اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب مرجع میکروکنترلرهای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتاب مرجع میکروکنترلرهای ARM

سلام دوستان اقا این کتاب جدیده تو کدوم کتابفروشی گیر میاد.من خودم با arm کار کردم ولی فکر کنم یه کتاب مرجع دم دست باشه بد نیس بخصوص که انتشارات نص اینو بیرون داده.
    کتاب مرجع که چه عرض کنم , فکر نکنم این طور باشه :surprised:
    یه چیزی که واقعا هستش اینه که نویسنده که دلش به حال منو شما نمی سوزه(بیشتریاشون)و فقط میخان ورق سیاه کنن تا پورسانتشون بیشتر بشه(اینی که میگم واقعا هست و نمیشه انکارش کرد)
    الان مشکل استفاده از آرم بیشترش به برنامه نوشتنش مربوط میشه , ایندکس keil پر از مثال و نمونه هست که این مشکل رو رفع میکنه
    شما کتاب های قبلی که فرضا برای Avr بیرون اومدن رو ببینین , نصف کتاب رو از توی ایندکس خوده کامپایلر ها برمیدارن , بقیه هم چند تا پروژه هست(که ممکنه حتی خودشون هم تست نکرده باشن)
    البته استثنا هم هستش , مثلا کتاب معروف "پروژه های عملی با avr" رو حتما خودندین , واقعا تعریف نخام کنم کلی پروژه که نویسنده خودش شخصا تست کرده توش وجود داره (البته بماند که کلی از صفحه های کتاب رو سورس پروژه ها اشغال کرده) , من خودم با این نویسنده صحبت کردم(آقای حمزه نساج پور)دارن یک کتاب برای آرم می نویسن که ایشالله مثله همون کتاب avr کامل و جامع باشه :nerd:

دیدگاه

این کتاب را کسی خونده ؟ بخرمش؟ آخرین باری که کتاب از این جناب زارع پور خوندم ، فکر خودکشی به سرم زد

آموزش گام به گام میکروکنترلر ARM Cortex-M3 (مبتدی - پیشرفته)
      http://moj-sevom.com/index.php?route=product/product&product_id=6334
      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

سلام
        من کتاب انتشارات نص را یه هفته بعد از اومدنش گرفتم
        یکی از دوستان گفته بود ARM9 آموزش داده که اینطور نیست و AT91SAM7Sxx را آموزش داده
        از بقیه کتاب های فارسی که اومده ساده تر و روان تر و پایه ای تر آموزش داده و میشه گفت بهترین کتاب فارسی(لطفاً دقت کنید که گفتم فارسی) در باره ARM
        البته در سطح مقدماتی هستش

درباره کتاب "آموزش گام به گام میکروکنترلر ARM Cortex-M3 (مبتدی - پیشرفته)" من هنوز نگرفتمش
        ولی این کتاب ترجمه کتاب "The Definitive Guide to the ARM Cortex3" هستش که PDF کتاب ورژن 2010 را در بخش کتاب های ARM گذاشتم هر کدوم از دوستان خواست دانلود کنه ببینه بعد اگه خواست بره فارسی اش را بخره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_aaa
          سلام
          من کتاب انتشارات نص را یه هفته بعد از اومدنش گرفتم

درباره کتاب "آموزش گام به گام میکروکنترلر ARM Cortex-M3 (مبتدی - پیشرفته)" من هنوز نگرفتمش
          ولی این کتاب ترجمه کتاب "The Definitive Guide to the ARM Cortex3" هستش که PDF کتاب ورژن 2010 را در بخش کتاب های ARM گذاشتم هر کدوم از دوستان خواست دانلود کنه ببینه بعد اگه خواست بره فارسی اش را بخره
          من نتونستم لینکشو پیدا کنم The Definitive Guide to the ARM Cortex3.سرچ هم کردم.ممکنه کمکم کنید

دیدگاه

اینم لینک
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39951.msg198334#msg198334

دیدگاه

کسی کتاب انگلیسی خوب برای arm9ترجیحا atmelسراغ داره؟ :read:
              که خسته کننده نباشه؟
              (به نظرم توی زمینه ی خدمات پس از فروش Microchip خیلی از بقیه جلوتره ، با سورسها و eBookهایی که برای mplabداره
              )

دیدگاه

سلام
                من کتاب "مرجع کامل میکروکنترلر های ARM سری AT91" رو دارم، خوب توضیح داده(البته برای من که مستقیم از bascom avr به IAR ARM پریدم قابل فهم بود).
                در کل برای شروع یه منبع خوب خیلی مهمه که این منبع برای من که خوب بود.
                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                  سلام
                  من کتاب "مرجع کامل میکروکنترلر های ARM سری AT91" رو دارم، خوب توضیح داده(البته برای من که مستقیم از bascom avr به IAR ARM پریدم قابل فهم بود).
                  در کل برای شروع یه منبع خوب خیلی مهمه که این منبع برای من که خوب بود.
                  فارسیه
                  تو بازار هست یا به صورت pdf
                  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                    فارسیه
                    تو بازار هست یا به صورت pdf
                    سلام این کتاب در بازار به قیمت ده هزار تومان موجود است و پی دی افش موجود نیست.
                    موفق باشید.
                    همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_esf
                      من اومدم تو انجمن ارم یکم گشتم . هم ذوق دارم هم اعصابم ریخت به هم . این انجمنم مثل همه انجمنا پر اسپم هست و هیچ کس یه نتیجه جامع نداده
                      1-الان من که میخوام با ارم اشنا شم باید چیکار کنم؟
                      2-از کجا شروع کنم
                      3-چه کتابهایی برای اینکار هست
                      4-از چه پروگرامری و از چه ای سی ای و از چه کمپانی ای استفاده کنم
                      5-کلاس برم بهتره یا کتابشو بخونم
                      من خودم با pic و avr با خوندن دیتاشیت شروع کردم ولی وقتی کتاباشو از کتابخونه گرفتم بدتر گیج شدم
                      6-به نظر شما من که با pic و avr یه مختصر اشنایی ای دارم میتونم برم سراغ arm یا اول باید اونارو کامل یاد بگیرم بعد برم؟
                      7-من اخرش نفهمیم فرق زبانهای برنامه نویسی با هم چین و از کدوم زبان باید استفاده کنم
                      سلام
                      امیدوارم زودتر کار با ARM را شروع کنید.
                      در مورد ARM در ایران فعلا فکر کنم محصولات 3 شرکت فقط تو بازار موجود باشد ST,PHILIPS,ATMEL که به دلخواه و با توجه به قیمت و امکانات و دسترس بودن منابع می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید. فعلا دو شرکت PHILIPS,ATMEL تقریبا می شود گفت روی بورس هستند. در مورد کامپایلر دو تا مورد هست که بیشتر کاربرد دارد KEIL,IAR. انتخاب کامپایلر هم کاملا به خودتان ربط دارد مثلا اکثرا می گویند KEIL راحتتر است اما IAR حرفه ای تر. در کل اول با هر کدام شروع کنید به آن عادت می کنید و برای شما راحت می شود و دیگری سخت :biggrin:
                      برای یادگیری ARM حداقل آشنایی با یکی از میکروپروسسورها یا میکروکنترلرها نیاز می باشد که با مفاهیم اولیه آنها و امکانات آنها آشنا باشید. در ضمن این دو کامپایلر برای زبان C,C++ و اسمبلی می باشند. نوشتن برنامه اسمبلی در مورد ARM خیلی سخت می باشد و باید با برنامه های سطح بالا برای آن برنامه نوشت دلیل آن هم معماری RISC می باشد.
                      در مورد پروگرامر هم اکثر میکروهای ARM نیازی به پروگرامر خاصی ندارند و با یک مدار ساده می شود آنها را پروگرام کرد. البته JTAG هم برای استفاده می باشد که مدل های مختلف آن در بازار می باشد و از آن هم برای پروگرام کردن می توانید استفاده کنید.
                      برای شروع با ARM به نظرم بهتر است اول با یک کتاب شروع کنید چون دنیای ARM خیلی وسیع است و آدم را دچار سردرگمی می کند و اگر با یک کتاب مفید شروع کنید خیلی از سوال های تو ذهن شما جواب داده می شود و راحت تر می توانید پیش بروید. دو کتاب زیر در بازار می باشد که به نظرم خیلی مفید می باشد برای شروع شما.
                      برای فیلیپس کتاب "میکروکنترلرهای 32 بیتی ARM" انتشارات فدک ایساتیس
                      http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=14177
                      برای اتمل کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91" انتشارات نص
                      http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=11353

دیدگاه

با میکروها اشنایی دارم . با پی ای سی چنتا پروژه ساختم . مرجعمم نشر علوم دانش بوده . اما ای وی ار کتاب زیاد داشت برا همین هم قاطی کردم هم زیاد باهاش کار نکردم . الان میخوام یه راهی رو با ارم شروع کنم که چشمام به جلوم باشه و تقریبا بدون دردسر ( خودم میدونم راهه پر پیچ و خمیه ) برم جلو . انتخابم اتمل و پروگرامر کیل . به نظر شما برای شروع چطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_esf
                          با میکروها اشنایی دارم . با پی ای سی چنتا پروژه ساختم . مرجعمم نشر علوم دانش بوده . اما ای وی ار کتاب زیاد داشت برا همین هم قاطی کردم هم زیاد باهاش کار نکردم . الان میخوام یه راهی رو با ارم شروع کنم که چشمام به جلوم باشه و تقریبا بدون دردسر ( خودم میدونم راهه پر پیچ و خمیه ) برم جلو . انتخابم اتمل و پروگرامر کیل . به نظر شما برای شروع چطوره؟
                          انتخاب اتمل مناسب هست چون هم نرم افزار و سخت افزار آن بیشتر کار شده و منابع بیشتر هست برای آن. مثلا برای سخت افزار بهتر است از همین هدر بردهای سایت استفاده کنید هم از نظر قیمت به صرفه است هم از نظر زمان بعد که راه افتادید هر pcb که بخواهید را می توانید بزنید. پس حالا که اتمل را انتخاب کردید بهتر است کتابی که بالا معرفی کردم رو هم تهیه نمایید که خیلی از سوالات تو ذهن شما را جواب خواهد داد. (مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91) هر دو کتابی که در بالا برای شما معرفی کردم با IAR کار کردند به نظرم شما هم با IAR کار کنید که با کتاب راحتتر برید جلو بهتر باشد. در کتاب نحوه کامل کار با IAR را هم توضیح داده است.
                          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
                            سلام
                            امیدوارم زودتر کار با ARM را شروع کنید.
                            در مورد ARM در ایران فعلا فکر کنم محصولات 3 شرکت فقط تو بازار موجود باشد ST,PHILIPS,ATMEL که به دلخواه و با توجه به قیمت و امکانات و دسترس بودن منابع می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید. فعلا دو شرکت PHILIPS,ATMEL تقریبا می شود گفت روی بورس هستند. در مورد کامپایلر دو تا مورد هست که بیشتر کاربرد دارد KEIL,IAR. انتخاب کامپایلر هم کاملا به خودتان ربط دارد مثلا اکثرا می گویند KEIL راحتتر است اما IAR حرفه ای تر. در کل اول با هر کدام شروع کنید به آن عادت می کنید و برای شما راحت می شود و دیگری سخت :biggrin:
                            برای یادگیری ARM حداقل آشنایی با یکی از میکروپروسسورها یا میکروکنترلرها نیاز می باشد که با مفاهیم اولیه آنها و امکانات آنها آشنا باشید. در ضمن این دو کامپایلر برای زبان C,C++ و اسمبلی می باشند. نوشتن برنامه اسمبلی در مورد ARM خیلی سخت می باشد و باید با برنامه های سطح بالا برای آن برنامه نوشت دلیل آن هم معماری RISC می باشد.
                            در مورد پروگرامر هم اکثر میکروهای ARM نیازی به پروگرامر خاصی ندارند و با یک مدار ساده می شود آنها را پروگرام کرد. البته JTAG هم برای استفاده می باشد که مدل های مختلف آن در بازار می باشد و از آن هم برای پروگرام کردن می توانید استفاده کنید.
                            برای شروع با ARM به نظرم بهتر است اول با یک کتاب شروع کنید چون دنیای ARM خیلی وسیع است و آدم را دچار سردرگمی می کند و اگر با یک کتاب مفید شروع کنید خیلی از سوال های تو ذهن شما جواب داده می شود و راحت تر می توانید پیش بروید. دو کتاب زیر در بازار می باشد که به نظرم خیلی مفید می باشد برای شروع شما.
                            http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=14177
                            http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=11353
                            سلام من همه مطالب این تایپیک رو خوندم ولی تا همین پست چیزی متوجه نشدم تا به این پست شما رسیدم اگر بتونید یکمی دیگه این پست بیشتر بازش کنید و توضیح بدید خیلی عالی میشه

من یک چیز دیگر رو هم نفهمیدم پس کدویژن چی میشه آیا فقط واسه avr بود البته من هنوز یکی دو روزه دارم سی میخونم :mrgreen: و هنوز هم با کدویژن کار نکردم و میخوام سی رو که یاد بگیرم با arm شروع کنم نه با َََavr .

خواستم بدونم آیا دوستان می تونند یک کتاب خوب مثل کتاب علی کاهه رو به من معرفی کنند که هم دستورات سی رو خوب آموزش داده باشه و هم سخت افزارهای arm رو معرفی کرده باشه .
                            [hr]
                            در بین 2 کتابی که شما بیشتر توضیح دادین کدامیک از نظرتون مناسبت تره .

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

با سلام
                              به نظر من کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91" انتشارات نص کتاب خوبی باشه
                              مصادیق اظهار محبت به همسر
                              بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                              ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                              اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                                سلام من همه مطالب این تایپیک رو خوندم ولی تا همین پست چیزی متوجه نشدم تا به این پست شما رسیدم اگر بتونید یکمی دیگه این پست بیشتر بازش کنید و توضیح بدید خیلی عالی میشه
                                سلام
                                دیگه به طور مشخص گفتم اگر جایی از آن ابهام دارید به طور مشخص بگو تا اگر بتونم بیشتر توضیح بدم.
                                من یک چیز دیگر رو هم نفهمیدم پس کدویژن چی میشه آیا فقط واسه avr بود البته من هنوز یکی دو روزه دارم سی میخونم :mrgreen: و هنوز هم با کدویژن کار نکردم و میخوام سی رو که یاد بگیرم با arm شروع کنم نه با َََavr .
                                کدویژن فقط کامپایلر AVR بود. شما زبان c را یاد بگیرید در هر کامپایلر میکرویی که به زبان c می باشد می توانید برای میکرو برنامه بنویسید. در ضمن کامپایلر IAR برای بیشتر میکروها کامپایلر دارد.
                                http://iar.com/website1/1.0.1.0/50/1/
                                خواستم بدونم آیا دوستان می تونند یک کتاب خوب مثل کتاب علی کاهه رو به من معرفی کنند که هم دستورات سی رو خوب آموزش داده باشه و هم سخت افزارهای arm رو معرفی کرده باشه .
                                [hr]
                                در مورد کتاب هم 2 مورد زیر هست یکی برای فیلیپس و دیگری برای اتمل. من با اتمل کار می کنم و از کتاب دوم هم استفاده می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X