اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار گروهی با at91sam9260

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار گروهی با at91sam9260

نوشته اصلی توسط aliila
    خوب خسته شدم از بس تعطیلات بودم
    دیگه وقت کاره
    کسی نبود دارم می رم ها
    یک لحیم کاری کردم بد نبود چند تا پایه بهم چسبید و لحیم کنده نمی شه
    دنبال یک لوپ میکرواسکوپی دست دوم خوب میگردم سراغ نداری ؟
    امروز داشتم تو علاالدین می گشتم دیدم تو ویترین یه مغازه یه میکروسکپ هست
    صایران بود ، یادم نمی یاد گفت 220 یا 250 ولی فک کنم 220
    مگه نوش چنده؟
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

راستی یه چیزی تو امجد یه دوربین دیدم که رو یه برد موبایل فوکوس کرده بود
      کیفیت تصویرش بد نبود ، ولی حد اقل چشمو در نمیاره
      نپرسیدم چنده! :redface:
      قیمت ندارین؟
      پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سلام دوستان
        اینجا چه خبره
        بازاره اینجا یا .....
        هرگز به خدا نگویید که مشکل بزرگی دارید
        همیشه به مشکل بگویید که خدای بزرگی دارید
        ---------------------------------------------------------------------

دیدگاه

خسته نشدید بس که حرف زدید و کاری پیش نبردید؟ :cry2:
          یه سوال دارم تو تهران حداکثر تا چند لایه برد میزنند؟قیمت؟
          من یه بار دیدم یکی از این مغازه ها زده بود برد سه لایه!!!

دیدگاه

من تو لحیم کاری تو گل موندم ( البته من یک پروژه نرم افزاری دارم که موقع تحویلش برای همین خیلی وقت نمی کنم بیفتم رو پروژه) ولی گفتم هر کی که میکرو رو بخره من اون آداپتور یا هر بردی رو که بخواد براش رایگان میزنم البته بدون سوراخ کاری در ضمن برد 100 لایه رو نیز میشه معادل سازی کرد من این کار رو برای هر کی که بخواد رایگان انجام میدم حالا شایدحجم برد اندازه جعبه گلابی باشه
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              خسته نشدید بس که حرف زدید و کاری پیش نبردید؟ :cry2:
              یه سوال دارم تو تهران حداکثر تا چند لایه برد میزنند؟قیمت؟
              من یه بار دیدم یکی از این مغازه ها زده بود برد سه لایه!!!
              توی بازار تهران تا اونجا که من اطلاع دارم تا هرچند لایه که بخوای رو برات میزنند اما نکته داره :
              نکتش اینه که تا سه لایرو خودشون میتونند بزنند اما بیشتر از سه لایرو سفارش میدن چین .
              قیمتهاش هم بسته به نوع برشکاری و نوع فیبر استفاده شده متفاوته .
              من اکثرا ته پاساژ فرقانی سفارش میدم کارش بد نیست خیلی از pcb هایی که جاهای دیگه نتونسته بودن بزنند رو اونجا برام تونسته بزنه قیمتش هم بد نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahrrahm
                توی بازار تهران تا اونجا که من اطلاع دارم تا هرچند لایه که بخوای رو برات میزنند اما نکته داره :
                نکتش اینه که تا سه لایرو خودشون میتونند بزنند اما بیشتر از سه لایرو سفارش میدن چین .
                قیمتهاش هم بسته به نوع برشکاری و نوع فیبر استفاده شده متفاوته .
                من اکثرا ته پاساژ فرقانی سفارش میدم کارش بد نیست خیلی از pcb هایی که جاهای دیگه نتونسته بودن بزنند رو اونجا برام تونسته بزنه قیمتش هم بد نیست .
                با تشک
                ر میشه نمونه بردی که یک کارگاه نتونسته بود بزنه و کارگاه دیگه تونسته بود بزنه رو بزاری ( عکس برد یا پی سی بی)
                می خوام با برسی بیشتر به تکنیک ساخت اون کارگاه رو حدس بزنیم

دیدگاه

دوست عزیز
                  سلام
                  من خواستم از بردم عکس بگیرم و براتون بذارم اما چون لاینهام خیلی باریک وبه هم نزدیک هستند دوربین گوشیم نمیتونه عکس خوبی بگیره .
                  اجازه بدید pcb هام رو بگردم ؛ حتما براتون میذارم

اگه دوست داشتید بگید که چه کاری میخواین بکنید شاید تونستم بیشتر کمکتون کنم .

دیدگاه

من اون آداپتور رو لیحم کردم ولی اینطوری نمیشه

طرح جلو نمیره می خوام یه تغییری بدم لازم نیست همه 208 تا پایه رو لحیم کنیم یه تغییر تو برد میدم فقط اون پایه هایی رو لحیم میکنم که مربوط است به تغذیه و کلاک و usb و دو- سه تا پین از پورت a و دو سه تا پین از باس های آدرس و داده و کنترل
                    پایه طراحی برای مدار از AT91SAM9260-EK Evaluation Board که مال خود اتمل است استفاره می کنم

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc6234.pdf

طرح رو اینطوری پیش میبریم که ابتدا یک قسمت از مدار رو مطرح می کنیم بعد رو اون بحث می کنیم pcb اون قسمت رو مشخص می کنیم و بعد می ریم قسمت بعدی

دیدگاه

پس من اینو مطرح میکنم

1- منبع تغذیه

با اجازه بزرگرتر ها
                      این قسمت از مدار منبع 1.8و 3.3 تهیه میکنه و یک کنترل از پایه shdn ( شات دان) میکرو میگیره که باید مشخص بشه برای چیه
                      من می خوام آی سی های این قسمت رو با lm317 عوض کنم مدارش اینه

اما تشریح مدار اتمل
                      کد:
                      Shutdown Logic Pins
                      The SHDN pin is a tri-state output pin, which is driven by the Shutdown Controller. There is no
                      internal pull-up. An external pull-up tied to VDDBU is needed and its value must be higher than
                      1 MΩ. The resistor value is calculated according to the regulator enable implementation and the
                      SHDN level.
                      The pin WKUP is an input-only. It can accept voltages only between 0V and VDDBU.

دیدگاه

اما اون پایه shdn
                        ترجمش اینطوری میشه
                        shdn یک پایه بدون اتصال خروجی است که با کنترل کننده شات دان فرمان داده میشود
                        و این پایه با یک مقاومت به vddbu باید وصل شود ( pull up ) که مقدار مقاومت آن باید از 1m بیشتر باشه

دیدگاه

یاری اندر کس نمیآ‌بینم، یاران را چه شد؟ دوستی کی آخر آمد، دوستآ‌داران را چه شد؟

آب حیوان تیرهآ‌گون شد، خضر فرخآ‌پی کجاست؟ خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

اما در قسمت منبع تغذیه si1563edh یک موجود جالبی است 2 تا موس فت N-Channel و P-Channel در یک پکیج تا حالا ندیده بودم

http://www.vishay.com/docs/71416/71416.pdf

اما از قطعات دیگه از رگلاتور LT1963AEQ-3.3 استفاده شده

http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/320/52605_DS.pdf

نمی دونم چرا برای دوتا منبع تغذیه ساده این همه سیستم پیچیده ؟ انگار برای کشتن موش بجای تله موش فنری از سیستم هدایت و ردیابی و شلیک لیزر استفاده بشه ؟

دیدگاه

کتابخانه 9260 برای آلتیوم نتونستم تو اینترنت پیدا کنم که کار طراحی ممکن نبود بالاخره من طراحی کردم در آدرس زیر هم فایل پروزه و هم کتابخانه رو قرار میدم فقط از دوستان خواهش میکنم که اسم پایه ها رو با دیتا شیت مقابله کنند اگه پایه ای اشتباه بود بگید تا اصلاح کنیم

http://www.4shared.com/file/XiHVQCFe/at91sam9260_LQFP208_aliilaLibP.html

Altium Designer Winter 09 ATMEL AT91SAM9260 LQFP LIBRARY arm9

دیدگاه

یک سوالی ذهن من رو مشغول کرده اینه که اینهمه پایه گراند برای چیه در شکل بالا یا دیتا شیت اگه دقت کنید پایه های 6-14-25-33-39-53-66-78-91-113-133-146-170-173-188-200-204 که جمعا 17 پایه است Gnd شده چرا ؟
                              حالا مثلا در پورت پرینتر می گن چون اطلاعات به فاصله 2 متری ارسال مشه برای جلوگیری از نویز بعد هر پایه یک زمین قرار داده شده حالا این قبول ولی اینجا چی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                                امروز داشتم تو علاالدین می گشتم دیدم تو ویترین یه مغازه یه میکروسکپ هست
                                صایران بود ، یادم نمی یاد گفت 220 یا 250 ولی فک کنم 220
                                مگه نوش چنده؟
                                آخرین قیمتی که من از نو اش داشتم
                                300 هزار تومن بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...