اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد مبدل اترنت کامل شد -بررسی مثال EasyWEB در کیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد مبدل اترنت کامل شد -بررسی مثال EasyWEB در کیل

از دوستان ممنونم که این قدر صادقانه پیشنهاد و انتقاد می کنند
    دوستانی که بیشتر مخاطب این بحث هستید نظر شما چیه؟
    مطالب گنگه ؟
    خواهش می کنم نظراتتون رو بگید تا در ادامه اگر لازم باشه تغییراتی رو اعمال کنیم.
    www.tehranelec.com

دیدگاه

بد نیست ، ولی فکر کنم یه کم وقت بیشتر بزاری برای تغییر توی نگارشش و تصویری تر کردنش ، درک مطلب خیلی بهتر باشه.

پیوست : خیلی از مطالب شاید الان خواننده نداشته باشن ، ولی یه روزی ، یه جائی ، یه پروژه ای ، سرچ میکنن توی اینترنت و میرسن اینجا و کار یه بنده خدائی راه می افته و دعات میکنن

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

سلام به همگی
        واقعا خسته نباشین این تایپیک عالی بود :applause:
        یه سوال :question:
        این NASA_DE_RJ45_JACK وجود خارجی داره ؟؟؟ از کجا میشه تهیش کرد ؟؟؟
        بازم ممنون از اساتید
        ARM....

دیدگاه

باز دوباره سلام
          آقای محد خانی اگه ممکنه فایل PCB بردی که طراحی کردین رو بذارین من خیلی سعی کردم یه برد خوب بزنم ولی نشد :cry:
          ممنون میشم ... خیلی وقته به فکر راه اندازی اترنت برد هستم .
          ARM....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msf@msf
            سلام به همگی
            واقعا خسته نباشین این تایپیک عالی بود :applause:
            یه سوال :question:
            این NASA_DE_RJ45_JACK وجود خارجی داره ؟؟؟ از کجا میشه تهیش کرد ؟؟؟
            بازم ممنون از اساتید
            این بورد را بنده دو سال قبل طراحی کرده بودم و به اشتراک گذاشتم. وجود خارجی داشت اما نمیدانم که فایل آن در انجمن مانده یا خیر.

دیدگاه

با چه نامی ؟؟؟ خب به احتما زیاد توی ارسالی هاتون باید باشه ..
              ARM....

دیدگاه

سلام
                اگه امکان هست فایل PCB این برد رو هم بزارید ممنون میشم

من برای LPC2368 می خوام جواب میده

ممنون

دیدگاه

سلام بچه ها خسته نباشید من یک مدار با ks8721 ساختم و اونو به lan کامپیوتر متصل کردم شبکه اون پایین نشون میده که وصله 100Mb/s اما ( ip (192.168.0.100 اونو هرچی ping میکنم time out میده. به نظرتون عیب از کجاست؟
                  کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه.
                  باتشکر

دیدگاه

سلام

منم دارم رو برد KS8721 کار میکنم و از شماتیک یار استفاده می کنم ولی هنوز برد رو نزدم میتونم شماتیک شما رو ببینم

فریت بید رو چی کار کردین من یه فریت بید با پکیجه 805 می خوام بزارم

دیدگاه

اقا من برد رو زدم و لحیم هم کردم و یه تست کوچلو گرفتم ولی کامل نبود

وقتی که برق رو وصل میکنم چراغ رو برد روشن میشه و چراغ های رو سوکت rj45 خاموش هستند ولی هنوز کابل رو وصل نکردم

بعد از اینکه کابل رو وصل میکنم هر دو چراغ روشن میشه و یکی ش هم شروع میکنه به صورت تصادفی چشمک میزنه و در همین حین هم کامیپوتر میره برای شناسایی قطعه وصل شده یعنی اون ضرب در از رو کارت شبکه برداشته میشه ودر اخر هم چون میکرو یی به برد وصل نیست کامپیوتر شناسایی نمیکنه ولی اتصال برقرار هست هم تو کامپیوتر هم رو برد این یعنی اینکه برد داره کار میکنه دیگه؟

تا الان هر چی ور رفتم جواب نگرفتم و چراغ های سوکت هم انواع و اقسام چشمک ها رو زدند

چه طوری بفههمم که میکرو با ای سی در ارتباط هستند

آقا محسن کمکن کنید

من در برنامه Easyweb قسمت ادرس مربوط به PHY رو تغییر ندادم چون برای ای سی KS8721 هم ادرس ش پیشفرض 1 هست و در شماتیک هم همین گذاشتم ولی قسمت مربوط به ID رو هم به 0x00221619 تغییر دادم

دیگه چی رو باید تغییر بدم

دیتا شیت DM1691 , DP83848, KS8721 رو هم دیدم رجیستر ها یکی هست که 83848 کامل تر

من برای این پروژه که برای کارشناسیم هست برنامه نوسی تحت سوکت رو هم یاد گرفتم و حتی یه Web server کوچولو برای کامپیوتر تونستم بنویسم ولی اینجا گیر کردم

اینم لینک شماتیک

http://www.4shared.com/zip/GaFkqM4m/KS8721_Sheet.html

کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــک

دیدگاه

سلام به اساتید
                        میشه بگید در مورد چی دارید بحث میکنید
                        هرچی هست به شبکه ربط داره؟یکم راهنمایی کنید یا چند تا کلید واژه بدید خود برم دونبالش بفهمم :eek:
                        پیشاپیش ممنون از لطف اساتید
                        راستی من تازه دوره های شبکه رودارم میرم
                        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

بازم خدا شکر یکی جواب داد فکر کردم کسی نیست
                          والا در موردراه اندازی اترنت میکرو های ARM هست دیگه

برای بدست اوردن اطلاعات بیسترین کلمه میتونه web server + arm7 یا web server + LPC2368 یا web server + AT91SAM7x

میتونه باشه

شما دنبال چی هستی

بنظر من بیشترین مشکل درست کردن برد هست چون برنامه برای تست و هست اونم نه برای هر بردی

دیدگاه

سلام،من می خوام یه دیتای دینامیک که مثلا شامل 50 عدد هگز هست بفرستم،من این دیتا رو تحت رشته فرستادم و تو وب دیدم ولی می خوام به عنوان رشته نباشه،یه کم راجع به تولبع ارسال بهم اطلاعات میدین،ممنون

دیدگاه

آقای محمد خانی ممنون میشم ادامه برنامه رو هم توضیح بدین که شامل Dynemic Value و HTTP Server میشه.ضمنا بابت توضیحات قبلی تون ممنون،واقعا کامل بود،مخصوصا پرداختنتون به جزئیات

دیدگاه

سلام دوستان.یه سوال پیش پا افتاده ذهنمو بدجور مشغول کرده
                                نمونه برنامه easy web که داخل سمپلهای کیل هستش با چه آی سی هستش؟؟ks8721 یا dp83848??

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X