلیپس هم یکم دیگه صبر کنین یه برد برا 2368 دارم میکشم
              راستی یه برد جالب هم برا SAM7X256 کشیدم که روش یک LCD رنگی و یه دونه جوی استیک داره , یه چیزی تو مایه های تبلت های 10 12 ساله پیش :mrgreen:
              فعلا این آلتیوم دیزاینر پدر مارو در آورده و الکی لایر ها و ویا ها رو اتصال کوتاه میکنه

دیدگاه

متشکر
                برای میکرو های arm که لینوکس نصب می شه چی دارید

دیدگاه

برای میکرو های arm که لینوکس نصب می شه چی دارید
                  سلام
                  این کاری که بیایم یک لینوکس(مثلا ابونتو)روی یک میکروکنترلر بزاریم اصلا به هیچ وجه راحت نیست , نگاه نکنین خیلیا میان روی مینی 2440 لینوکس بوت میکنن , اونا فقط از ایمیج سیستم عامل استفاده کردن
                  من خودمم زیاد از ماهیت و نحوه نصب این سیستم عامل های گرافیکی چیزی نمیدونم و منبع درست و حسابی هم براش پیدا نکردم
                  بعید هم میدونم که کسی توی ایران تونسته باشه خودش لینوکس رو کامپایل کرده باشه و با سخت افزارش سازگارش کنه و بتونه سخت افزار مورد نیاز رو بسازه
                  ولی یکی از آرزو های دیرینم هستش که بتونم یه چیزی شبیه به تبلت یا پاکت پی سی ها بسازم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
                    سلام
                    این کاری که بیایم یک لینوکس(مثلا ابونتو)روی یک میکروکنترلر بزاریم اصلا به هیچ وجه راحت نیست , نگاه نکنین خیلیا میان روی مینی 2440 لینوکس بوت میکنن , اونا فقط از ایمیج سیستم عامل استفاده کردن
                    من خودمم زیاد از ماهیت و نحوه نصب این سیستم عامل های گرافیکی چیزی نمیدونم و منبع درست و حسابی هم براش پیدا نکردم
                    بعید هم میدونم که کسی توی ایران تونسته باشه خودش لینوکس رو کامپایل کرده باشه و با سخت افزارش سازگارش کنه و بتونه سخت افزار مورد نیاز رو بسازه
                    ولی یکی از آرزو های دیرینم هستش که بتونم یه چیزی شبیه به تبلت یا پاکت پی سی ها بسازم :nerd:
                    والا من هم از arm هیچی نمیدونم و هم از لینوکس و به هردو شون علاقه مند شدم رو سیستم من ubuntu 1.4.1 نصب کردم و حالی می برم (راستش یه 1.5سالی هست که با لینوکس آشناشدم از پارس ایکس)
                    ببخشید از این روده درازی هام
                    من در لاگ لینوکس گیلان عضو هستم و بچه های اونجا دارن یه سیستم عامل طراحی می کنند شاید تونستیم به این آرزو دست پیدا کنیم

دیدگاه

عزیز،اون برد اولی که گذاشتی از 4share پاک شده.بی زحمت دوباره پ کن.برد دومم که شماتیک نداره.نمیشه استفاده کرد. :cry2:

دیدگاه

با سلام
                        ببخشید من با نرم افزار IAR میخوام کار کنم و با میکرو سری AT91ارم ، ایا این برد های اموزشی به درد من میخوره ؟ در ضمن برنامهflow code for arm چه استفاده ای داره لطفا توضیح بدبد و ایا این کاربرنامه نویسی راحتر میکنه و ایا با نرم افزار IAR سازگاره؟

ایا مرجع فارسی اموزش IAR به غیر از کتاب انتشارات نص وجود داره؟ ممنون از همه شما

دیدگاه

سلام
                          برد هایی که گذاشتم فرقی نمیکنه که براشون با چه کامپایلری برنامه نوشت(کیل , یار و.... )
                          فلوکد هم یک برنامه مسخره برای برنامه ریزی میکروکنترلر های آرم هستش که شما میاین با فلوچارت نویسی برای میکرو برنامه مینویسی , چیزه بدرد بخوری نداره میشه گفت شبیه بسکامه
                          من خودم کتاب نص رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم بخونمش ولی ظاهرا کامل و خوب نوشته و نکات جالبی رو توش آورده
                          برای یار هم فکر نکنم مطلب دیگه ای وجود داشته باشه , البته شاید اگر وقت کنم با کمک سایت iar رو براش آموزش بزاریم :mrgreen:

دیدگاه

با سلام ... من میخواستم این فایل ها رو که گذاشتید دانلود کنم اما چون تاپیک قدیمی هست همه لینک ها خرابه :sad: اگه میشه دوباره بگذارید ......... راستش من تازه ارم رو شروع کردم :sad: :sad: فکر کنم خیلی عقبم :cry2: میخواستم یه برد آموزشی خودم درست کنم ....... خواهش میکنم کمک کنید من هم ارم یاد بگیرمممممممممم :nerd:
                            مصادیق اظهار محبت به همسر
                            بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                            ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                            اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

پاسخ : برد آموزشی ارم ...

نوشته اصلی توسط ali_abc
                              سلاممممممم ......اساتید یکی هم جواب من رو بده ....... امروز صبح به یه دل امید امودم تو سایت ولی هیچ کس جواب نداده بود :angry: :angry: :angry: ...
                              سلام
                              دوست عزیز منم این بردها رو ندارم اما اگه می خواهید یک برد آموزشی کامل تهیه کنید داخل CD کتاب AT91 انتشارات نص PCB کامل یک برد هست و کامل می باشد می توانید از آن برد هم استفاده کنید.

دیدگاه

سلام .
                                منظور از برد آموزشی چیه ؟
                                تو کتاب نص نوشته چون میکروهای AT91sam7s به صورت SMD هستن برای راحتی کار یک برد واسط طراحی می کنیم که بتوان به کلیه پایه های میکرو دسترسی داشت .
                                منظور از این جمله چیه ؟ SMD یعنی چی ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X